Var är min android navigering app

Top 3 Fri Offline GPS Apps för Android

Google Navigation för Android är ett av de bästa kartlösningar du kan få i din handflata, men vad händer om du inte har en dataanslutning? Oavsett om du reser utomlands, med hjälp av en Wi-Fi-only Android tablett. eller bara vill använda mindre data på telefonen kan du använda en av dessa kartapplikationer för att se var du befinner dig och få navigations riktningar.

Var är min android navigering app

Om du börjar gräva via Google Play för offline GPS-program, kommer du att hitta en hel del dålig kvalitet gratisappar och högkvalitativa program som kostar pengar. Vi har gjort gräva för dig och hittat de bästa gratis alternativ

Google kartor

Google Maps har inbyggt stöd för offlinekartor. Den här funktionen kan du hämta en karta område till din Android, så att du kan se den utan en dataanslutning. Detta var tidigare en labs har med en mängd buggar, men det är nu fast och stabil.

Men det finns en betydande begränsning: Endast kartrutor hämtas. Du kan inte söka efter intressanta platser eller få navigerings riktningar offline.

För att ladda ner en karta område för användning offline, starta Google Maps trycker du på menyknappen och välj Gör tillgänglig offline.

Zooma och panorera runt på kartan med fingrarna tills kartan område du vill använda offline ligger inom fyrkanten. När det är, klicka på OK.

Google Maps ladda ner kartan område för användning offline. Du kan se dina offlinekartor genom att öppna Mina platser skärmen och dra till Offline kategori.

Offline kan du öppna Google Maps och använda GPS för att se var du är, bland annat en detaljerad karta över närliggande gator och några landmärken. Även om du inte kan få vägbeskrivningar offline, kan du be om riktningar när du är online och sedan gå offline med hjälp av instruktionerna för att komma dit du gå utan en dataanslutning.

OsmAnd är en full GPS-program som erbjuder turn-by-turn anvisningar och en offline point-of-intresse databas. Det har också andra funktioner som du kan vara vana vid från GPS-enheter, inklusive talat riktningar.

OsmAnd använder OpenStreetMap data. Du måste ladda ned kartfiler till enheten första gången du använder appen. Den fria versionen låter dig ladda ner tio kartfiler gratis, som bör vara mer än tillräckligt för de flesta människor.

OsmAnd kan du navigera till platser efter adress eller genom att söka en punkt av intresse databas. Det kommer också att tala turn-by-turn anvisningar till dig så att du kan följa dem under körning, precis som du kunde med en dedikerad GPS-enhet. OsmAnd är inte bara för att köra, men erbjuder också promenader, cykling, och vissa offentliga kollektivtrafik.

Navfree är en annan fri offline GPS app som är beroende av OpenStreetMap data. Liksom OsmAnd, erbjuder turn-by-turn anvisningar, offline point-of-intresse sökning, och talade anvisningar.

Dess huvudskärmen ser mycket lik en dedikerad GPS-enhet. Några av de funktioner, som Google Search funktionen kräver en dataanslutning, men de grundläggande kart visning, navigering och point-of-intresse funktioner inte.

Både OsmAnd och Navfree är fasta, väl put tillsammans och fullfjädrad program. De använder samma kartdata, så som app du föredrar beror på vilket gränssnitt du gillar bäst.

Fler alternativ

Alternativen ovan är inte de enda offline kart appar för Android. Om du letar efter en enkel offlinekarta app som inte är Google Maps, prova MapDroyd. MapDroyd använder samma OpenStreetMap data som Navfree, men det ger inte point-of-intresse eller turn-by-turn navigeringsfunktioner. Det är en liten, enkel applikation - det kommer visa en karta och visar var du befinner dig på den.

MapDroyd styrka är sina små kartdata. Det kan även ladda ner mindre områden av kartdata i stället för hela länder, vilket sparar utrymme på enheten lagring. Medan point-of-intresse sökning är inte tillgänglig, kommer du att se vissa platser och landmärken om du zoomar in tillräckligt långt.

Var är min android navigering app

Om du reser - eller om du råkar bo i en storstad som är stöds - Tripadvisor reseguider är också utmärkta, kostnadsfria appar. De kan användas helt offline och inkluderar kartor med GPS och möjlighet att visa närheten användbara landmärken, från tunnelbanestationer och bankomater till restauranger och sevärdheter. Dessa program inkluderar även recensioner så att du kan läsa på en restaurang innan middag där, och full kartor över tunnelbanelinjer i området så att du enkelt kan hitta din bort runt - allt offline.

Vi har också omfattade några andra offline karta appar för Android. PC-användare kan prova GMapCatcher att hämta och visa kartor på sin dator utan Internet-anslutning.

Om du letar efter fler stora Android-appar, ta en titt på listan över de bästa Android-appar. Vi har också en fullständig guide till Android - gratis!

Har du provat någon av dessa program, eller vet du en bättre? Lämna en kommentar och låt oss veta vad du tycker.

Relaterade inlägg

  • Best läsplatta för Android läsa e-böcker på Android brukade vara bara okej. Nu är det häftigt. Även om det finns gott om söta program för att läsa böcker på mobilen eller surfplattan, Play Böcker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram Video on Android Inte för att det var mycket av en överraskning efter ett par rapporter bröt nyheterna i dagarna fram till dagens Facebook-evenemang, men ja, de ...

  • 4 Pics ett ord svar Fusk 4 Pics ett Word-svar, fusk och tips kommer att visa dig hur man kan slå alla nivåer och bokstäver i spelet för iPhone, iPod, iPad och Android. Gissa ord som ...

  • Minecraft: Pocket Edition (för Android) Fast gruvdrift och bearbetning av erfarenhet. Ser och spelar bra. Döda enkel fler. Kontinuerlig utveckling. Inte lika djup som PC-versionen. Några beröring ...

  • [Android] Vad är Superuser Att få root på en Android-enhet inte uppnås genom att låsa upp bootloader, eller installera en egen återhämtning, men genom att blinka en liten fil som heter super ....


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-r-min-android-navigering-app.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-r-min-android-navigering-app.php on line 126