Vilken sida kan jag ladda ner gratis filmer på min ipad

Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: hur du lägger stöds filmformat till din iPad

IPad har blivit en stor reskamrat med spel att spela och en vacker display för att titta på filmer på. Men vad om de av oss som inte gillar att använda iTunes? Hur kan vi lägga till filmer till våra iPads? Vi har kommit fram till två sätt att lägga till filmfiler till din iPad utan att behöva använda iTunes.

Vilken sida kan jag ladda ner gratis filmer på min ipad

IPad har utvecklats under åren i en stor reskamrat, som ståtar med både ett enormt bibliotek av program / spel för att hålla dig underhållen samt en vacker display för att titta på filmer på. Men vad om de av oss som don’t som att använda iTunes? Hur kan vi lägga till filmer till våra iPads. Vi’har kommit upp med två livskraftiga sätt att lägga filmfiler till din iPad utan att behöva använda iTunes.

Det kan finnas människor frågar “varför wouldn’du inte bara använda iTunes för att överföra filmer till din iPad?” och det finns skäl – främst frågor om filformat. Många filmformat aren’t kompatibel med iTunes (och därför iPad), vilket innebär att människor går miste om möjligheten att titta på deras videobibliotek från sin iPad. Även om du inte hittar en video som’s iTunes vänlig, måste du först importera dem till ditt iTunes-bibliotek och sedan slutligen synkronisera dem till din iPad. Det’är en lång process, och en som behöver förenklas.

Här’är hur man laddar ner filmer till din iPad utan att använda iTunes.

Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: Använd Cloud Storage

Det finns två tänkbara alternativ när det gäller att överföra filmer till din iPad utan att använda Apple’är iTunes, och den första är att använda molnlagring. Använda moln lagring är det enklaste sättet att överföra filmer till din iPad, men det kan också vara den längsta vägen – särskilt för större filer.

Det finns många tredje part lagringsalternativ som har åtföljande iPad-appar, men de mest populära är Dropbox. Google Drive och OneDrive. Erbjudandet 2 GB gratis lagringsutrymme när du registrerar dig och 500MB för varje remiss (upp till 16 GB), verkar Dropbox att vara den mest populära tjänsten. Så, till att börja med, se till att du’ve hämtat Dropbox-appen från App Store på din iPad och installerade mappen Dropbox på din PC eller Mac.

Vilken sida kan jag ladda ner gratis filmer på min ipad

För att överföra en film, helt enkelt kopiera och klistra in filmfilen från datorn till mappen Dropbox. Nu kommer den del som kan ta ett tag – beroende på storleken på filen och din Internet-anslutning, kan det ta upp till ett par timmar för att synkronisera filmen till Dropbox. Du’ll veta när den är klar synkronisering eftersom det’ll har en grön bock bredvid ikonen.

När det färdiga synkronisering, kan du öppna Dropbox-appen på iPad och hitta nytillkomna filmfilen. Om du har en aktiv Internet-anslutning, kan du bara trycka på för att spela och filmen ska börja strömma på din iPad – men om du vill ha det för användning offline, helt enkelt knacka på Star i det övre högra hörnet för att spara filmen på enheten.

Om du vill exportera filmen så det’s tillgängliga i appen Foton, att’är också ett alternativ. När du’ve valt film trycker du på Dela-ikonen i övre högra hörnet och klicka på Spara video. Det’LL sedan exportera video från Dropbox, redo att nås via appen Foton.

Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: Tredje part

Om vänta i timmar i sträck för filer som ska synkroniseras ISN’t din idé om en bra iTunes lösning, då kanske vår andra alternativet är: programvara från tredje part. IEXPLORER är en personlig favorit vårt eftersom det tillåter dig mer frihet att interagera med din iPad lagring än iTunes gör (bland annat). Men för den här lösningen att fungera, du’ll också måste installera en tredje part videospelare som spelare Xtreme HD (som är gratis) från App Store.

Vilken sida kan jag ladda ner gratis filmer på min ipad

När du’ve installerat båda bitar av programvara, ansluter iPad till datorn. Om det’är första gången som du’ve ansluten iPad till datorn du’re använder låsa upp iPad och knacka “Tillit”. När du’ve ansluten din iPad, bör öppna IEXPLORER och din iPad automatiskt detekteras och visas. Härifrån du’åter fri att bläddra dess filsystem samt alla iTunes säkerhetskopior som du har på datorn.

För uppgiften, markerar “filer” menyn och välj sedan “appar” som tar dig till de mappar som finns i din iPad’App kataloger. Härifrån, välja och öppna mappen PlayerXtreme (klicka på pilen bredvid namnet) och öppna Hämtade filer inuti. När du’funnit mappen Downloads, helt enkelt dra och släppa filmfilen från datorn till mappen.

Filmen ska sedan börja överföra, så ge det några minuter att slutföra – det’är en förloppsindikator i det nedre högra hörnet för att hålla ett öga på utvecklingen.

När den har slutförts, öppna spelaren Xtreme HD app på din iPad och du bör se filmen som du’ve just lagt. Härifrån väljer videon och det ska börja spela in-app. Enkel!

Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: WaltR

IEXPLORER är ett bra alternativ, men det’är något bättre för Mac-användare – WaltR. Till skillnad från IEXPLORER, efter 14 dagars användning du’ll måste betala $ 29.95 (£20) för WaltR, men du’ll att betala för en snabb och enkel process som’ll lägga till videoklipp nästan alla typer video (MKV, AVI och MP4 ingår) till ditt modersmål videoappen. Det eliminerar behovet av en tredje part videospelare på iPad, vilket i sin tur bör spara på batteriet, eftersom lager apps är alltid mer batterieffektiva.

Så för det första, hämta WaltR från Softorino webbplats. Som vi nämnde tidigare, det’är gratis att ladda ner, installera och använda i 14 dagar, men om du ändå vill använda den efter att du’ll måste betala. När du’ve installerat appen öppna den och anslut din iPad till din Mac (PC-versionen kommer snart enligt Softorino).

När du ansluter din iPad till din Mac, bör automatiskt erkännas av WaltR. Om du’är osäker om rätt enhet är ansluten, kommer namnet på enheten visas högst upp i WaltR fönstret. Härifrån kan du antingen klicka på ‘+’ ikonen för att bläddra i biblioteket för den film du vill överföra till din iPad, eller så kan du göra något mycket snabbare – bara dra och släppa filen till WaltR.

När du’ve valt filen, bör filen börja ladda upp din iPad. Processen är snabb – mycket snabbare än någon annan alternativ vi’ve nämnts och snabbare än en fullständig iTunes sync också. Hela processen med att välja och lägga till en 200MB MP4 video tog under 15 sekunder i våra tester, vilket är ganska imponerande.

När processen har avslutats, du’kommer att kunna få tillgång till nya synkronisering’d film via appen Videos på din iPad. Det’är värt att nämna att samma process kan också synkronisera alternativa ljudformat som CUE, FLAC, APE, ALAC, OGG, AAC, AIFF och WAV till programmet Musik utan någon nivå av kompression eller konvertering.

Om du vill veta mer om WaltR, kolla in Macworld US översyn.

Relaterade inlägg

  • Hur man titta på filmer på din iPad gratis: var man kan hitta långfilm på nätet för iOS-enheter upptäcka hur man titta fullängdsfilmer på din iPad gratis. Vår guide till att titta på film ...

  • Best iPad Apps för att titta på film, video och TV-program Förutom att surfa på webben, är iPad mest använda för att titta på filmer, tv-program och andra videor. Trogen sitt mål, har iPad visade sig ...

  • iMovie för iOS Gör din nästa mästerverk. På samma enhet som du sköt den med. Utnyttja kraften i iPhone och iPad med en filmskapande app som är lika kraftfull. iMovie kan du skapa ...

  • Hur man överför DVD till iPad. Min far gav mig en ny iPad som min födelsedagspresent och jag råkar åka på en affärs tconvert helgen, så jag vill se DVD-filmer på min iPad för att döda tid på ...

  • Hur man titta på filmer på en iPad sponsrade av Prenumerera på en streamingtjänst Netflix, Hulu Plus och Amazon Instant Video alla erbjuder samma typ av premium streamingtjänst. Ladda ner appen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-sida-kan-jag-ladda-ner-gratis-filmer-p-min.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-sida-kan-jag-ladda-ner-gratis-filmer-p-min.php on line 126