Vilken är den bästa ordbehandlingsprogram app för iPad 3

Sidor för Mac

Det sista ordet i ordbehandling.

Sidor för Mac är en kraftfull ordbehandlare som ger dig allt du behöver för att skapa dokument som ser vacker. Och läsa vackert. Omgjort för OS X El Capitan, låter den dig fungera sömlöst mellan Mac och iOS-enheter. Och även arbeta utan ansträngning med människor som använder Microsoft Word.

Kraftfulla kreativa verktyg

Kreativt skrivande. Oavsett vad ditt ämne.

Uttrycka dig både verbalt och visuellt. Men alltid konstnärligt. Välj typsnitt, stilar och karaktär och radavstånd. Drop in ett foto. Sedan ändra storlek på den, rotera den och ta bort bakgrunden. Kanske till och med lägga till en interaktiv diagram. Och använda den nya Split View-funktionen i OS X El Capitan att snabbt dra i en logotyp från grafisk design app. Pages är en fullfjädrad ordbehandlare som hjälper dig vända varje dokument till ett måste läsa.

ads

Säger mycket. Innan du skriver ett ord.

Apple-designade mallar gör dokument ser professionella ut från början. Det finns 60 vackra mönster för alla typer av användningsområden. Det är som att ha en grafisk designer inbyggd.

Kommunicera med design.

Du kan enkelt lägga till bilder, interaktiva diagram, former, eller tabeller. Och allt snäpper perfekt anpassning tack vare pixel-exakt linjaler och stödlinjer. Så din sida ser ut precis som du föreställde det.

Ändra din handstil direkt.

Förinställda styling alternativ kan du omedelbart anpassa text, bilder, former, celler, tabeller och diagram rätt när du skapar dem. Så varje dokument har sin egen signatur.

Intelligent radbrytning. Ord och bilder möts perfekt.

Kärlek vid första utkast.

Från början, Pages placerar dig i den perfekta skrivmiljön. Det sätter alla de rätta verktygen i alla de rätta ställena. Vilket gör det andra natur att välja en titt och anpassa typsnitt, stilar och grafik. Eftersom sidorna är konstruerad för 64-bitars kraft OS X El Capitan, händer allt på en hastighet på tanken också.

Rätt verktyg, rätt till hands.

Panelen formatet visar automatiskt relevanta åtgärder baserat på vad du har valt. Så du har kontrollerna som du vill, precis när du vill ha dem. Och en förenklad verktygsfält gör snabbt arbete med att hitta verktyg du letar efter.

Vilken är den bästa ordbehandlingsprogram app för iPad 3

Fler verktyg för att designa din sida.

Enkelt dra och släppa dina sektioner att få rätt ordning. Använd den lodräta linjalen och stödlinjer för att placera din text, bilder och former med precision.

Avancerade skrivverktyg

Allt du behöver korsa

Sätt citat med EndNote eller matematiska ekvationer med MathType. * Kontrollera antalet ord. Spåra ändringar genom rundor av revideringar. Gör det hela är anmärkningsvärt enkel. Även om funktionerna är allt annat än grundläggande.

En sidofältet som inte bara en åt sidan.

Den nya sidofältet hjälper dig att hålla koll på kommentarer och ändringar även lättare. Håll muspekaren över kommentarer att se vilken text de avser. Sortera återkoppling genom sidan och datum, och filtrera den genom författaren. Så du kan hålla koll på saker oavsett hur mycket redigering du behöver göra.

formatera dina listor automatiskt. Kontrollera din stavning, grammatik och ord räknas. Sidor kontrollerar av alla de saker som du vill i en ordbehandlare. Och mer.

sidor överallt

Lägga alla dina enheter att arbeta. Tillsammans.

Alltid till hands.

Nu med iCloud Drive, har du plats i molnet där du kan lagra alla typer av filer, organisera dem hur du vill, och få tillgång till dem från någon av dina enheter. Placera ett dokument i ett iCloud Drive-mappen på en enhet och du hittar det i samma mapp på dina andra enheter med dina senaste ändringar - så att du aldrig behöver undra vad är där eller som är den senaste versionen.

Se det här. Se det där.

Med Handoff kan du sömlöst växla mellan sidor på din iOS-enhet till sidor på din Mac och vice versa. Oavsett dokument du senast arbetade på kommer att vara där och väntar på dig med alla dina senaste ändringar. Tack vare en enda filformat som delas av sidor för Mac och sidor för iOS, kommer ditt dokument ser likadana ut oavsett enheten.

Sprid orden.

Sidor gör att dela och samarbeta så naturliga som skrift. Bara på Dela och du kan skicka en kopia av filen. Eller dela en länk till dokumentet med vem du vill. Du kan även arbeta med filer som lagras med tredjepartslagringsleverantörer. Och dokument kan skickas via tjänster som Gmail eller Dropbox. Det innebär att dina medarbetare fungerar inte på massor av ständigt skiftande versioner och kommer inte att behöva oroa sig för filer de kan inte öppnas. Slutligen, det är alla på samma sida.

Dela och dela och dela och dela lika.

Snabbt och enkelt dela en länk till ditt arbete via e-post, meddelanden, Twitter eller Facebook. Så kollegor kan bekvämt kunna se den delade dokument i alla webbläsare - även på iOS eller Android. Det har aldrig varit så många sätt att öka din läsekrets.

Översätta ditt arbete. I många format.

Exportera Pages-dokument i Microsoft Word, PDF, ren text, eller Pages '09 format. Eller export i ePub-format för att göra en vacker ebook.

Microsoft Word vänliga

Du behöver inte arbeta i Office för att arbeta med Office.

Relaterade inlägg

  • Spela dig på Gamehouse gratis onlinespel, ladda ner spel, PC-spel, Mac-spel, och mobilspel - Det är bra att spelet! Det är bra att spelet! Det är vårt motto på Gamehouse, och vi är säkra på att du ...

  • Diskussion Jarte andas lätt och snabbt. Skapad av Carolina Road Software denna ordbehandlare erbjuds som en fri version, portabel version och valfri uppgradering till "klockor och ...

  • Vilken är den bästa Office App för min iPhone eller iPod Touch? av Matthew Guay den 17 november, 2010 Vill du se vad alla de stora Office program för iPhone och iPod Touch erbjudande utan att slösa ...

  • Game 4 bilder 1 ordspel 4 bilder 1 ord webbplatser för korean drama gratis Mad max raseri väg hela filmen kickass Kcee pullover remix gratis mp3 gratis ensam Celine Dion Realplayer internet ...

  • Gillar du Pictoword: 2 Pics, Vad är ett ord? sida? Precis som vi på Facebook eller Google. Du gillar gör oss att le :-) och inspirera oss att uppdatera snabbare! Format / System: iPhone iPod Touch ...