Hemsida där jag kan skicka ringsignaler till min telefon gratis

10 webbplatser för gratis mobiltelefon ringsignaler Andra mobila nedladdningar

Har musik uttrycka den typ av människor vi är? Jag är inte säker, men det är en direkt barometer för våra sympatier och antipatier. Jag antar att gå av den mobila ringsignal ilska och antalet webbplatser som matar begäret, idén att säga "~who vi" genom musik har kommit in i cellerna också. Jag är skamlöst en av dem - en diehard Trekkie är min mobil pimped upp med ljud från Star Trek-serien.

Hemsida där jag kan skicka ringsignaler till min telefon gratis

Finns det ett bättre sätt att göra en cool uttalande än med en enhet som är nu en del av vår anatomi? Det tror jag inte.

Så utan vidare, låt oss ta en titt på tio webbplatser som låter oss bläddra, välja och hämta de utsökta gratis mobiltelefon ringsignaler - utan att klämma ett öre.

Vid nämna dessa fria webbplatser, har jag gått för de tio som låter oss ladda ner gratis ringsignaler till datorn i stället skicka den via databäraren (i de flesta länder för nedladdning av data, operatörsavgifter tillkommer). Så du kan ladda ner ringsignalen till datorn och sedan överföra den till din mobiltelefon - 100% gratis.

Några av dessa platser är inklusive andra trevliga saker (teman, bakgrundsbilder, spel, etc.) också, för era mobiler.

14 miljoner användare som delar sina grejer genom en smart gränssnitt. Sajten drivs av gemenskap av användare som gör och ladda upp ringsignaler. Ringsignalen samling, 300.000 starka kan laddas ner till datorn eller telefonen utan fri registrering. Kolla in webbplatsens Telefon Specifikationer och Zedge innehåll Kompatibilitet index (det är en enorm lista) om du inte är säker på nedladdningarna inte fungerar med din mobil. Webbplatsen stöder också iPhone ringsignaler. Ett extra plus är de online-verktyg för att göra ringsignaler, teman, bakgrundsbilder och skärmsläckare.

2. Mobile9

En annan plats med det omgivande samhället bakom den. Få alla godsaker - gratis nedladdning av teman, bakgrundsbilder, ringsignaler, skärmsläckare, mjukvara, spel, videor och logotyper. Med 100.000 MP3-ringsignaler, det är en bred samling. En fri registrering innebär att du kan ladda ner utan en 10 sekunders väntetid. Som i alla webbforum, kan medlemmar har sina egna profilsidor, kan kommentera och dela. Du kan kontrollera kompatibiliteten för din modell i telefonen delen av platsen men ett tvärsnitt av fabrikat stöds inklusive iPhone.

3. TonesAll

TonesAll är en MP3-ringsignal användar sharing community där allt innehåll är licensierat med Creative Commons Public Domain License. Webbplatsen nämner följande stöds märken - Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG, BlackBerry och iPhone. Ringsignaler är pigeonholed i kategorier; några som husdjur & Djur. Talesätt eller nyheter & Politik du inte kan hitta någon annanstans. Den fria registrering gör dig till en gemenskap medlem och ger dig omedelbar nedladdning utan 20 sekunders väntetid. Medlemmar kan också skapa grupper som är ett sortiment av ringsignaler.

4. MadRingtones

Denna webbtjänst är vinklad som en online ringsignal skapare. Du kan skapa en personlig ringsignal från din favorit MP3-låt eller YouTube-video på bara tre klick. Men för att undvika även det arbete, kan du ladda ner en ringsignal från över 300.000 redan finns. Ringsignaler arbetar med nästan alla telefoner och ger dig möjlighet att fyra format - mp3, amr, ogg och M4R (för iPhone). Bädda in och dela på din blogg eller sociala nätverk som Facebook.

5. Mobango

En mobil sharing community med samma smak som de tidigare nämnda platserna. Det är en klick värdig destination för alla typer av mobila innehålls särskilt program och spel. Den andra unik social aspekt är att du kan söka efter användare efter ålder, kön, land och märke och modell av telefonen. Ansluta till dem genom webbplatsen och dela dina media. Mobango erbjuder också 2 GB gratis lagringsutrymme för ditt mobila innehåll. Du kan också flagga du uppladdade filer som offentliga eller privata.

Hemsida där jag kan skicka ringsignaler till min telefon gratis

6. CellMind

En väl utformad mobil social plats på tillväxt. Även om det har en oändligt liten ringsignal insamling, är det väl strukturerad och värt en titt se. Du måste registrera (gratis) för att ladda ner tapeter, teman och ringsignaler. På webbplatsen finns även online tapeter, ringsignal och skärmsläckare beslutsfattare. Andra plus är online lagring tillhandahålls av webbplatsen för dina Uploader / skapade filer.

7. MyTinyPhone

Med över 125.000 ringsignaler i sin databas, är platsen inte liten. Alla ringsignaler är gratis att ladda ner på din mobil eller dator. En funktion är Flash-baserad ringsignal bränning som låter dig ladda upp en MP3-fil (max storlek 8MB) för att skapa egna toner. Med en gratis registrering kan du lagra låtar och dela den med dina vänner. Det enda irriterande är popup annons som håller öppna upp i ett fönster.

8. MobileToones

Inte mycket skiljer sig från andra mobila samhällen sociala nätverk, förutom i dess gränssnitt. Den levereras med en mobil diskussionsforum, ett avsnitt mobil översyn och en blogg. För att ladda ner MP3, polyfoniska eller AMR ringsignaler måste man gå igenom en kort gratis registrering. Samlingen är begränsad (ca 400 +).

9. Brinked

En gratis online ringsignal sharing community som är mycket lik MadRingtones, men med en nykter gränssnitt. Du kan skapa ringsignal från en låt eller en YouTube-video. Även om samlingen är inte lika stora, är det ett snyggt ställe på tillväxtkurvan. Bläddra efter ringsignaler bland Reggaeton, Raggae, Techno, Rock, Rap, R&b, pop, original, land och TV & Filmer genrer. Ladda ner i MP3 / WAV / OGG / M4R format eller dela den i sociala nätverk.

10. [fungerar inte längre] Tonzr

Om du fortfarande inte har fått den ringsignal du vill, varför inte göra en enkel sökning. Använd Google, Yahoo eller en specialiserad ringsignal sökmotor som Tonzr. För närvarande har det indexe nästan 10 miljoner ringsignaler. Sök med ett ord och på resultatsidan kan du välja läge för nedladdning. Den trevliga lilla godbit är den föreslagna liknande toner strax under ditt val.

Bärarna som stöds är - Sprint Nextel, AT&T, T-Mobile, Verizon, Alltel, US Cellular, Cellular South, och Cricket. SMS och MMS funktioner är också för dessa valt oss bara bärare. Tonzr närvarande testar för kompatibilitet med iPhone.

Det är sant att mobila nedladdningar är en värld i världen av webben. För varje betald plats, det finns en koppling av fria alternativ. 10 webbplatser för gratis ringsignaler jag har lagt ner här bara lägga till de tidigare som vi har fört till dig på MakeUseOf. Du kan kolla in några gillar MyxterTones . ToneShared och verkligen unik Ultraljud-ringsignaler .  Eller om du känner för att göra dina egna ringsignaler, Mark visar dig hur man gör det med Audacity.

Vår ringsignal sektionen innehåller en hel del online-verktyg och program om du vill göra dina egna ringsignaler.

Vilken webbplats eller mobila sociala nätverk är din mest besöks? Vill du göra din egen musik eller är du nöjd med en nedladdning? Låt oss veta!

Relaterade inlägg

  • Hur man skickar gratis ringsignaler till en Mobile Access den Myxer webbplats. Klicka på den övre "Skapa ditt eget" länken. Klicka på knappen "Välj fil". Bläddra bland dina filer och lokalisera den låt som du vill ...

  • Hur man får ringsignaler på Android-telefon - steg för steg guide med bilder Video Bara plockade upp Motorola Android drivna Droid förra veckan. Har haft en massa människor ber om en mer djupgående ...

  • De flesta människor vill ha en ringsignal för sin cell, så att de är trevliga för den som ringer hit. Det finns flera saker som du behöver tänka på när du ska köpa ringsignal ....

  • Gratis Samsung Ringsignaler Av Eric Bernatchez. Smartphones Expert Uppdaterad 24 november 2014. För att få nya gratis Samsung ringsignaler på din Samsung mobiltelefon, följ bara dessa 3 steg: Steg 1: Välj ...

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/hemsida-dr-jag-kan-skicka-ringsignaler-till-min.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/hemsida-dr-jag-kan-skicka-ringsignaler-till-min.php on line 132