Var kan jag titta på Game of Thrones på nätet iphone

HBO vill att du ska titta "Game of Thrones" På Apple TV i stället för iPhone

Apple enligt uppgift bara tar 15% av försäljningen via Apple TV. Det är en ganska trevlig rabatt jämfört med 30% snitt som normalt kräver.

Apr 19, 2015 vid 11:05

Bildkälla: Apple.

Den femte säsongen av Game of Thrones har officiellt landat. För sladd fräsar registrerar dig för Time Warner 'S (NYSE: TWX) nya HBO NU over-the-top streamingtjänst för att fånga hitlåt, företaget skulle starkt föredra att du tittar hitlåt på Äpple (NASDAQ: AAPL) TV.

Var kan jag titta på Game of Thrones på nätet iphone

Det beror på var du registrerar dig har betydande ekonomiska konsekvenser bakom kulisserna, enligt en ny rapport från Re / kod.

där frågor

Apple har länge tagit en 30% minskning av all försäljning genom sina blomstrande iTunes App Store, vilket inkluderar prenumerationstjänster. Detta är allmänt känt vid denna punkt. Det är också därför många företag föredrar att sälja produkter och tjänster utanför Apples räckhåll, och därefter ge tillgång till dessa produkter och tjänster med en app.

amason har alltid gjort det här sättet, som säljer Kindle böcker på sin webbplats (i stället för genom sin iOS-app) och sedan låta den fria iOS-appen att ladda ner köpt innehåll, till exempel. Företag kan förlora en del av den bekvämlighet som Apple erbjuder (överväga vad Amazon gjorde sin Comixology förvärv) till gemensamma kunder, men 30% är en rejäl nedskärning.

Men för Apple TV, Mac maker krav är något mer hanterbart: Apple tar bara 15% av månatliga abonnemangsavgifter för försäljning som genereras från Apple TV. HBO NU är Apples nuvarande headliner för sin set-top box, njuta av en 3-månaders exklusivitet fönstret innan tjänsten rullar ut mer allmänt. HBO nu finns att tillgå på alla iOS-enheter samt Apple TV.

Men nya abonnemang som genereras på iOS-enheter kommer att omfattas av den befintliga 30% minskning, medan antalet abonnemang från Apple TV kommer enligt uppgift bara hand över 15% till Cupertino företaget. När registrerat dig, kan användare komma åt HBO NU från någon av dessa enheter.

Andra populära tjänster som netflix och Hulu Plus också njuta av denna lägre avgift.

Var kan jag titta på Game of Thrones på nätet iphone

Långsam och stadig vinner loppet

Som Apple sakta men säkert går vidare med att försöka uppfinna TV kommer Apple TV vara dess främsta vapen. Som en plattform, har Apple TV gjort stadiga framsteg under årens lopp, utökar sin uppsättning funktioner och stabil innehållspartner, men det finns fortfarande en hel del arbete att göra tills den når en kritisk massa.

Innehållet är kung, och för att främja tillväxten av tillgång till innehåll, vilket i sin tur kommer att främja tillväxten av Apple TV användarbas, erkänner Apple att det måste tilltala innehållsleverantörer i form av lägre avgifter. Det är särskilt sant när jämfört med vad premium nätverk möter närvarande vid försäljning genom kabeloperatörer, som samlar en avgift på upp till halva månadsavgift.

Äpplets vinkel

För Apple har det sneda enligt byrån modellen aldrig varit om vinst. Apples främsta mål är att stärka dess ekosystem och täcka sina driftskostnader i processen. Apple har länge sagt att det verkar de flesta av sina digitala skyltfönster runt break-even - eller åtminstone försöker. Om Apple njuter rörelseresultatet från dessa butiker, det är mestadels från dess dyr program som riktar kreatörer.

Annat än att, så länge som det finns en mycket hög sannolikhet att du ska köpa en iPhone, iPad eller Mac nästa gång du är på grund av för en uppgradering, det är bra med Apple.

Relaterade inlägg

  • I allmänhet är spelet dras och får svalna efter att dödas och sedan hängde i flera dagar. Huruvida vilt bör dras är en omdebatterad fråga. Ett vanligt tillvägagångssätt är att inte dra ...

  • Merriam-Webster Apps USA: s mest användbara och respekterade ordbok, nu med en Apple Watch förlängning. Funktioner inkluderar ett Word of the Day blick, röstsökning höger vid handleden, den ...

  • Showbox för iPhone Ladda ner | Titta på filmer på iPhone 18 juni, 2015 Showbox (Movie Box) för iPhone: Om du söker att hitta en post på att titta på filmer på Showbox då du är på rätt ...

  • Logo Quiz svar - Nivå 9 Wow! Du har gjort det hela vägen till nivå 9? Det måste betyda att du är ganska bra, eller att du har hittat lite hjälp på tidigare nivåer. Hur många svar gjorde du ...

  • Varför är videoklipp på YouTube Oskarp Förvrängd på Min Windows Vista-dator? Ändra upplösning Om alla videoklipp på YouTube ser suddiga, men kontrollerna under videorna verkar normala, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-kan-jag-titta-p-game-of-thrones-p-ntet-iphone.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-kan-jag-titta-p-game-of-thrones-p-ntet-iphone.php on line 120