Där min BlackBerry App World

BlackBerry Playbook 101: Komma igång med BlackBerry App World, del 1

Hur man hittar de appar och spel du vill i BlackBerry® App World ™ på en BlackBerry® Playbook ™ tablett

Det finns stunder då jag vill bara skrika från hustaken, "Jag älskar min BlackBerry Playbook tablett!" Det är min dagstidning, min mediaspelare, min e-läsare, en digital fotoram, min dag arrangör, min favorit spelplattform ... OK, du får bilden. Jag använder det för allt eftersom väl, gör det allt, och det har några allvarliga multitasking makt att starta så jag kan växla fram och tillbaka sömlöst mellan program utan dröjsmål.

Jag kunde inte göra alla de saker som anges ovan (och mycket mer) utan de enskilda program som utför dessa uppgifter, och BlackBerry App World är källan för dessa program. Idag ska jag ge dig en överblick över hur du vill visa, söka och leta efter program eller spel så att du kan få ut mesta möjliga surfplattan. Återkom nästa vecka på insidan BlackBerry Hjälp Blogg för del 2 som kommer att täcka den del av BlackBerry App World "My World".

Redo att hitta dina appar? Låt oss få ladda ner!

Lanserar BlackBerry App World

Tryck på "App World" ikon från startskärmen eller från en mapp

Starta appen tar dig till Dagens sida som visar rekommenderade appar, appar till försäljning, och samlingar av liknande program. (Är du nyfiken på röda splat ovanför "My World" alternativet? Jag kommer att täcka det i del 2 nästa vecka.)

Detta är ett bra ställe att börja om du bara har köpt en BlackBerry Playbook tablett, så trycker du bara på en app som ser intressant för dig att ta reda på mer om det. Jag kommer att förklara de delar av en app presentationssida senare i inlägget.

Söka i BlackBerry App World

Om du letar efter något specifikt, trycker du på rutan "Sök". Tangentbordet visas och du kan sedan skriva in ett sökord som "nyheter". Tryck på returtangenten och alla appar taggade med denna term kommer att visas.

Bläddra efter kategori

Efter att knacka "spel" eller "appar" du kommer att få nya möjligheter längs ned på skärmen, det första alternativet vara "kategorier". De övriga alternativen är ganska självförklarande, "Nyheter" är en annan av mina favoritplatser att bläddra, men nu trycker "Kategorier", som är inringade i rött nedan.

Där min BlackBerry App World

Knacka "Kategorier" tar dig till - du gissade det - "kategorier" sida. Beroende på om du tryckte "spel" eller "appar" tidigare, kommer du att ha olika alternativ.

spel~~POS=TRUNC

appkategorier

Något att tänka på är att vissa av de kategorier under appar har också underkategorier inom; Det är bara att många program tillgängliga för dig!

Installera appar och lära dig mer

Ett program presentationssida är där du kommer att få ditt första intryck av appen. Jag brukar börja med att läsa utvecklarens beskrivning, visning skärmdumpar, och läsa recensioner vänster av andra BlackBerry Playbook tablett användare.

1. Ladda ner - När du är redo att installera, peka på denna knapp. Denna knapp kan också säga "köp" om det finns en kostnad eller "tillbaka" om appen tidigare hade installerats och tagits bort.

Notera: Om knappen säger "köp" installation av "Install", kommer kostnaden för programmet vara placerad till höger om knappen. När du har köpt en app eller ett spel, kommer det att installeras automatiskt.

2. Information - Här hittar du det fullständiga namnet på appen utvecklaren (i detta fall Research In Motion® Limited) och den version av appen.

3. Inställnings - Det är märk tillhandahålls av innehållsfiltrering systemet i BlackBerry App World - tryck på ikonen för att hitta en beskrivning av betyg. För mer information om innehållet betygssystemet, kolla in denna Inside BlackBerry Developer blogginlägg om hur nya BlackBerry App World innehållsklassificeringar förbättra upptäckt och säkerhet.

4. Stöd - Om du upplever svårigheter med appen trycker detta och få information stöd för appen eller spelet som du tittar på.

5. app Beskrivning - En beskrivning av de funktioner och funktionalitet från appens utvecklare.

6. Betyg och omdömen - Kolla recensioner skrivna av andra användare och se den genomsnittlige användaren betyg.

7. Skärmbilder - Dra åt vänster eller höger för att visa skärmdumpar tillhandahålls av appen eller spelets utvecklare.

Du bör nu ha en god uppfattning om hur du kan visa, söka och leta efter appar och spel i BlackBerry App World på BlackBerry Playbook tablett. I nästa del av detta tvådelad serie, kommer jag att förklara "My World" delen av skyltfönster, som behandlar hur man sätter upp betalningsmetoder, uppdatera installerade appar och innehåll inställningar, bland annat.

Har en fråga eller kommentar om BlackBerry App World för BlackBerry Playbook tabletten? Lämna en kommentar nedan!

Relaterade inlägg

  • Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 jan, 2015 Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 och alla andra enheter WhatsApp är den bästa och ...

  • Varför utveckla för BlackBerry? Nå en publik på över 79 miljoner BlackBerry användare. BlackBerry Keys Beställningsformuläret Tack. BlackBerry Code Signing Key har lämnats in för behandling. Du...

  • BlackBerry Torch Review Med en helt ny pekskärm operativsystem, formidabla funktioner och en full utskjutbart tangentbord, är BlackBerry Torch en ficka kraftpaket. Det är det vi har varit ...

  • Produktbeskrivning BlackBerry Porsche Design P'9981 (8 GB, HSN garanti) KORT SAMMANFATTNING: En flott top-of-the-world design. Lovely 2,8 tums pekskärm ger dig en sann kunglig upplevelse ....

  • Blackberry mobiler Den sjätte mest populära enhetstillverkaren i världen, BlackBerry är verksamt i 91 länder och har över åttiomiljoner Internet abonnenter världen över. I BlackBerry ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/dr-min-blackberry-app-world.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/var/dr-min-blackberry-app-world.php on line 131