Om att få iPhone 4 skärm fast billig

iPhone Screen Brutna? Här är dina reparationsalternativ

En liten resa, en koppling till luften och en vidrigt "pop". Bitar av glas falla till marken när du släpper till knäna och återhämta vad du kan. En enda blixt lyser upp himlen och regnet som börjar falla masker dina tårar och krossade stolthet. Du har brutit skärmen, din idiot.

Om att få iPhone 4 skärm fast billig

Det är en enkel olycka, och en som många andra gör på en daglig basis. Det har också potential att vara ganska dyr olycka, särskilt om du är ägare till en iPhone 5. Om du bara har brutit skärmen eller råkar göra det i framtiden då lönar det sig att veta vilka alternativ du har öppen för dig.

Här är alla, friläggas.

Alternativ 1: Applecare

Hurra! Du har köpt Applecare! Det är den bästa möjliga resultat, eftersom stödpaketet premie efter försäljningen som kommer att ställa dig tillbaka runt $ 100 levereras med 2 extra års garanti plus täckning för oavsiktlig skada. Många användare rapporterar att detta inte kan köpas och aktiveras utan att telefonen inspekteras först, vilket är vettigt ur Apples synvinkel.

Det är inte alla fjärilar och prästkragar men som du måste betala för privilegiet. Apple tar ut en $ 49 premie för skador inklusive en skärm ersättare. De begränsar även denna service till två gånger per enhetens livslängd, så om du bryter skärmen två gånger du skulle bättre hoppas du inte gå att bryta något annat.

Huruvida Apple faktiskt reparerar din skärm eller inte är en annan fråga som du inte kommer att kunna svara tills du kliver in deras glaslåda tricks. En artikel om CNET tyder på att Apple kan och kommer att ersätta iPhone 5 skärm i butiken, medan många har upplevt motsatsen - Apple byter sina telefoner ut för renoverade (men ändå fullt funktionell) modeller.

Jag ringde upp en lokal Apple-butik och fick veta att inga ersättare skärm gjordes på iPhone 5 och att enheter i stället bytte. Denna typ av aktivitet är mycket vanligt i början av produktcykeln, särskilt för iPhone 5 som använde en helt ny skärm och chassi. Vi är nästan i nästa cykel och Apple är fortfarande byta telefoner här i Australien, men.

Kosta: $ 99 för Applecare, $ 49 för varje byte

Alternativ 2: Få Apple att "laga" Det

Så du inte köpa Applecare, och så att du inte har någon oavsiktlig skada locket. Om du har nyligen köpt enheten och fortfarande har en stund kvar på garantiperioden Apple är förmodligen det bästa folket för jobbet. De är också förmodligen den mest kostsamma personer för jobbet också.

Jag gjorde ett anrop till en lokal Apple-butik här i Melbourne och frågade vad det skulle kosta att ersätta en iPhone 5 skärm som inte täcktes av Applecare. Jag fick veta detta skulle kosta "någonstans upp till" AU $ 280 (det är US $ 276) för att ersätta bara skärmen. Detta förutsätter resten av telefonen är fullt funktionell, men också med ombord som ingen skärm faktiskt kommer att ersättas på din modell - i stället Apple kommer att ge dig en renoverad modell.

Detta är i linje med många citat som jag har sett på nätet för användare otur att ha brutit sin iPhone 5s, med allt från $ 220 till $ 300 citat som den pågående kursen för en Apple ersättning state. Enligt Apple Australien, kommer iPhone 4 ägare betala mindre med upp till AU $ 180 (US 177 $) för en ersättare och iPhone 4S kommer att köra dig runt AU $ 230 (US $ 227). Detta kan vara billigare men om du har en iPhone 4 eller 4S enheten kanske inte ens vara under garantin längre.

I detta fall kanske du vill överväga nästa, billigare alternativ.

Om att få iPhone 4 skärm fast billig

Kosta: Upp till $ 300 för en iPhone 5, $ 230 för en iPhone 4S och $ 180 för en iPhone 4 (uppskattning).

Alternativ 3: betala någon annan att göra det

Om du har en äldre iPhone 4, 4S eller du annars har ogiltigförklaras garantin på din iPhone 5 (vid skrivande stund har inte varit ute längre än garantin varar) sedan ditt andra snabb och enkel fix innebär en tredje part reparationsservice.

En sak att notera är tredjeparts reservdelar. När min flickvän bröt hennes 4S skärm i november förra året reparatör jag använde erbjöd mig officiella delar eller tredjepartsdelar. Medan ersättare tredjeparts var nästan halva priset jag fick höra det fanns en märkbar skillnad i svar. Om du har tillbringat ett par hundra dollar på vad som egentligen är en lyxartikel, vill du inte att gå att sätta sämre delar på det - så jag skulle alltid rekommendera du väljer officiella Apple ersättare.

Tyvärr beror på iPhone 5 delar fortfarande är knappa och dyra, är det osannolikt att kunna erbjuda dig mycket av en besparing över en officiell Apple swap dessa tjänster. Faktum är att jag har sett några citat mer än $ 300, vilket är mer än vad Apple själva verkar vilja. För iPhone 4 eller 4S det är en helt annan sak, dock.

Jag betalade runt AU $ 130 för min flickvän ersättare iPhone 4S skärm som var klar inom en timme och omöjlig att skilja från en ny iPhone. Priset du betalar beror helt på företaget som du närmar dig, men jag skulle rekommendera shoppa runt för bästa möjliga resultat. Det är också lämpligt att välja en lokal så att du kan plocka upp telefonen själv så att du inte utan enheten medan brevbäraren förlorar det.

Kosta: Förmodligen inte värt det för iPhone 5 på grund av kostnaden för delar, runt $ 100- $ 150 för iPhone 4 / 4S beroende på kvaliteten på delar.

Alternativ 4: Gör det själv

Förmodligen det svåraste alternativet här och en som är mer än rätt för dem gärna öppna upp sin älskade enheten och ogiltigförklara eventuella kvarvarande garanti. Beroende på modell, kan antingen vara förvånansvärt lätt eller en bit av en dra. IPhone 5 gjorde det mycket lättare att byta ut bildskärmsmonteringen men reservdelar är fortfarande mycket dyrt på över $ 200 åtminstone för den främre konstruktionen. Kommer ihåg dig kan inte bara byta glaset men du måste byta hela konstruktionen: glas, digitaliseraren och LCD ingår. Vissa bluff-artister på eBay kommer att försöka sälja du bara ett av dessa objekt, men det är i slutändan onyttig när delarna bör vara sammansvetsade.

Om du skulle köpa detta utbyte iPhone 5 skärm på runt $ 220, kan du spara runt $ 80 på Apple kostnaden genom att reparera en iPhone 5 själv förutsatt att din tid är gratis. Du hittar detaljerade instruktioner här på iFixit. och dessa steg ser mycket lätt jämfört med att göra samma sak på en 4S.

Om du är en dab hand med en Torx och inte rädd för en utmaning, bör du kunna hitta en ersättare Apple skärm för dina 4S på runt $ 100, se till att du köper en äkta "bildskärmsenheten" som hänvisar till hela satsen i stället för en bit av glas eller bara LCD-skärmen. iPhone 4 instruktioner är här och iPhone 4S instruktioner här. vardera tar runt en timme och betygsatt "Svårt" av respektive författare.

Kosta:  Minst $ 200 för iPhone 5 skärmen, $ 100- $ 150 för iPhone 4 / 4S originaldelar, plus tid och kunnande.

Alternativ 5: Få din försäkring för att täcka det

Beroende på din försäkring - vare sig det hem innehåll, en mobiloperatör bolt-on eller reseförsäkring, är det förmodligen värt att kontrollera om din försäkring täcker skador av små personliga enheter. Av egen erfarenhet, kommer försäkringsbolagen att göra det så svårt som överhuvudtaget är möjligt att hjälpa dig här så att du i stort sett vara på egen hand. Du måste också betala en premie också, men det kan vara värt att byta ut din telefon med en försäkring utbetalning om det blir billigare än vad Apple frågar.

Kalla mig avtrubbad, men detta är utan tvekan kommer att bli den längsta tillvägagångssättet som försäkringssektorn är inte exakt känt för sitt punktlig natur, inte heller det är alltför enkla former eller processer. Innan du väljer det här alternativet överväga tidigare erfarenheter med ditt försäkringsbolag, din premie och hur länge du kan gå utan din telefon.

Kosta:  Oavsett ditt försäkringsbolag premium råkar vara och potentiellt veckor av väntan.

Det är det - som valde du? Hur fick du bryta din älskade? Har du fått bollarna gör DIY iPhone skärm reparation? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade inlägg

  • Shattered iPhone-skärmen: Vad skulle du göra? Häromdagen var jag på jobbet och helt plötsligt fick jag en text från min fru att hennes iPhone hade "knäckt". Min fru har varit kända för att berätta för folk att ...

  • Ta emot en reparations citationstecken I protokollet Ange din plats Välj Device Issue tala med din lokala iTech alla enheter. Alla problem. Folk älskar oss! Senaste Press Inkluderar kärlek från World Peter ...

  • Minecraft ripoff skjutit i höjden i App Store topp 5 Mark ner ... en annan iPhone olyckan. Sedan den första dagen av dess release iPhone har sprickor. IPhone glasskärm kanske ...

  • Byta en sprucken iPhone-skärmen själv är billig men utmanande Så du knäckt din iPhone skärmen. En snabb webbsökning kan dyka upp en mängd gör-det-själv-kit för att ersätta det, mest prissatta ...

  • Hur man byter en trasig skärm på din iPhone Crack frontpanelen på din iPhone och du har tre val: leva med det, köpa en ny eller få den fasta. Om du har en annan Applecare + eller ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/om-att-f-iphone-4-skrm-fast-billig.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/om-att-f-iphone-4-skrm-fast-billig.php on line 134