App som låter dig veta var dina vänner är

Fyra sätt att dela din exakta position med familjen (och varför)

Checka in på en familjemedlem i 2016 är mycket lättare än någonsin, och kanske mindre invasiva, alltför. Vi behöver inte ringa eller text för att se att Sally inte har lämnat huset eller att pappa driver och bör vara hemma med 7.

Vi har program som passivt kan hålla ett öga på vänner och familjemedlemmar befinner sig, och det är en enorm lättnad. Inga fler bekymmer när någon glömmer att ringa eller hålls upp. En snabb blick på spårnings app berättar allt du behöver veta - och sedan kan du slappna av.

ads

Andra stora berättelser

Om spåra människor du älskar låter skumma, eller om du är orolig för spioneri, oroa dig inte. Dessa Android och iPhone apps är säkra och jag har använt alla de jag rekommenderar nedan. Kontakter måste gå med på att spåras, och apparna kommer med mycket tydliga instruktioner för användning.

När du läser igenom varje val, att det är komma ihåg inte en exakt vetenskap och att GPS-signaler bestämma hur exakt platser kan beräknas. Vad mer kommer ingen av dessa arbetar med telefonen avstängd.

Uppbyggda kring enkla begreppet på ett ögonkast-spårning, låter Glympse du bestämmer vem du vill se din GPS-position, och välja hur länge de kan spåra dig.

Du kan stoppa freaking ut nu. Appar hjälper dig att hålla koll på din familj.

Även plats Delningen avslutas när tidsintervallet är upp, är det möjligt att manuellt stoppa överföringen när som helst. Längs dessa linjer, är det också möjligt att tack på extra spårning tid.

Glympse är perfekt att slå på när du är på väg hem från jobbet och vill låta din make vet var du är. Det är också bra för vänner att hålla tillfälliga koll på varandra när du planerar att möta upp vid en park eller offentlig tillställning.

Glympse kan du också dela realtid platser, beräknade ankomsttider och körhastigheter via e-post, text eller sociala nätverk. Jag gillar speciellt kalender integration, som delar plats och din ETA med alla.

Glympse är gratis för både Android och iPhone.

Detta fria app låter familjemedlemmar spåra varandra i realtid. En bra funktion låter automatiskt familjemedlemmar vet när någon har gått in i en på förhand fastställd plats, som hemma eller i skolan. Du kan välja två sådana fläckar. Så när barnen kommer hem efter skolan, kontrollerar Life 360 ​​App automatiskt dem och skickar en varning för att visa att de har gjort det.

App som låter dig veta var dina vänner är

Life360 Family Locator låter familjer spåra varandra i realtid.

Appen innehåller också en full plats historia, vilket är trevligt för en översikt över nya aktiviteter. Den inbyggda "panik" alternativet skickar ut en nödsändare till utsedda e-post, text och telefon med din exakta position på dina GPS-koordinater. Appen kan också användas för att medlemmarna meddelande familjemedlemmar.

Medan appen och service är gratis att använda, säljer en premie version för $ 5 per månad (som täcker hela familjen) eller $ 50 per år. Att Pro-versionen kommer med obegränsad inchecknings platser, vägassistans, förmågan att lokalisera icke-smartphones, och skydd mot stulna telefoner. Life360 erbjuder en 30 dagars gratis testperiod för sina premiumfunktioner.

Ladda ner den fria versionen av Life360 Family Locator för Android och iPhone.

Denna app, som också görs av Life360 killarna ger dig en central plats för att dela din position och meddelanden. Leds ut ur staden för ett par dagar av driftstopp? Planera och samordna din resa med andra innan du hämtar bilen. På samma sätt kan appen användas för att snabbt sända din position i en nödsituation.

Förstora bilden

Find My Friends har fri och betalas versioner.

Scott Webster / CNET

App som låter dig veta var dina vänner är

Liksom andra program i sitt slag, använder denna en Google Maps i centrum, så det är enkelt att lära sig och förstå. Längs dessa linjer, visar kartan automatiskt platser som polisstationer, brandkår och sjukhus, bland andra.

För $ 5 i månaden, premiumversionen av Find My Friends lägger obegränsad incheckning platser, en utökad plats historia, vägassistans och stöd för icke-smartphones. Alla användare uppmanas att prova 30-dagars gratis testperiod.

Det kan vara undanstoppad i hörnet, men Googles sociala nätverk, Google+, erbjuder möjligheten att dela plats. Designen påminner om den gamla Google Latitude och integrerar, naturligtvis, med Google Maps.

Förstora bilden

Platsdelning och spårning är undanstoppad i Google.

Scott Webster / CNET

Om du vill dela din position med andra, skicka en förfrågan till kontakten genom appen för Google+. När personen accepterar, kommer du att kunna se varandra via appen. Det är värt att notera att en vän inte behöver dela sin position med dig för att du skickar din.

Google+ fortfarande förlitar sig på begreppet gruppera kontakter tillsammans i "cirklar". Om du befinner dig spåra massor av vänner och familjemedlemmar, är det lätt att filtrera karta av cirkel, säger karaoke kompisar. Omvänt kan du växla exakt vem du delar din "där" med också.

Google+ är tillgänglig gratis för Android och iPhone.

Carrier-märkta appar

Var och en av de fyra stora amerikanska trådlösa tjänster erbjuder också sin egen speciella Android app eller tjänst för att hålla ett öga på nära och kära. Alla fyra har ett antal kostnadsfria tjänster och enskilda alternativ anpassade till användaren; betalfunktioner kommer på en månatlig premie. Om du är en abonnent till en av dessa bärare, kan du finna en av dessa program som passar dina behov.

De bärare apps:

  • Verizon Family Locator ($ 9,99 / månad per konto för upp till 10 telefoner): Funktioner platser, adress, en detaljerad karta, turn-by-turn anvisningar, ankomst- och avgångs uppdateringar integrerad textmeddelanden.
  • PÅ&T FamilyMap ($ 9,99 / månad för att lokalisera upp till två familjemedlemmar, $ 14,99 per månad för att lokalisera upp till fem familjemedlemmar): Funktioner möjligheten att lokalisera från smartphone eller dator, hitta förlorade eller stulna telefoner, kartor med utsedda säkra platser, scheman, anmälan Val. Innehåller 30-dagars gratis testperiod.
  • Sprint Family Locator ($ 5,99 / månad för att lokalisera upp till fyra telefoner): Funktioner möjligheten att lokalisera försvunna eller stulna telefoner, automatiska incheckningar, textvarningar, möjlighet att kontrollera från webbplatsen, i realtid platser. Innehåller 15-dagars gratis testperiod.
  • T-Mobile FamilyWhere ($ 9,99 / månad för att lokalisera upp till 10 telefoner): Funktioner automatiska läge kontroller, verkliga platser, textvarningar, förmåga att arbeta med icke-smartphones, scheman. Innehåller 30-dagars gratis testperiod.

Hur är det med dig?

Vilka appar gör du föredrar att använda för ett sådant ändamål? Jag vill gärna höra dina tankar i kommentarerna nedan.

Denna berättelse var ursprungligen publicerad 26 juni 2013 och uppdaterades 5 februari 2016.

Relaterade inlägg

  • Story belyser Facebooks närheten Friends har aktier du befinner dig med utvalda vänner Spårningsverktyget är opt-in så att folk inte kommer att oavsiktligt dela sin position som standard ...

  • 20 Creative Apps för din iPhone av Natasha Wescoat 2009-08-29 06:53:38 UTC Vi vet alla att iPhone gör mycket mer än bara ringa dina vänner. Som applikationsplattform, iPhone har ...

  • iDownloadBlog 25 mars, 2014 16 kommentarer Hur man lägger till en färg tangentbord till iOS 7 Jeff Benjamin Ibland du bara vill byta upp utseendet och känslan av saker, och det är vad Färg tangentbord för ...

  • Ny app ger bilder ett kalejdoskop spegeleffekt granskat en screencap från Mirrorgram för iOS En screencap från Mirrorgram för iOS mindre Om du någonsin velat kalejdoskop stil spegeleffekter ...

  • Blinkbox lanserade sin Android surfplatteapp nästan två år sedan, och har sedan dess lagt Chromecast stöd över sina mobila produkter. Medan både iPad och Android-versioner kan du titta på film ...