Vilken är den bästa sprint telefon ut just nu 2013

Som data? Om så är fallet, kan Sprint vara bärare för dig

Sida 1 av 2:

Medan andra flygbolag käbbla om data planer - obegränsat, begränsade, strypt, icke strypt - Sprint erbjuder några av de mest lätt att förstå planer finns. Och medan vi inte har varit tyst om vår besvikelse med företagets takt med att rulla ut sitt 4G LTE-nät. kvarstår det faktum att för det mesta, Sprints nätverk finns gott snabbt.

Vilken är den bästa sprint telefon ut just nu 2013

Med detta i åtanke, om du är en aktuell Sprint abonnent eller du trött på din nuvarande planen och vill göra hoppet, då du kommer att vilja kolla in de bästa sprint telefoner tillgängliga nu.

ads

1. iPhone 5S

Även om det är inte det värsta telefon du kan få, det är inte precis den bästa telefonen heller. Dock är iPhone 5S fortfarande en riktigt bra telefon och Sprint skulle vara en idiot att inte inkludera hat det eller kärlek det Apple iPhone i sitt erbjudande.

Faktum är 5S är en förbättring jämfört med iPhone 5 i fråga om snabbhet, kamerafunktioner, införandet av en fingeravtrycksläsare och bara runt kvalitet.

Om du är på marknaden för att uppgradera din gamla iPhone, 4G LTE iPhone 5S på Sprint är ett måste, särskilt på utgångspriset på $ 99,99 på en två-års kontrakt.

Moto X är definitivt en telefon gjord för folket, genom folket tack vare Motorolas Moto Maker anpassning program. Medan ursprungligen endast på AT&T, verkar det som om Maker är på väg att Sprint förr snarare än senare.

Kameran är inte super och 5-tummare är bara en 720p-skärm, men batteriet kan definitivt hålla dig hela dagen. Genom att välja funktioner snarare än hardcore specifikationer, handsfree-Google Nu röstkommandon, ett smart system för anmälan och kamera åtkomst med knäpp av handleden är några värt att nämna att verkligen lyfta fram telefonens förmågor.

Det är inte den perfekta enheten men det är väl värt att kolla in på Sprint eftersom det verkligen känns som "allemans" telefon - plus, Sprint bara knackade ner priset.

3. Nexus 5

Men inte riktigt ut ännu, kommer säkert att vara en hit på Sprint Nexus 5, särskilt eftersom det har alreadysold i Google Play Store.

Vilken är den bästa sprint telefon ut just nu 2013

Utöver sin löjligt lågt pris, är många dreglar över den nya Android 4.4 KitKat anordning för sina väl rundade specifikationer; färgerna är levande på sina 4,95-tums IPS LCD-skärm tack vare Snapdragon 800 chip och integrationen av Google Nu är ett välkommet inslag.

Kameran, en 8MP alternativ på Nexus 5, är ett steg framåt igen jämfört med Nexus 4, med skarpare bilder, snabbare bearbetning och ett bredare omfång av alternativ för att förbättra dina bilder.

Vi hade bara ett par minuter för att testa, men lägre ljusbilder verkade imponerande nog, och videon var skaka fri i förhållande till det på Nexus 4.

4. HTC One

Som vi har sagt gång på gång, är detta den bästa HTC-telefon evert. Men vi kommer att gå ett bättre än det: Det är den bästa telefonen på marknaden fullt stopp. Samsung Galaxy S4 är inte alltför långt bakom alls eftersom det är mycket billigare än HTC One, men för ren nivå av funktionalitet, innovation och bara övergripande effekt det har i handen, kan vi inte låta bli att rekommendera HTC One till alla som vill köpa en ny smartphone.

Det har fått en full HD-skärm inklämda i 4,7-inches, vilket ger en 468ppi - långt över vad som behövs för ögat att urskilja, men det definitivt sätta överdådig skärpa hela användningen av telefonen.

Ovanpå att det finns en CPU och RAM combo som knappt är seger, en mer än tillräckligt 32 GB lagringsutrymme och topp-slutet Bluetooth, Wi-Fi och 3G / 4G LTE-anslutningar, alla toppade genom en helt ny inbillade version HTC Sense. Vad mer kan man önska?

Vilken är den bästa sprint telefon ut just nu 2013

relaterade nyheter

Relaterade inlägg

  • De bästa telefoner från ATT 2015 har varit ett fantastiskt år för utsläpp telefon, med alla de största och bästa enheter på väg till ATT. Med en stark LTE-nätverk och en mängd olika smartphone ...

  • uSwitch uSwitch Mobiltelefoner är Storbritanniens No.1 mobiltelefon jämförelse webbplats. Vi jämför hundratusentals betala månadsvis smartphone kontrakt och SIM bara erbjudanden och skanna hela ...

  • App Review: CloudMagic, en av de bästa e-post apps ute Raveesh Bhalla 24 nov 2013 Jag har en bekännelse att göra: Jag har fortfarande en Yahoo! Mail-konto. Du vet hur det går, du är ung ...

  • 8 Bästa Phablets du kan köpa i 2016 Hoppa till: Vad är det bästa phablet på marknaden år 2016? Det finns en hel del fantastiska modeller att välja mellan just nu, som alla har sin egen nyckel ...

  • Avhandlingen uppsats course Fallstudie termin Disputation Vittnesmål Jag var redo att ge upp på min avhandling, men sedan Ive hittat din webbplats. Detta är den bästa lösningen ...