Var göra appar flyttas till SD-kort gå

Hur man flyttar till SD-kort - föra över filer, program, bilder media från Android, Android tablett till microSD-kort: Få mer lagringsutrymme på din Android-enhet

Hur man flyttar till SD-kort - överföra filer, appar bilder till microSD

Vi förklarar hur man flyttar appar till microSD, och hur man kan lagra filer och bilder på ett microSD-kort i en Android-telefon eller Android tablett.

Var göra appar flyttas till SD-kort gå

Hur får man mer lagringsutrymme i din Android-enhet med ett microSD-kort

Hur överföra filer, appar media från Android, Android tablett till microSD-kort: Få mer lagringsutrymme på din Android-enhet

Många billiga Android-telefoner kommer med en ynka 4 eller 8 GB lagringsutrymme, medan även 16GB är inte tillräckligt för många användare när de börjar att ladda ner program, med högupplösta bilder och videor och sideloading musik. Lyckligtvis, de allra flesta av Android-telefoner kommer med ett microSD-kortplats, som låter dig skruva på ytterligare lagring.

Innan du köper ett microSD-kort, kolla vad kapacitet kort telefonen kommer att stödja - medan flaggskepp telefoner tenderar att vara mer än glad att rymma 128GB, många billiga Androids accepterar endast 32GB. För att vara rättvis, kommer 32GB vara tillräckligt för de flesta människor, och du kan plocka upp en av dessa kort för under en tenner från någonstans som amason .

När du har fått microSD-kort, är det lätt att ställa upp saker så att det blir standardskriv enheten för nya program, bilder, video, musik och mycket mer. Du kan växla butiken plats inom kamerainställningarna eller Google Play Musik inställningar, till exempel. Men hur saker redan täpps till telefonens internminne? Här förklarar vi hur man kan flytta program, media och mer till microSD på en Android-telefon eller Android tablett.

Hur man flyttar appar microSD på Android-enhet

Låt oss först klara upp något viktigt: inte alla program kan flyttas till microSD. Detta innebär telefoner med bara 4 eller 8 GB internt lagringsutrymme kan fortfarande stöta på problem även med ett microSD-kort isatt om du ladda ner och använda en massa appar. Huruvida en app kan flyttas till microSD är nere på App utvecklare och ibland telefontillverkaren. se även: Hur fixar Android "otillräcklig lagringsutrymme" budskap.

Om en app kan flyttas till microSD-kortet hittar du möjlighet att göra det inom de inställningar, Apps menyn. På den första fliken denna skärm ser du alla appar som hämtats till telefonen. Svep in från höger för att se vilka lagras på SD-kortet - just nu den här skärmen ska vara tom.

För att flytta en app för microSD återgång till fliken Hämtade och peka på ett program för att välja det. Här har vi valt AnTuTu Benchmark app, som inte var förinstallerat på telefonen (förinstallerade program ofta kan inte flyttas). Du ser ett alternativ för att "Flytta till SD-kort": tryck på den här. Knappen första utställning "Moving", sedan när åtgärden är klar kommer det att byta till "Flytta till telefonens. Nu hittar appen visas under fliken på SD-kort.

Ibland möjlighet att flytta till SD-kort kommer att nedtonade, vilket är fallet med Amazon Music app som är förinstallerat på EE Harrier Mini vi använder för att ta skärmdumpar. Dessa program kan inte flyttas till microSD.

Det är värt att påpeka att många fria program finns tillgängliga som erbjuder sig att automatisera denna process för dig. Om du är bekymrad över lagrings sedan lägga ännu en app förmodligen inte den bästa idén, men du kan alltid avinstallera den när den har gjort sitt jobb. Se även: Grupp test: vad är det bästa smartphone?

Hur man flyttar bilder, video, musik och andra mediefiler till microSD på Android-enhet

Det första du bör göra är att bläddra till Inställningar, Lagring på din Android-enhet och sedan leta efter ett alternativ till "Överför data till SD-kort". Inte alla Android-enheter har detta alternativ, och om din inte måste du manuellt flytta filerna.

Var göra appar flyttas till SD-kort gå

Det andra enklaste sättet att snabbt flytta bilder, video, musik och andra filer till microSD är att göra det med hjälp av en PC eller Mac. Anslut telefonen till datorn via en USB-kabel, sedan öppna ett nytt fönster och bläddra dess innehåll. Du bör kunna se telefonens internminne och SD-kort som två separata lagringsmedier. Vi använder Android File Transfer på en Mac, som visar det interna minnet och SD-kort på separata flikar. Att flytta filer från internminnet till SD-kort helt enkelt dra och släppa filer för att kopiera dem från internminnet till Mac-skrivbordet och tillbaka till telefonens SD-kort, ta bort dem från telefonens internminne. Bara inte försöka flytta alla Android systemfiler.

Ett annat alternativ om du inte har en dator som att överföra filer är att göra det med en filhanteraren app. Många Android-telefoner kommer med en sådan app förinstallerat men det är inte en vanlig del av Android. Detta EE Harrier Mini har inte en, så vi hämtat gratis filhanteraren app från Topnet999.

Knacka på fliken Lagring längst upp i appen för att se de olika lagringsutrymme på telefonen. Här sdcard0 var vår telefon internminne, medan sdcard1 var microSD-kortet. Låt oss börja med foton.

Först öppna sdcard0 och bläddra till DCIM, kamera. Här hittar du några bilder tagna av kameran. Peka på de tre punkterna längst ned till höger på skärmen och välj Flervals. Peka på varje objekt som du vill flytta till SD; när den väljs den vita texten blir gul. Välj nu Flytta, bläddra till microSD-kortet och välj Flytta hit.

Upprepa processen för någon musik och andra filer som lagras på enheten.

Följ Marie Brewis på Twitter .

Relaterade inlägg

  • Cash med en e-kort, föreslås för användning på Android Market Köp en Android Market presentkort på nätet. Det är som pengar med ett förslag att tillbringa den på Android Market. Kolla in hur det fungerar att lära ...

  • Android: Ikoner försvinner hemifrån eller Launcher Det är ett vanligt problem för Android-användare där genvägsikoner försvinner från hemmet eller Apps Launcher skärmar. Det finns några orsaker till varför detta ...

  • Veedeo App fantastiska funktioner Veedeo app. Enkelt, snabbt, är intuitiv videoredigering göra videor med Veedeo app enkelt, snabbt och roligt. Känner mig lat? Ladda gamla filmer och redigera dem. Skapa fantastiska ...

  • Appar är framtiden för vänskap undersöknings Jen Aprahamian, vänster, och Olivia juni Poole från Hey! VINA. Välkommen till framtiden för vänskap-fynd, eller så säger hoppfulla app fattarna. Det finns Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debuterade i juli 2013 och det har blivit en av de mest framgångsrika Googles fysiska produkter någonsin. Lätt att använda, billig, och kompatibel med alla Android och iOS-enheter, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-gra-appar-flyttas-till-sd-kort-g.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/var-gra-appar-flyttas-till-sd-kort-g.php on line 125