Vilken är den bästa smartphone för att köpa

Bästa telefoner 2016: Vad är det bästa smartphone? De 20 bästa mobiltelefoner du kan köpa i Storbritannien idag - bästa Android omdömen, bästa iPhone omdömen, bästa Windows Phone omdömen, bästa mobiltelefon recensioner

20 bästa telefoner 2016 UK: De bästa smartphones du kan köpa idag

De 20 bästa smartphones tillgängliga att köpa i Storbritannien just nu. De bästa telefoner kan du köpa i Storbritannien - Bästa Android telefoner, bästa iPhones, bästa Windows-telefoner - bästa mobiltelefon recensioner. Fortsätt läsa för att ta reda på vad som är den bästa telefonen av 2016.

ads

Vilken är den bästa smartphone för att köpa

De 20 bästa telefoner Recension: de bästa smartphones du kan köpa i Storbritannien 2016

Vad är det bästa smartphone? Den bästa mobiltelefon är Samsung Galaxy S6, tätt följt av Google Nexus 6P och Apple iPhone 6s Plus. Läs mer om de bästa smartphones och vissa övre alternativ i våra bästa telefoner diagrammet nedan.

Vi testar och granska alla de bästa smartphones pengar kan köpa över iPhones, Android, Windows Phone och BlackBerry (och ibland andra). Så här är de bästa telefoner 2016. De är de bästa mobiltelefoner du kan köpa i Storbritannien just nu.

Smartphones är en viktig och personlig tech inköp så på PC Advisor vi granskar alla stora telefoner som finns att köpa i Storbritannien. Här rankar vi dem i 20 bästa smartphones av 2016.

Senaste inlägg: OnePlus X och iPhone 6S.

Ta en titt nedan och när du kommer att köpa din smartphone du kan vara intresserad av att använda vår exklusiva Mobiles.co.uk koder att spara lite extra pengar om du köper på kontrakt. Använd PC Advisor exklusiva PCAMOB10 kod i kassan för att ta bort £10 från den initiala kostnaden för varje betala månatliga affär där en betalning på £10 eller högre krävs (exkluderar O2). Eller använd PCASIM10 tillägga £10 av automatisk cashback till en 12 månaders SIM-bara kontrakt (exkluderar O2).

Naturligtvis, många av förra årets telefoner är fortfarande stora köper, särskilt eftersom de flesta är nu tillgängliga på en rabatt nu att nästa generation har lanserat. Här är 14 bästa "gamla" telefoner du kan köpa just nu.

Vi testar och granska smartphones djupgående och här är det bästa av det bästa från alla operativsystem, inklusive iOS, Android, Windows Phone och Blackberry. Vi uppdaterar denna berättelse hela tiden som vi granskar de senaste smartphones. Se även. Bästa Android smartphones i Storbritannien: vad är det bästa Android-telefon du kan köpa i 2016?

Om du har besökt webbplatsen tidigare kan du märka att vi har minska antalet smartphone i listan. Det finns nu bara 20 för att hjälpa dig att få en tydligare och mer koncis titta på de bästa telefonerna på marknaden. (Se även: bästa smartphones för företag.)

Vi har också rankad telefonerna för utförande: De snabbaste smartphones 2016: processor, webb och grafikprestanda jämförelse

Bästa lista telefoner: Smartphones att hålla utkik efter i 2016 UK

Även om vi har rangordnat de bästa smartphones som vi har granskat, finns det några kommande telefoner att vara medveten om. När vi har haft dem i, testade dem helt, och granskat dem, kommer de sannolikt att göra det här diagrammet. Detta innebär att det kan vara värt att hålla upp ditt köp för en liten stund. Ta en titt på. De bästa tabletter av 2016: Vad är det bästa tabletten i Storbritannien just nu?

I listan finns några av de största lanseringar av 2015, inklusive Samsung Galaxy S6 . HTC One M9 . OnePlus 2 och LG G4 - De Sony Xperia Z3 + var en låt ned men Xperia Z5 har nu tagit sin plats. Också utkik efter iPhone 6S och Galaxy S6 Edge Plus. Observera Galaxy Note 5 är det även om det inte har en officiell europeisk lansering men du kan fortfarande få tag i det. De Nexus 5X och Nexus 6P är också i bästa listan telefoner.

Smartphone material poll

Bästa telefoner 2016: Hur man väljer vilken telefon att köpa

En av de största saker du måste bestämma när man väljer en smartphone är vilket operativsystem som ska användas. Även om det finns andra runt, är det bäst att hålla sig med de stora namnen, inklusive IOS, Android, Windows Phone och potentiellt BlackBerry. Det finns inga Windows-telefoner i diagrammet just nu, men detta kan förändras med Lumia 950. Se: Bästa Windows Phone 2016.

Om du redan använder man då kan det vara bäst att bo i läger – speciellt om du har investerat tid och pengar i sina program. Men det är inte svårt att byta så du bör överväga dem alla. Observera att det inte finns några BlackBerry-enheter på marknaden just nu som vi tror är tillräckligt bra för att göra den här listan, men ta en titt BlackBerry Classic granskning och BlackBerry Priv översyn.

Design kommer att komma ner till personlig smak och de flesta av de bästa smartphones nu har en mycket tunn och lätt chassi. De bästa smartphones använder typiskt förstklassiga material som glas, aluminium eller stål och på denna front du bäst av att försöka en telefon i köttet för att se om det känns bra för storleken på din hand. Vissa kommer även med möjlighet till trä, läder eller annat material.

Det är värt att påpeka att endast en handfull av de bästa telefonerna på marknaden kommer med en vattentät konstruktion. Det är främst Sony erbjuder den här funktionen över dess Xperia Z sortiment.

Skärmstorleken av en high-end telefon är typiskt 5in eller högre med en nyckel undantaget är Xperia Z5 Compact. Du tittar på en Full HD (1080 x 1920) upplösning typiskt eller ännu högre på Quad HD (1440 x 2560). Endast en telefon går högre än detta med en 4K skärm (3840 x 2160) och det är Xperia Z5 Premium som inte har kommit ut ännu, men vi kommer att granska när vi kan.

Dessa dagar, alla de bästa telefoner har anständiga processorer och massor av minne. Vissa kan vara quad-core med 2 GB RAM, men de flesta är nu okta-kärna med 3 GB RAM eller mer. Trots benchmark poäng, du normalt kommer att få bra prestanda från dessa enheter - du brukar få vad du betalar för.

Vad är viktigare att titta på är lagring när du kör, det är det. Om du vill spara massor av appar, bilder, videor och musik sedan leta efter en telefon med massor av intern lagring – 64- eller 128GB. Mindre är ok men kontrollera om en microSD-kortplats vilket innebär att du kan lägga till mer genom att köpa och sätta in ett minneskort.

När det gäller kameror, är fler megapixlar ett gott tecken, men är inte vara A och O så se till att du klickar vidare till vår fullständig översyn av varje telefon för våra tankar samt prov foton och videoklipp. Se även: Bästa telefonens kamera 2016 .

Oavsett om du bryr dig om det eller inte, kommer de bästa telefonerna normalt komma med några ytterligare hårdvara. De senaste iPhones har fingeravtrycksläsare, och det gör många av Samsungs Galaxy-telefoner som också har ofta pulsmätare och även UV-sensorer. Massor av topp telefoner har en IR-blaster så att du kan styra andra prylar i hemmet såsom din TV. Ljud fans kommer att njuta av stereohögtalare i HTC One M8 och M9 medan Sonys Xperia Z sortiment och några andra telefoner erbjuder-Res Hög uppspelning stöd. Se även: Bästa klingande telefon 2016.

Batteritiden kommer utan tvekan att vara viktigt för dig och det finns fortfarande bara en handfull telefoner som kommer med trådlös laddning inbyggt vilket gör det lättare att hålla telefonen laddat. Batteriets livslängd varierar från enhet till enhet, så klicka vidare till våra recensioner för att se hur de kom på i våra tester.

Ta en titt nedan och när du kommer att köpa din smartphone du kan vara intresserad av att använda vår exklusiva Mobiles.co.uk koder att spara lite extra pengar om du köper på kontrakt. Användning PCAMOB10 i kassan för att ta bort £10 från den initiala kostnaden för varje betala månatliga affär där en betalning på £10 eller högre krävs (exkluderar O2). Eller använd PCASIM10 tillägga £10 av automatisk cashback till en 12 månaders SIM-bara kontrakt (exkluderar O2).

Bästa smartphones 2016: bästa telefoner omdömen

  • Betyg.
  • Reviderad den: 18 juni 15
  • RRP. £ 299

10 bästa smartphones 2016: vår plockning av de allra bästa telefoner

T3 Elite roundup av de allra bästa smartphones pengar kan köpa.

Välkommen till T3 Elite roundup av de allra bästa smartphones pengar kan köpa. Vi inkluderar bara de bästa telefonerna i listan, så att du kan vara säker på att du alltid geting det allra senaste framkant tech.

T3 laget har testat varje handenhet under solen, och denna sida är utformad för att ge dig med alla viktiga information du behöver så att du kan välja den bästa smartphone för dig. Och vi har listat i prioritetsordning också, så det finns ingen förvirring. Den första är den bästa.

Så om du är ute efter den bästa Android smartphone pengar kan köpa en iPhone uppgradering eller en ny Windows 10 mobil för att para ihop med din bärbara dator, har vi sett och omfattande tester dem alla så att du inte behöver.

Ta en titt och vi garanterar att du hittar den bästa smartphone för dig, börjar med de allra bästa telefonen för närvarande finns.

1. Samsung Galaxy S6 Edge

Bukta in i framtiden med imponerande specifikationer

Relaterade inlägg

  • De uSwitch Mobile Awards 2012 2012 s uSwitch Mobile Awards hölls på Cirkus i Londons Covent Garden den 14 november och visade en oförglömlig kväll firar det bästa av det ...

  • Skyll politik för USA "Pinsamt Slow LTE Tänk din smartphone är snabb? Att det laddar sidor och uppdaterar Instagram i en blink? Om du läser detta någonstans utanför Förenta ...

  • Ringtonium recension: Det bästa ringsignal skapande app för iPhone Ringtonium är enkel och lätt att använda, och bäst av allt sparar pengar genom att låta dig använda dina redan köpta låtar som ringsignaler ....

  • Topp 5 webbplatser om du vill ladda ner gratis iPhone ringsignaler (inklusive iPhone 6S iPhone 6 Plus) Om du har köpt en ny iPhone (iPhone 6S), måste du ha en unik och vacker ringsignal för din iPhone ....

  • Hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? Har någon vet hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? min vän med T-Mobile ...