Vilken är den bästa mobiltelefon batteriladdare

Vad är det bästa sol laddare för min mobiltelefon?

Q. Jag skulle vilja få en bra mobil sol laddare. Jag fick bara en relativt billig en, och att vara rakt på sak, det suger. Finns det några bra sådana på marknaden för mindre än $ 100?

Mina sympatier till dig och din mindre än tillfredsställande sol upplevelse. Men jag jublade känna den inte har lämnat ett svart moln över huvudet när det gäller denna teknik - att utnyttja solens strålar för att driva din nästa session Fruit Ninja är fortfarande en lysande idé. När du har så nyligen blivit påminda, ibland du får vad du betalar för. Lyckligtvis är jag övertygad om dessa 100 smackers kan få en perfekt tilltalande enhet.

ads

Vilken är den bästa mobiltelefon batteriladdare

Som sagt, låt oss se till att ha rimliga förväntningar på dagens laddare. De kommer inte juice upp telefonen så fort som ett vägguttag kommer. I själva verket är det ganska typiskt för en sol laddare för att ta en hel dag för att omvandla solljus till energi, och sedan flera timmar för att överföra det till din telefon. Och beroende på modell design, kan de kämpar i svagt ljus eller molnigt väder. Men när du får ditt system ner - ställa laddaren i solen hela dagen, ladda telefonen på natten, kanske - de kan ta din chattar helt utanför nätet. Jag skulle säga att det är en ganska solig resultatet, även om det tar lite längre tid.

På tal i stort sett finns det två huvudtyper av sol laddare för prylar som mobiltelefoner, tabletter, och mp3-spelare. En typ laddar upp ett bärbart batteri, som du sedan använder för att ladda enheten på din fritid (vanligtvis via USB). Den andra laddar telefonen direkt, utan batteri mellanhand. Medan den senare kan vara bekvämt för toppning av på språng. Jag skulle rekommendera batterityp för dig, Jim. De tillåter dig att ladda telefonen även när det är mörkt eller grumligt (något jag kan tänka mig att du är bekant med i de Midwestern vintrar), för en. Och du kan lämna dem bakning i en solig plats hela dagen i stället för att bära dem runt med dig, vilket är trevligt om du väljer en tyngre, skrymmande modell.

Så vilken väg därifrån? Överväga några fler funktioner. Ett, yta. Ju större solpanelen, desto snabbare kommer det att förvandla solsken till batteriet, och desto bättre kommer det att vara på vrider saften ur molnigt väder. Mindre laddare kommer in runt storleken på telefonen, medan större paneler kan vara fyra fot lång eller mer. Shape också frågor: Dessa intrepid testare fann att styvare paneler med kraftiga baser är bäst eftersom de kan stöttas upp för att samla maximalt strålar, oavsett var solen är (andra modeller måste ligga platt på marken, förlorar när det inte är High Noon ).

Vilken är den bästa mobiltelefon batteriladdare

Titta också på sol laddarens watt rating. Ju högre watt, desto snabbare batteriet driva upp din telefon (med en faktor av flera timmar). Telefon-lämpliga modeller är typiskt i 4-7 watt sortiment, men du kan hitta laddare upp till 27 watt (och en $ 1000 prislapp, ska jag tillägga). Och slutligen, skulle jag luta mot en laddare som använder USB till att driva apparater, snarare än en som kräver specialiserade, noga sladdar för varje gadget.

Jag gillar att hålla saker helt agnostiker hit, Jim, så jag tvekar att stödja någon produkt framför en annan. Dessutom har jag inte personligen testat bevvy av sol laddare på marknaden mot varandra. Men många andra smarta människor har, och jag känner mig bekväm pekar dig till sina rekommendationer, av vilka många kommer in på $ 100 eller mindre.

Ta Cobra CPP 300, vinnare av Wirecutter huvud-to-head översyn: Batteriet samlar solen effektivt och laddar upp snabbt, och kan driva två elektronik på en gång, för en cool $ 80. Bra hushållning gav kronan till Fat Cat Solstice 2,5 för sin kraftfullt batteri och multidevice kompatibilitet ($ 100). Och folk över på Friluftsliv rankad sin topp sju modeller, varav fyra kommer in på eller under pris. Alla dessa recensioner innehålla massor av runners-up också, så du bör ha gott om alternativ för att komma igång.

Vilken är den bästa mobiltelefon batteriladdare

Lycklig shopping, Jim, och kanske din himmel alltid vara soligt.

Relaterade inlägg

  • All information om HTC smartphone intervall Sida 1 av 2: Så du har bestämt att HTC är märket du vill tillbringa de kommande 24 månaderna av ditt liv med - men det är inte slutet av ...

  • Vad du behöver veta om telefonen fall och släppa skydd [VARNING: Science innehållet] Det finns en mängd olika fall alternativ där ute: tjocka sådana, tunna sådana, squishy sådana, hårda sådana, ...

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...

  • Batteri: gör det sista Det finns en hel del du kan göra för att batteriet i din Windows Phone håller längre mellan laddningarna. Det enklaste sättet är att använda batterispar. Du kan ställa in den så att den ska ...

  • specifikationer en användbar applikation som var särskilt utformad för att ge ett enkelt sätt att beräkna MSL / SPC koder för MetroPCS telefoner Få identifieringskoder, serienummer eller ...