Vilket program öppnar ePub filer på Android

Topp 4 ePub Läsare du måste veta om

ePub  (Även skrivet som EPUB eller EPub ) Står för Electronic Publishing och är en vanlig e-boksformat som används av alla populära e-boksläsare ute, inklusive Barnes & Noble Nook, Sony Reader, iPhone / iPod Touch (med hjälp av olika e-bok apps), och mer. ePub-filer har .epub förlängning.

Vilket program öppnar ePub filer på Android

Det finns olika online samt skrivbordsverktyg som tillåter användare att läsa .epub format. Vi har täckt fyra ePub läsare som vi tror du alla bör känna till.

Bookworm (Onlinetjänst)

Bookworm är en onlinetjänst som syftar till att kunna bli en ledande fri plattform för att läsa ePub böcker på nätet. Det är en del av O'Reilly Media. Det tar bara tre steg, skapa ett konto, ladda upp en ePub bok eller tidskrift, och börja läsa.

Fördelen med denna tjänst är att du kan läsa e-bok på nätet oavsett var du befinner dig och vilken enhet du använder.

EPUB Reader Firefox Add-On (Windows / Linux / Mac)

EPUBReader är en praktisk tillägg för Firefox som direkt kan öppna alla ePub-formatet snabbt. Det är faktiskt snabbare och snabbare än stationära datorer och visar grafiken mycket bättre än bokmal service.

Detta tillägg öppnas ePub-filen precis som du kan öppna PDF-filen i webbläsaren Firefox. Bara slå på länken av någon ePub bok och välj Öppna. Om du redan har laddat ner ePub boken, då kan du öppna den med Firefox.

Gränssnittet är anpassningsbara, vilket innebär att du kan ändra bakgrundsfärger, etc till din egen smak. De navigationssystem knappar ges i botten tillsammans med möjlighet att ändra teckensnitten.

Strof (Mac)

Strof är en stationär ePub läsare och omvandlare som är snabb, lätt och enkel. Det kan användas för att spara bokmärken och snabba omvandlingar. Du kan konvertera .epub format till tiotals olika andra dokumentformat inklusive doc och PDF-format. Om du vill läsa ePub-filen i Amazon Kindle, det finns ett alternativ för att liksom.

Den enda nackdelen är formatering och navigering, de två viktigaste aspekterna. För formatering kan det jämföras med Bookworm service men är inte lika stor som EpubReader tillägg för Firefox.

Vilket program öppnar ePub filer på Android

Mobipocket Reader (Windows)

Mobipocket Reader är inte bara en avancerad ePub böcker läsare men är också en stor affärsböcker organisatör. Du kan importera böcker i PDF, ePub eller Office-format och organisera dem snabbt. Bara dubbelklicka på en bok och börja läsa.

Formateringen av Mobipocket är bättre än de ovan nämnda verktyg och har en möjlighet att zooma in i boken, användbar för dem som vill läsa liten text på boken. Det finns också en avancerad sökruta ges på övre högra sida som drastiskt kan bidra till att spara tid.

Uppdatering: Läs också FBReader. som är en enastående bok läsare, chef, och dataöverföring.

Uppdatering 2: Som en sidoanteckning, kommer du också vara intresserad av PaperCrop. Ett gratis verktyg som möjliggör optimering av PDF-fil så att den tar mindre plats och öppnar snabbare på mobila enheter.

Slutsats

För snabbare störningsfri läsning, fann jag EPUBReader add-on för att bli bäst. För resor, skulle jag föredrar att använda Bookworm eftersom alla uppladdade böcker kan nås från var som helst i världen. För att konvertera ePub böcker och läsa dem utan att oroa Firefox kraschar, skulle jag föredra Stanza. Till sist, om jag ser att organisera alla böcker på ett ställe, då Mobipocket Reader är appen till val.

Alla de ovan nämnda verktygen är bra men det slutliga valet beror helt på användaren. Välj din app och låt oss veta vilken du gillar bäst. Om du känner till någon annan app, låt oss veta. Vi älskar att prova nya verktyg och tjänster. Njut av!

Relaterade inlägg

  • Open Source Ebook Läsare för Android Android-enheten är ett mångsidigt verktyg som kan sättas till en mängd olika praktiska användningsområden, inklusive läsa e-böcker. Men för att du behöver en ordentlig ebook ...

  • Best läsplatta för Android läsa e-böcker på Android brukade vara bara okej. Nu är det häftigt. Även om det finns gott om söta program för att läsa böcker på mobilen eller surfplattan, Play Böcker har ...

  • Filer som helst App Hämta: Android-appar filer överallt Android app gratis APK skapad av FilesAnywhere nedladdning från Google Play och installera filer som helst applikation på mobiltelefoner och ...

  • Varför gamla program inte körs på moderna versioner av Windows (och hur du kan köra dem ändå) av Chris Hoffman den 24 september, är 2013 Windows allt om bakåtkompatibilitet, vilket gör att människor ...

  • 4 Pics ett ord svar Fusk 4 Pics ett Word-svar, fusk och tips kommer att visa dig hur man kan slå alla nivåer och bokstäver i spelet för iPhone, iPod, iPad och Android. Gissa ord som ...