Vilken är den bästa telefonen ut för Verizon just nu

8 Bästa Phablets du kan köpa i 2016

Hoppa till:

Vad är det bästa phablet på marknaden år 2016? Det finns en hel del fantastiska modeller att välja mellan just nu, som alla har sina egna starka sidor. Vi har avrundad de bästa phablets just nu.

Den sista phablet läggas till denna lista var Nexus 6P och vi kan inte se det som slagit någon gång snart, men MWC 2016 kan visa oss fel.

Vilken är den bästa telefonen ut för Verizon just nu

Hålls varje år i februari, är det platsen för många av de största telefon lanseringar av året. Till exempel, vi är säker på att se den nya Samsung Galaxy S7 i år, för att inte tala om nya telefoner från HTC och LG.

En telefon som vi redan vet om, är dock Huawei Mate 8. Detta är en annan stor telefon från Huawei och även om det bara har en 1080p-skärm, kan dess enorma 4,000mAh batteri resulterar i enastående batteritid - ett av många skäl att överväga en phablet.

Alla som sagt, om det är en phablet du verkligen vill då någon av dem på denna lista kommer att göra dig väldigt glad. Och om pengar är inget objekt, 6P kommer inte bli slagna någon gång snart.

Titta på vår smartphone köpare guide

Bästa Phablets - Varför ska du köpa en?

Varför har phablets blivit så populärt? Många tror att det beror på att folk inte vill köpa en telefon och en tablett, men det finns ett antal andra tydliga fördelar med att äga en.

skärmkvaliteten

Det är ingen hemlighet att mobiler växer större för varje år. Phablets, som i allmänhet betraktas som någon smartphone mäter in på 5,5 inches och ovan, är enorma just nu. Det faktum att Apple, som en gång var så motsats till storbilds-telefoner, har anslutit sig till phablet fanfar visar hur efterfrågade de är.

De mest uppenbara fördelarna med att äga en telefon så stor komma med skärmen. Phablets brukar välsignad med fantastiska skärmar som är bra för att titta på film, spela spel och läsa. De är mycket populära bland pendlare för just dessa skäl.

Medan LG och Samsung var snabba att anamma super skarpa QHD paneler, ger Full HD på en stor skärm fortfarande en utmärkt bildupplevelse.

Prestanda och batteritid

Vilken är den bästa telefonen ut för Verizon just nu

Eftersom phablets är också mer sannolikt att användas för spel ändamål än mindre smartphones, de tenderar att köra på mer kraftfull hårdvara. Nästan alla mobiler i denna round-up kan hantera komplexa 3D-titlar utan problem, vilket gör dem idealiska val för orädda spelare.

Stora telefoner tenderar att komma med förstorade batterier, och phablets är mycket välutrustad i denna avdelning. Glöm oroa om din mobil kommer att pågå dagen; de flesta phablets kan gå i cirka två dagar mellan laddningarna, och vissa kan vara ännu längre.

Andra saker att tänka på

Design och ergonomi är alltid viktiga områden att tänka på när man köper en smartphone, men de är särskilt viktigt med phablets på grund av sin storlek.

De flesta tillverkare sätter varje ansträngning att göra deras storbilds-smartphones så användarvänliga som möjligt, oavsett om det är genom en smal ram, en särskild penna, centralt placerad funktionsknappar eller en hand driftläge. Men skulle vi fortfarande rekommenderar försöker en i en butik, särskilt om du har små händer. Se till att de kan passa i fickorna också.

Extra funktioner som fingeravtrycksläsare, NFC och microSD-kortplatser kan också ha en stor effekt på den totala användarupplevelsen.

Relaterade inlägg

  • Här är vad New Hampshire Väljarna är mest rädda för New Hampshire, Vermont kylig, industriell siamesiska tvillingar, har självtjänstgörings värd den första primära i nationen. Staten...

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...

  • Hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? Har någon vet hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? min vän med T-Mobile ...

  • Som data? Om så är fallet, kan Sprint vara bärare för dig Page 1 av 2: Medan andra flygbolag käbbla om data planer - obegränsat, begränsade, strypt, icke strypt - Sprint erbjuder några av de mest ...

  • Om min Verizon telefon gick sönder och det var inte mitt fel, kan jag få en gratis telefon om jag inte har försäkring? Även om de flesta dyra smartphones kommer nu med hållbara omslag för att skydda mot ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-telefonen-ut-fr-verizon-just-nu.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-telefonen-ut-fr-verizon-just-nu.php on line 124