Om att få gratis ringsignaler för Straight Talk telefoner

Gratis ringsignaler för mobiltelefoner Straight Talk

Skapa din egen MP3-ringsignaler

De flesta så kallade "fria" MP3-ringsignaler platser är rip-offs och kommer att försöka få dig att prenumerera på en tjänst med en vecko- eller månadsavgift för att faktiskt få din ringsignaler. Men det är lätt och roligt att göra din egen MP3-ringsignaler. och ladda ned dem till din mobiltelefon.

Om att få gratis ringsignaler för Straight Talk telefoner

Har du sett några av dessa löjliga webbplatser på nätet som erbjuder så kallade "fria" MP3-ringsignaler? Problemet är, om du tar dig tid att läsa det finstilta, de flesta alla av dessa platser är faktiskt registrerar dig för någon typ av prenumerationstjänst eller annan, till en kostnad av mellan fem och $ 10 per vecka! Det låter inte exakt gratis, eller hur?

Men glömmer de en rip-off webbplatser - kan du enkelt göra din egen MP3-ringsignaler med alla låtar du vill. I själva verket, du är inte bara begränsat till låtar; du kan använda komedi bitar eller ens inspelningar av dig i dina vänner berättar skämt! Din fantasi är den enda begränsningen.

I denna artikel kommer vi att täcka de grundläggande stegen för att skapa din egen MP3-ringsignaler. Nu sätter vi igång.

1. Först måste du ladda ner och installera MediaCoder. Gör en enkel sökning på nätet och du hittar det genast. Installationen är enkel och förutsatt att du har en höghastighetsanslutning till Internet, kan programmet laddas ner mycket snabbt.

2. När du har installerat MediaCoder, öppna programmet och klicka på "lägg till" i det övre vänstra hörnet. Sedan helt enkelt lokalisera MP3 du vill använda och välj Enter. MP3 ska nu visas i fillistan.

3. nere till vänster på sidan, klicka på "Välj". Detta kommer att spela din MP3-fil. Du kommer att se två knappar för att "markera i" och "markera" där du vill att ringsignalen ska börja och sluta. När låten når den punkt där du vill att dina ringsignaler att börja, bara klicka på "märket i." Likaså, klicka på "markera" när den når den punkt där du vill att ringsignalen för att stoppa.

4. När du har ställt in och ut tider, klicka på "start" -knappen på MediaCoder huvudskärmen. Detta kommer att skapa din ringsignal och spara den i samma mapp som din ursprungliga MP3. Du kan också öppna ringsignal i MediaCoder att vara säker på att det sparades korrekt.

5. Nästa steg är att ladda upp ringsignal på nätet. Besök rumkin att ladda upp din ringsignal. Fyll bara i enkel form och klicka på "ladda upp". Efter överföringen är klar, kommer du att få en "hoppa kod" som gör det möjligt för dig att ladda ner ringsignal till din telefon. På bara några minuter ska du få ett textmeddelande som innehåller adressen där du kan ladda ner ringsignalen fil.

Och det är allt som finns till den! Grattis; du just har gjort och installerat din egen personliga MP3 ringsignal. När ringsignalen är installerad på din mobiltelefon, ange helt enkelt till vad händelse du vill, och du bör vara bra att gå.

Detta är ett bra sätt att experimentera med massor av olika funky ringsignaler. utan att betala löjliga abonnemangsavgifter eller "per ringsignal" avgifter alls. Och kom ihåg, du kan skapa en MP3-ringsignal från inte bara musik, men alla andra ljud, röster eller ljud material du vill! Du kanske vill spela några av dina favorit one-liners och använda dem som ringsignaler. Kom ihåg. några ljudfiler som kan omvandlas till MP3 kommer också att arbeta som MP3-ringsignaler.

Källa: Gratis artiklarna från ArticlesFactory

Bokmärk / Dela den här sidan:

Relaterade inlägg

  • Bläddra alla enheter * Vid 2G hastigheter, funktionaliteten hos vissa dataapplikationer, såsom strömmande ljud eller video kan påverkas. Se alltid till de senaste Villkor ...

  • Gratis ringsignaler för Verizon telefoner Varje telefon kommer med sin egen urval av ringsignaler som du kan använda som meddelanden för ett samtal, ett textmeddelande eller ett larm. Ibland de som redan finns i ...

  • Använd din egen iPhone med Walmarts Straight Talk $ 45 obegränsad planen 11 jan 2013 | Genom Doreen Christensen. Sun Sentinel UPPDATERING. Jag hörde tillbaka från Straight Talk och du kan använda BYOP ...

  • Hur man skickar gratis ringsignaler till en Mobile Access den Myxer webbplats. Klicka på den övre "Skapa ditt eget" länken. Klicka på knappen "Välj fil". Bläddra bland dina filer och lokalisera den låt som du vill ...

  • Konvertera M4P till MP3 Kan Samsung Galaxy S3 spela iTunes Music? Samsung Galaxy S3 kommer sannolikt att bli den mest populära Android av året lyckas till fotspår Galaxy S2. Som...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/om-att-f-gratis-ringsignaler-fr-straight-talk.php on line 116

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/om-att-f-gratis-ringsignaler-fr-straight-talk.php on line 116