Vilken är den bästa mobiltelefonen 2012

De uSwitch Mobile Awards 2012

2012 s uSwitch Mobile Awards hölls på Cirkus i Londons Covent Garden den 14 november och visade en oförglömlig kväll firar det bästa av den mobila industrin.

Och vinnarna är

bästa Network

bästa Tillverkare

Bästa High Street Återförsäljare

Carphone Warehouse

Vilken är den bästa mobiltelefonen 2012

Bästa Online Återförsäljare

Mest lättanvända

bästa Design

Bästa användning av Android

StreetStats 3G snabbaste Network

Bästa betala månadsvis värde för pengarna

Tesco Mobile

Bästa fördelningssystem valuta för pengarna

Tesco Mobile

Bästa Kundsupport

Tesco Mobile

Bästa Network Täckning

Tesco Mobile

Bäst för roaming

Bästa Kundnytta

Tesco Mobile

Om Awards

De uSwitch Mobile Awards 2012 levererade en kväll att glädja excite i firandet av det bästa av den mobila industrin. Att sammanföra tillverkare, nätverk och namn från Storbritanniens ledande medier publikationer för partiet av året.

De uSwitch Mobile Awards 2012 ägde rum i Londons legendariska Circus, en plats som gav en kväll av eskapism till en värld där cocktails flöde och akrobater flyga genom luften.

den eleganta och surrealistiska plats ligger i Londons Covent Garden, gav en dramatisk miljö för de mest spännande uSwitch Mobile Awards ännu.

Tillägnad fira det bästa av mobiltelefonmarknaden, har vi tillfrågade nationen i vår Mobile Awards Survey och tog hjälp av några av branschens toppnamn att bilda vår Mobile Awards döma Panelen.

Den domaren väljs av Ernest Doku, teknik expert på uSwitch

carly Sida

Carly Page är nyheterna redaktör för topp tech webbplats The Inquirer. I denna roll hon regelbundet granskar alla de bästa telefoner, surfplattor och andra prylar från ledande företag, inklusive Apple, Samsung, HTC, Nokia och Sony. Dessförinnan arbetade hon för SoMobile där hon byggt upp sitt rykte som en ledande mobiltelefon journalist och hon också dabbled i musikjournalistiken industrin.

Rob Kerr är redaktör för jämförelse webbplats OMIO och en journalist med mer än 12 års erfarenhet av nyheter, recensioner och funktionen skriver på titlar som WIRED, PC Magazine, The Register, The Inquirer, Pocket-Lint, Mobile Industry Review Know din Mobile och prylar. Mobiltelefonen världen är hans verkliga passion och forte, efter att ha ägt en handenhet så långt tillbaka som 1994, där han har sett dem växa från att bara vara bara ett affärsverktyg, till en nödvändighet i allas vardag.

Vilken är den bästa mobiltelefonen 2012

Jonathan Leggett

Jonathan heads up vår uSwitch Mobiltelefoner nyhetsteam. Med mer än 5 års erfarenhet inom teknologisektorn, har Jonathan arbetat med några av de största berättelser industrin har sett. När inte nedsänkt i allt techy räkning på uSwitch Jonathan bidrar också till Guardian kosttillskott, G2 och The Guide samt Mixmag tidningen.

Joe Minihane

Joe Minihane är en frilansande gadget och teknikjournalist. Han har en passion för ny blödning kant tech och har arbetat på gadget biblar Stuff och T3, samt en snålhet ser efter omdömen om brittiska tech webbplats.

Richard Trenholm

Richard Trenholm är en nyhet och funktioner redaktör på CNET, som läses av 120 miljoner människor runt om i världen. Marknaden för mobiltelefoner har förändrat dramatiskt i sina 5 år att skriva om alla typer av konsumentteknik för CNET, under vilken tid han är borta questing för gadget nyheter på platser så långt bort som i Las Vegas, Tokyo och bergen i Marocko.

Dan Simmons

Dan Simmons är en heltid reporter, och tillfällig redaktör för BBCs flaggskepp teknik TV-show, Klicka. Hans specialitet och passion är den mobila industrin som han har täckt för showen sedan 2004. Han ger regelbundet analys för BBC radio, oberoende medier, och i branschsammanhang.

Dagg anslöt uSwitch direkt från universitetet som drivs av sin passion för webben och har specialiserat sig på envisa nyhetsrapportering och ikonoklastiska kommentera den senaste utvecklingen mobiltelefon. När du inte skriver om tech, kan Dew kan vanligtvis gör fotografering och spara galaxen i Mass Effect.

leila Makki

Leila Makki är en prisbelönt frilansjournalist, presentatör och producent, med fokus på den senaste tekniken trender, prylar och program. Hennes videor har dykt upp på TelecomTV, T3, Forbes, och CBS News där hon täcker den senaste tekniken trender, prylar och program.

Jonathan Morris

Jonathan har levt och andas teknik sedan 1990, från börjat sälja mobiltelefoner att skriva om dem för handels- och konsument publikationer inklusive Mobile News, What Mobile (där han var redaktör för fem år), Know Your Mobile, stoppar och olika nationella tidningar . Detta har gett honom perspektiv på båda sidor av marknaden, vilket har visat sig vara värdefull för sitt konsultarbete för ledande tillverkare, inklusive Samsung och Google. Jonathan fortsätter att arbeta med mobiltelefoner för Pocket Gamer och arbetar också på den nyligen lanserade Smart TV Radar webbplats, som omfattar anslutna tv, digitalboxar, spel och "andra skärm" appar för smartphones och surfplattor.

Relaterade inlägg

  • Den 3 bästa mobila dating sites Senaste uppdatering November 11, 2015 Match är rätt nära toppen av listan när det gäller de bästa mobila dejtingsajter på grund av sin extremt kapabel mobilapp i ...

  • Hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? Har någon vet hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? min vän med T-Mobile ...

  • Här är vad New Hampshire Väljarna är mest rädda för New Hampshire, Vermont kylig, industriell siamesiska tvillingar, har självtjänstgörings värd den första primära i nationen. Staten...

  • Som data? Om så är fallet, kan Sprint vara bärare för dig Page 1 av 2: Medan andra flygbolag käbbla om data planer - obegränsat, begränsade, strypt, icke strypt - Sprint erbjuder några av de mest ...

  • Bästa iPad Project Management Apps för att hantera projekt på språng Projektledning är viktigt för både små grupper och stora företag. Det är en av de viktigaste faktorerna som bestämmer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-mobiltelefonen-2012.php on line 148

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-mobiltelefonen-2012.php on line 148