Vilken är den bästa telefonen kommer ut under 2012

Nya ATT Telefoner Coming Out

Olåst Sony Xperia C5 Ultra är nu till försäljning för $ 329,99

på Amazon. Amazon recension: Detta är en vacker telefon. Den här telefonen

kommer att få 4G LTE i Nordamerika men bara på AT&T-nätet

AT&T BlackBerry Priv är nu till försäljning för $ 249,99 på kontrakt eller $ 24,67 per månad (fullt pris: $ 739,99).

Vilken är den bästa telefonen kommer ut under 2012

Apple iPhone 6s - Ny på&T Telefoner 2015

Den iPhone 6s är en bra telefon den främre kameran är fantastisk och så är allt annat! Resten av telefonen är dock stor! Speciellt batteriets livslängd! Denna telefon är mycket användarvänligt.

ads

Samsung Galaxy S6 kant + - New AT&T Telefoner 2015

Samsung Galaxy Note 5 - New AT&T Telefoner 2015

S Pen har förbättrats avsevärt. Skriva medan skärmen är låst är en mycket praktisk förbättring. Den tillsatta fjäderbelastade låsning av pennan är trevligt. Åtgärden PM är mycket bekvämare med att kunna lägga till några genvägar som du väljer. För det andra har den yttre utformningen förbättrats avsevärt. Jag gillar de något böjda sidokanter. Dessutom, tillägger glaset stöd en fin glans till enheten.

HTC Desire 626 - New AT&T Telefoner 2015

Bra telefon för priset också enkelt använda bra ljudkvalitet en hand inte är för stor eller tung batteritid är bra ja få ett

Samsung Galaxy S6 Aktiv

Bra telefon som är bättre än originalet i nästan varenda sätt. Jag älskar mil spec rating och IP68 beteckningen är ett måste för oss människor som är aktiva eller arbete i naturen i alla väder.

LG Escape 2 - Ny på&T Telefoner 2015

De enda frågor som jag har med den här telefonen: 1. Mängden internt lagringsutrymme är inte tillräckligt. Telefonen har bara 8 GB internt lagringsutrymme, och cirka 4-5 GB används redan från div. filer som redan finns på telefonen.

Microsoft Lumia 640 XL - New AT&T Telefoner 2015

Styling är fantastiskt på 640XL. Jag tror att 5,7 "skärm är om den största jag skulle kunna hantera, men jag kan fortfarande arbeta alla funktioner med undantag av kameran med en hand; och jag tror att jag har ganska genomsnittlige mannen händer.

Samsung Galaxy S6 kant - Ny på&T Telefoner 2015

Vilken är den bästa telefonen kommer ut under 2012

Kant funktioner är ett bra komplement till mobiltelefonen och kommer sannolikt att vara en funktion som alla mobiltelefoner kommer att lägga i framtiden. Kant kontakter är stor som ett kortnummer / hastighet funktionen texttypen.

HTC One M9 - New AT&T Telefoner 2015

Uppgradering från en HTC en m7 och det är ett fantastiskt val. Utbyggnaden och design är fantastiskt i standard htc sätt. Programvaran är intuitiv, attraktiv och löjligt snabb. Batteritiden är bra. Kameran kan producera några bra bilder men lider lite i svagt ljus. Högtalare är bäst på vilken telefon som helst. Mycket nöjd med mitt köp.

LG G4 - New AT&T Telefoner 2015

LG G4 har samma storlek skärm som en 6 Plus, men telefonen är ganska lite mindre och är mycket mer ficka och handvänlig storlek. Skärmen är vacker. Kameran är lika bra eller bättre än iPhone kamera, är de bakre högtalarna är lika med högtalaren på iPhone, och programvara som tillhandahålls av Google och LG är riktigt bra.

LG G Flex 2 - Ny på&T Telefoner 2015

LG G Flex 2 har inte fått den uppmärksamhet den förtjänar. Det är bekväm att hålla och packad med funktioner. Batteriets livslängd är anständigt jämfört med andra flaggskepp enheter i år. Jag var orolig när jag köpte först denna telefon på grund av att höra om överhettning problem med Snapdragon 810 processor men telefonen inte värma upp mer än någon annan telefon jag har använt.

Relaterade inlägg

  • Här är vad New Hampshire Väljarna är mest rädda för New Hampshire, Vermont kylig, industriell siamesiska tvillingar, har självtjänstgörings värd den första primära i nationen. Staten...

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...

  • Hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? Har någon vet hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? min vän med T-Mobile ...

  • 5 Bästa Videoredigering för Android flesta nya smartphones dessa dagar kommer med möjlighet att spela in video i 1080p, vilket innebär att många av oss går omkring med ganska anständigt videokameror i vår ...

  • Som data? Om så är fallet, kan Sprint vara bärare för dig Page 1 av 2: Medan andra flygbolag käbbla om data planer - obegränsat, begränsade, strypt, icke strypt - Sprint erbjuder några av de mest ...