Var kan jag få min Samsung Galaxy S4 skärmen repar

Erövra Samsung Galaxy S4 Screen Byte

Samsung Galaxy S4, den senaste modellen av Samsungs smartphones, har en hel del "under huven" på ett sätt att tala. Så det är inte så förvånande att LCD-skärmen rymmer också en punch. Dess snabb processor matchas bara av dess levande skärm, vilket gör bilder tagna med kameran så mycket mer imponerande. Från Samsung Galaxy S3 till S4, var skärmstorlek förstoras till 5 inches av full HD-upplösning. Super AMOLED HD-skärm toppade utmanare i 2013 och fortfarande imponerar användare idag.

Var kan jag få min Samsung Galaxy S4 skärmen repar

För en telefon som nu är över ett år gammal, upprätthåller det också en kompakt och solid konstruktion bland de mest populära senaste modeller. Men det betyder inte att det är felfri eller skada säker. En aggressiv swipe finger i kombination med ett löst grepp om handenheten kan hamna i telefonen liggande krossades på betongen. Om detta händer dig och du känner tårarna väl i dina ögon, kom ihåg att du har alternativ för Samsung Galaxy S4 skärm ersättning !

Samsung Galaxy S4 Screen Reservdelar

Beroende på omständigheterna och hur omfattande skadorna är att din S4 sprucken skärm (och utanför), kommer enheten kräver olika reservdelar. Själva glaset kan vara knäckt, men LCD-displayen är skadad? Vad om 2MP kamera som du använder för videosamtal eller andra framåtvända sensorer? Chanserna är goda att oavsett olycka drabbade enheten kommer att leda till att du behöver mer än bara skärm reparation.

Du kanske kan avgöra vilken ersättning delar kommer att bli nödvändigt, och det är det första steget om du vill DIY (se nedan). Men ett bra alternativ är att söka en fri bedömning och uppskattning från mobilen reparation. Låt experterna räkna ut precis som Samsung Galaxy S4 reparationer behövs, och sedan bestämma vilken reparation möjlighet att ta därifrån.

Samsung Galaxy S4 skärm Reparation Alternativ:

Geek Squad Reparationer

Beroende på typ och omfattning av skada, kan Galaxy S4 aktiv skärm ersättning kostnaden du upp till $ 200. Geek Squad strävar efter en 48 timme i butiken handläggningstid. Men Carphone Warehouse och andra medlemsförbund kan ta upp till två veckor.

HLR Mobiltelefon reparationsservice

HLR Mobiltelefon Reparation kan reparera eller byta ut skärmen utan krångel och erbjuder en begränsad livstidsgaranti akter (dubbla garanti Geek Squad och andra tjänster). Varje HLR lagra håller gemensamma delar till hands, att säkerställa snabbast möjliga vändningen (vanligtvis inom en enda dag). Om det inte finns en butik nära dig, HLR erbjuder också en post-i alternativet.

Kostnaden för Galaxy S4 LCD-skärm ersättning vid HLR butiker kommer också att variera beroende på typ av fel eller skador. Dock kommer en fri och förskott uppskattning ställa dig till mods.

Nu, hur man byter Samsung Galaxy S4 Screen själv?

Inledningsvis kan priset vara den största faktorn vid fastställandet hur man byter en Samsung Galaxy S4 skärm. Det är därför många användare väljer att själv. Men innan du får ut din värmepistol, notera att någon tidigare garanti kommer att ogiltiga när du gör det. Och de tekniska aspekterna av reparationen kan resultera i ytterligare skada om du inte förstår till fullo vad du gör.

Med detta i åtanke, om du väljer att själv, här är hur man byter Samsung Galaxy S4 glas:

 1. Stäng av telefonen.
 2. Ta bort ryggplattan med nageln (eller en spudger vid behov).
 3. Pop batteriet på samma sätt, med hjälp av en nagel eller spudger.
 4. Om enheten har ett SIM-kort, tryck inåt och släpp sedan att mata ut.
 5. Med hjälp av en värmepistol på den lägsta inställningen eller en fön, värma upp den främre ytan (glassidan). Vifta med värmepistol eller hårtork i cirkulära rörelser några inches från telefonen för att smälta limmet som håller glaset på. Var noga med att inte värma telefonen upp för mycket eller du kan skada digitizer. Om du börjar att se missfärgning upphöra värmen omedelbart. Tre till fem minuter bör räcka.
 6. Börjar på toppen och arbeta dig runt, separera glas från telefonen med en plast spudger. Lägg värme vid behov.
 7. Placera plast bilder i de separerade kanterna. Gå långsamt som du bända eller du kan splittra glaset vidare. För att skydda dig, skyddsglasögon och lager några bitar av förpackningstejp över skärmen för att hålla ihop.
 8. Var försiktig nära de två touchknapparna på telefonens undersida. De måste tas bort före lyftning av glaset.
 9. När glaset lyfts, kommer du vara kvar med limrester på digitaliserings. Rengör med objektivrengöring, en luddfri trasa eller torka, och tålamod.
 10. Placera den nya limmet runt kanterna på enheten eller använda LOCA lim. Placera det nya glaset på limmet.
 11. Byt ut SIM-kortet och batteriet.
 12. Slå på enheten igen och voila!
Var kan jag få min Samsung Galaxy S4 skärmen repar

Samsung Galaxy S4 klassificerades som en användares "livskamrat," en som skulle förenkla livets dagliga uppgifter - från övervakning av hälsa och välbefinnande att organisera ditt schema. Men även en livskamrat kan störta från ett gupp i vägen. Och när smarttelefonen inte störta och du behöver Samsung Galaxy S4 skärm reparation, kan mobiltelefon reparation hjälpa. Den professionella reparationer på någon av de hundratals HLR platser är billigare än andra professionella reparationsaffärer och snabbare och säkrare än om du själv. För att inte nämna att arbetet och delar kommer med en begränsad livstidsgaranti.

Vad väntar du på? Kontakta HLR idag!

Relaterade inlägg

 • Koreanska Mobiler Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanska 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Specifikationer: Fri frakt / frakt Produktinformation: Samsung Galaxy S4 I9500 dubbel ...

 • Följ instruktionerna nedan för att komma åt Aktivitetshanteraren: Från vilken skärm som helst, tryck och håll på startknappen. Tryck på Manager-ikonen aktivitet. Följande alternativ är tillgängliga: Aktiva program. Bildskärmar ...

 • Tre faktorer att notera innan du gör online shopping Ahaa, dess bra diskussion om den här artikeln på denna plats på denna sida, har jag läst allt detta, så vid denna tid mig också kommentera på ...

 • Hur fixar Samsung LN46C630 skärmen flimrar fråga Visa alla artiklar Samsung LN46C630 TV har ett känt problem med skärmen flimrar efter att garantin har gått ut. I stället för att betala $ 150 vid din ...

 • Android-telefon Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S är en Android powered smartphone utvecklad och designad av Samsung Electronics mobiltelefon har tagits fram med två dussin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-kan-jag-f-min-samsung-galaxy-s4-skrmen-repar.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-kan-jag-f-min-samsung-galaxy-s4-skrmen-repar.php on line 134