Wheres waldo android tablett

Android tabletter är värre än en Var är Waldo Book!

Tillsammans med Bigfoot, den förlorade staden Atlantis och Bermudatriangeln, bristen på Android tabletter fortsätter att vara en olöst gåta.

Millennials och Gen-Ys och även sent Gen-Xers som läser den här kolumnen kommer inte ihåg referens eller förstå sammanhanget, men enligt min mening, förutom sin roll som Mister Spock i Star Trek,Leonard Nimoy s bästa TV-framträdanden var påPå jakt efter . ett syndikerat dokumentärprogram som sändes 1976-1982.

Långt innan de flesta av er föddes.

Tja, besidesStar Trek. Han var också påOmöjligt uppdrag . men om det visar han var egentligen bara en bit spelare - Jag kunde aldrig riktigt komma in i "Paris" karaktär, som var bara en säsong fyra ersättare för Martin Landau (ironiskt nog, som en gång var nästan kasta av Gene Roddenberry som Spock Instar Trek).

På jakt efter var en lysande show, om inte för Nimoy: s 1970-talet garderob ensam. Det var föregångaren till i stort sett alla av Discovery Channel-stil "paranormala porr" utrednings dokumentärer, och omfattade sådana vetenskapliga karriär sinande ämnen som Atlantis, Påskön, UFO, forntida astronaut, Bigfoot, Life on Mars ochbara om alla typer av pseudovetenskap fånig saker producenterna kunde lägga sina händer på.

Om serien fortfarande produceras i dag, jag har inga tvivel om att bra ol 'Leonard skulle jagar Android tabletter.

Läs också: Tabletter, dåtid, nutid och framtiden (Delarjag ochII )

Vad sjutton hände med dessa? Det skulle vara en massa av dem.

Det var, vad,tre separata Dell designer att visas i USA som innehöll 5-tums Streak (som hittills bara lanserades i Storbritannien) samt en 7-tums och 10-tums enhet? denSonic T20. den tyskaWeTab ?Lenovo LePad? SHARP enhet? Toshibas? DeCisco fondföretag. som visas försenas till januari 2011?Och nu ASUS har onlyfinally åtagit sig att producera en enhet? Motorola, som har varit framgångsrika med sina Droid smartphones,har ännu inte släppa en tablett. Inte heller har HTC, Motorola största Android smartphone rival. EllerLG ellerSamsung för den delen.

Wheres waldo android tablett

I själva verket har det funnits ett fåtal grupp två / tier tre OEM som har testat vattnet med tidiga tablett lanseringar, såsom medArchos high-end Internet Tablet. Den $ 150,00Augen eReader är att slå K-Mart den här veckan. Men de stora spelarna ännu inte har hoppat in i matchen, trots att produkterna är klart under utveckling.

Så vad är hold upp? Jo, jag tror att det är en kombination programvara mognad och se till att enheterna är värdiga konkurrenter till iPad. Eller kanske är det mars.

Till att börja med finns det frågan om Froyo,den senaste Android 2.2 frisättning. som har nyligen getts till OEM. Froyo har inte ens släppts de flesta Android smartphones, för att inte tala integreras i Tablet designs ännu.

Medan de flesta av de stora namn nämnda Android utvecklare kan lansera sina konstruktioner med den tidigare utgåvan, 2,1 Eclair, skulle resultatet inte vara optimal eftersom den saknarJIT-kompilator som enligt uppgift kan påskynda Dalvik JVM prestanda två till fem gånger snabbare än den tidigare utgåvan.

Som alla Android tablett vid övergång kommer att jämföras med Apples iPad, låter denna hårdvara ut i naturen utan att mjukvarustacken bästa fot framåt är förmodligen oklokt.

[UPPDATERING: Det verkar som om Dellkommer att släppa det är Streak i USA med Android 1.6 "Cupcake", följt av en Froyo programuppdatering.]

Sedan finns frågan om Adobe Flash. En av de största klagomål om iPad är att den saknar blixt stöd och Flash kan bara köras på den senaste Froyo 2,2 release. Adobe och Google arbetar fortfarande på att optimera Flash körbara för prestanda på smartphones - vi är inte troligt att se hur det ser ut förrän i början av nästa månad närVerizon börjar uppgift att uppdatera sina Droid telefoner till 2,2.

Preliminära rapporter om Froyo och Flash körs på Nexus One är uppmuntrande. men tills vi börjar faktiskt ser det körs på produktionsnivån Tablet hårdvara, där mer intensiv Flash appanvändning sannolikt kommer att ske, kommer vi faktiskt inte vet hur mycket en föreställning hit i termer av makt, minne och CPU påverkan de kommer att ta .

Förutom Flash finns också frågan om Tablet-optimerade Android-appar. Liksom iPad som har tillgång till hela utbudet av iOS-appar på App Store, Android Froyo tabletter - när några av dem släpptes i Q1 2011 - ska kunna använda alla befintliga applikationer som har utvecklats på Android Marknadsföra. Vissa 100.000 Android-program misstänks för att fylla i Android Market i början av 2011.

Men liksom iPad, många av dessa program kan behöva skärmen optimeras och utvecklarna kommer att behöva tillbringa kvalitetstid med Android SDK och utsäde hårdvara. Som alla kommer att fördröja lanseringen av dessa produkter.

Det finns också frågan om viktiga brister i viktiga komponenter - 10 ", 7" och 5 "LCD och OLED-pekskärm skärmar som produceras av de stora koreanska, kinesiska och japanska tillverkare är alla äts upp. och Appleär uppenbarligen en av de största konsumenterna av den befintliga rörledningen. Om efterfrågan på iPad skärmar blir svåra att uppfylla, sedan säkert Android tabletter från de stora tillverkarna kommer att få tillverkningsupphandlingsfrågor också.

Relaterade inlägg

  • Version 2.7 nu tillgänglig IMDb, världens största samling av film, TV och kändis information erbjuder ledande app för Android. Vår fria app är din ultimat källa för att hitta ...

  • Trang Tai spel và ung dụng cho Android So 1 Việt Nam Ladda Hallo Star Voi Hallo Star, Ban CO chatta live làm Quen voi người noi Tiếng lam Quen, Ket Ban Tai về Mới Cap Nhat tai spel ...

  • Björnbär "Waldo" För närvarande endast utvalda plantor finns att köpa på nätet, om du har några frågor vänligen kontakta oss. Vi lägger hela tiden till nya varieities från vår plantskola på ...

  • Var är min Mickey? APK Beskrivningen av Var är min Mickey? Gå med Musse på ett helt nytt äventyr i Disney # x2019; s mest populära mobila spel serien! Var är min Mickey? introducerar en helt ...

  • utkik Security Antivirus Lookout är lätta, gratis antivirus för Android. Få Lookout för gratis antivirus skydd du behöver tillsammans med fri hitta min telefon, säkerhetskopiering och mycket mer! Se...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/wheres-waldo-android-tablett.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/wheres-waldo-android-tablett.php on line 124