Whatmobile pk björnbär mobiler priser

Blackberry mobiler

Den sjätte mest populära enhetstillverkaren i världen, BlackBerry är verksamt i 91 länder och har över åttiomiljoner Internet abonnenter världen över. I BlackBerry mobiler, kan du inte bara njuta av den egenutvecklade BlackBerry Messenger, men även andra spjutspetsteknologier för den postmoderna eran, nämligen. ta stillbilder, skytte HD-video, spela musik, e-post instant messaging och surfning.

Whatmobile pk björnbär mobiler priser

BlackBerry Bold Touch 9900 Pris

Rs. 36000

BlackBerry Mobile Priserna i Pakistan

BlackBerry telefoner är kända över hela världen och populär i vårt land också. Vi kommer att ha en snabb genomgång av BlackBerry mobiler och ta reda på hur denna mobil har en framstående position i medvetandet hos kunderna. BlackBerry mobiler är utrustade med massor av underhållande funktioner och de är ganska funktionella. Bästa för en BlackBerry är känt för är dess QWERTY-tangentbord. Alla BlackBerry telefoner förväntar få besitter fullt QWERTY som är lätt att använda och gör dig textning smidigare.

Även BlackBerry Company gjorde sitt bästa för att införa sina enheter till yngre marknaden samt men en sak som de inte inser är att de unga kunderna är de som stör mest om priser. Blackberry pris i Pakistan och andra länder är för höga oftast och det verkar de gör telefoner med att hålla överklassen i samhället i åtanke bara. Om BlackBerry verkligen vill införa sin telefon i alla delar av samhället så finns det ett behov av att göra kostnadseffektiva telefoner så att alla kan köpa.

Produktbeskrivning

Blackberry Z30 (16GB, svart, HSN garanti)

Modell: STA100-4

KORT SAMMANFATTNING.

 • Ultraeffektiva processor med dubbla kärnor.
 • Quad Core grafikprocessor.
 • Designad elegans med Edge.
 • Bedövning 5,0 tums HD Display.
 • 2 GB RAM.
 • Leverera Be (a) st Experience.

BESKRIVNING:

 • Dual-core 1,7 GHz Krait processor.
 • Qualcomm MSM8960T Pro Snapdragon.
 • Adreno 320 Quad Core grafikprocessor.
 • 5,0 inches Super AMOLED skärm (
294 ppi pixeltätheten).
 • Super Sensitive kapacitiv pekskärm.
 • BlackBerry 10,2 OS.
 • 16 GB ROM, 2 GB RAM.
 • micro SD upp till 64 GB.
 • Primära kamera 8 MP, 3264x2448 pixlar, autofokus, LED-blixt, geo-taggning, ansiktsigenkänning, bildstabilisering.
 • 1080p HD-videoinspelning @ 30fps.
 • Sekundär kamera 2 MP med 720p videoinspelning.
 • Blackberry har återigen visat sin marknadspotential genom att införa en fantastisk smartphone Blackberry Z30. Kanadensarna har höjt ribban för elegans och stil, med sin vackra 5 tums Super AMOLED display. Med den största skärmen på någon BlackBerry telefon hittills, stort batteri och bra processor kör den senaste BB 10,2 OS är Z30 BlackBerry obestridda flaggskepp. En bedövande vacker metallchassi, exceptionella Grafikprocessor och kristallklar display gör BlackBerry Z30 en verkligt anmärkningsvärd smartphone. Böjd med stil, det är säkert vad du alltid har drömt om. Bedårande 8MP kamera, försedd med olika fantastiska funktioner. kan du ta högupplöst Snapshots när du vill. Tack vare BlackBerry engagemang mot sociala aspekterna av den här telefonen, kan du få meddelandet förhandsgranskning och kan svara direkt, oavsett den app du använder. Tryck bara på att svara för BBM och besvara den utan att lämna appen. För tangentbord, den avundsvärda Z30 funktioner bäst designade virtuella metoden textinmatning. Packning en snappier, Buttery Smooth Dual core processorer förmåga, får du njuta av betrodda BlackBerry OS över smart skum 5 tum krispiga display.

  BlackBerry Z30 har en bedårande 5,0 tums Super AMOLED ultrakänslig skärm med en upplösning på 1280 * 720. 294 pixlar per tum gör skärmen, en läcker fest för din eyez. Displayen uppvisar vibrerande, flashiga färger, som gör BlackBerry OS 10,2 målning systemet ser otroligt tilltalande. De betraktningsvinklar, både horisontellt och vertikalt, är utmärkt, som kan förväntas från en Super AMOLED skärm.

  Whatmobile pk björnbär mobiler priser

  Låg vikt, smala i storlek, men verkliga stål specifikationer-vis, är dess eleganta och innovativ design vad konsumenterna längtar efter, med en out-of-the-world smal metallhölje gör Z30 bäst i sin klass och nöje att greppa i hand. Den kraftfulla Dual Core 1,7 Krait processor som stöds av stora 2 GB RAM ger en mjuk och bekväm användarupplevelse. Den Quad Core Adreno 320 Grafikprocessor ökar prestandan hos huvudprocessorn och gör denna smartphone marknadsledande grafik-wise. Den 8 megapixel bakre skytten ger med extravaganta briljans när du är i behov av att fånga en vacker stund, en extra hög lagrings med hjälp av microSD-kortplats gör det möjligt för oss att fortsätta expandera sin 16 GB ROM.

  Den innehåller nya fjärde generationens BB Paratek antenn teknik, som gör det möjligt för Z30 att arbeta inom låga signal områden, det ger bättre anslutningsmöjligheter, snabb dataöverföring och undviker samtal släppa svag signal territorium.

  Denna gadget kommer med robust 2880 mAh batteri som har livslängd på tjugofem timmar blandad användning. Det är den största batteriet någonsin från Blackberry, tillräckligt kraftfull för att bevisa sig en av den långvariga livet i high-end smartphone. Z3O skildrar sin höga effekt anslutning av Bluetooth v4.0, micro HDMI och NFC. så att du kan dela videoklipp, musik och sånt med andra enheter.

  På framsidan, sido kant övergår i en borstad metallplatta under skärmen ser mycket vacker, och heft och omkrets ge telefonen en behaglig känsla i handen. Strömbrytaren upptill ligger precis i mitten, där pekfingret ligger naturligt. På den knappen, och volymknapparna på rätt känsla extremt stabil och har stor, clicky feedback. Denna uppsättning har även en elegant liten metallknapp mellan volym rockers för samtal funktion.

  BlackBerry Z30 levereras med version 10.2 av BlackBerry underskrift OS som har varit känd för sin användarvänliga gränssnitt. OS BB 10 är färgrik, visuellt polerade och mycket vätska; Här finns några snygga övergångseffekter som gör det ganska charmigt. Många bländande och innovativa funktioner har införts i detta flaggskepps telefonen inklusive väl betrodda BBM 6. 8 MP autofokus är betydligt bättre med charmiga tillägg såsom HDR. Vara nära naturen som Z30 ger med en caprturing på bara 2,8 sekunder, mycket snabbare än sina konkurrenter. Kamera kompromissar aldrig över bildkvaliteten och ger levande bilder på språng. Främre kamera register 720p HD-video, medan den bakre kammen ger med enorm 1080p HD-videoinspelning. handenheten är förladdad med populära program som Twitter, Facebook, Linkedin och Foursquare, vilket gör det en socialt aktiv smartphone. BlackBerry Z30 webbläsare ger mycket bekvämt surfa erfarenhet med vätskeliknande övergångar medan du bläddrar och pich-zoomning.

  Relaterade inlägg

  • Blackberry 8100 chatt facebook BlackBerry Q5 pris i Pakistan, uppdateras dagligen BlackBerry telefoner inklusive specifikationer information. WhatMobile.pk. BlackBerry Q5 pris Pakistan. # 1 Community Forum ...

  • Produktbeskrivning BlackBerry Porsche Design P'9981 (8 GB, HSN garanti) KORT SAMMANFATTNING: En flott top-of-the-world design. Lovely 2,8 tums pekskärm ger dig en sann kunglig upplevelse ....

  • Review - BlackBerry Z30 För bättre eller sämre, är BlackBerry ett namn som borde vara bekant med även tillfälliga tech användare. När en stor aktör i mobiltelefoner, BlackBerry QWERTY ...

  • BlackBerry Leap funktioner Översikt Best-in-class BlackBerry tangentbord typ snabb och korrekt på en pekskärm tangentbord som lär sig hur man skriver. BlackBerry tangentbordet ger en enkel ...

  • BlackBerry Z30 Pris i Pakistan BlackBerry Z30 Review Allmän översikt: Se BlackBerry Z30-den lyxigaste medlem av BB familj så långt. Den kommande telefon prunkar en stor 5 inches ...