IPhone app där jag kan titta på TV-program

De bästa iPad Apps för att titta på film, video och TV-program

Förutom att surfa på webben, är iPad mest använda för att titta på filmer, tv-program och andra videor. Trogen sitt mål, har iPad visat sig vara en av de mest populära produkter för att konsumera videoinnehåll genom åren. Miljontals användare aktivt söka, ladda ner / ström video - filmer, tv-program, andra videoinnehåll - på sin iPad. Ibland, naturligtvis, finns det möjlighet att använda AirPlay att strömma direkt till Apple TV.

IPhone app där jag kan titta på TV-program

IPad har en hel del program redo att erbjuda dig oräkneliga timmar av strömmande video. Dina favorit tv-program, filmer och andra filmer är uppe, redo att strömmas via otaliga appar avsedda för detta ändamål.

ads

Medan ett fåtal tjänster inte erbjuda verkligt fria filmer och TV-program som det utlovas i reklammaterial, det är oftast prenumerationsbaserade tjänster som erbjuder en av de bästa tjänsterna inom denna sektor.

Här är några av dessa iPad-appar:

Självklart kan du inte ha denna lista utan de två stalwarts: Netflix och Hulu. Netflix har en gratis app som visar alla filmer och TV-program som är syndikerade via Netflix. Filmer visas på Netflixafter 28 dagar efter frisläppandet så det finns en brist på filmer alltid.

Den obegränsade planen kostar $ 7,99.

Alldeles intill Netflix är Hulu, som är en hård konkurrent till den förstnämnda. Hulu har erbjudit en lika fantastisk uppsättning av tv-program för sina abonnenter. De serviceavgifter ganska mycket på samma sätt som Netflix på $ 7,99 och det är vad Hulu kallar "begränsad reklam".

Spraka från Sony är inte någonstans nära toppen av spelet, men det säker ger dig några TV-program (inklusive Seinfeld) och mycket mer än så, det ger gratis filmer. Det finns on-demand tittar på och intressant, det finns ingen prenumeration här. Det är till skillnad från Netflix och Hulu där du har att betala för att strömma.

Crackle naturligtvis också har några bra spec: HQ video, det finns AirPlay stöd, och det innehåller några genrer för dig att välja från.

SnagFilms har en enorm samling av (över 3000) filmer i sin databas som du kan strömma gratis. Liksom Crackle, är detta en fantastisk samling av filmer som går upp gratis: ingen prenumeration, ingen betalning. En majoritet av dessa filmer är inte populära på efterfrågan. Med sin samling på över 300 indie filmer, vet du var appen är inriktad på.

Om du är mer än bara en genomsnittlig film watcher har SnagFilms något riktigt bra att erbjuda.

AOL TV är inte en streaming app i sig men det säkert ansluter sig till idén om film appar för iPad. I grunden är det bara en nyhetssamlare för tv-program, filmer och allt innehåll din tjänsteleverantör erbjuder. Men att gå lite längre, låter det du får mer information om TV-program, filmer och annat innehåll. Integration till IMBD, Wikipedia innebär att du får information till hands.

Video Time Machine

Video Time Machine är en ovanlig video app. Appen fungerar som en presentation av filmer från 1860-talet till innevarande år. Fantastiska ögonblick fångat på video från tid så långt tillbaka i historien som det nittonde århundradet. Du kanske inte bli beroende av denna skillnad ett fåtal användare, men du säker på kommer in några riktiga underhållning. Bäst av allt, det är allt gratis.

Varje kanal har en app, men det suger att ha en hel del kanalbaserade appar på din iPad. Istället, om du kan få program som AOL TV eller Netflix / Hulu, kan du träffa de program du vill titta i rätt tid. Dessutom blir det enklare att hantera alla dina program och filmer under ett tak.

Relaterade inlägg

  • Hur man titta på NBA-matcher live på iPhone iPad NBA säsongen är i full gång och användare som vill se sitt favoritlag spela kan titta på live NBA-matcher på iPhone och iPad för $ 55 ....

  • Varför är videoklipp på YouTube Oskarp Förvrängd på Min Windows Vista-dator? Ändra upplösning Om alla videoklipp på YouTube ser suddiga, men kontrollerna under videorna verkar normala, ...

  • Hur konvertera DVD film till iPhone 3GS Detta är för alla dessa nya iPhone 3GS ägare fortfarande i fix och söker efter sätt att titta på videor på den nya gadget. Idag ska jag låta dig veta hur man kan titta ...

  • Topp 5 Bästa Android-appar för Live TV-program och titta på filmer gratis här, har vi gjort en annan topp 10 lista över de bästa Android Apps för Android-telefoner, den här gången Vi har samlat de bästa 10 ...

  • HBO vill att du ska titta på Game of Thrones på Apple TV i stället för iPhone Apple enligt uppgift bara tar 15% av försäljningen via Apple TV. Det är en ganska trevlig rabatt jämfört med 30% snitt som ...