Vilken är den bästa htc mobiltelefon 2012

All information om HTC smartphone intervallet

Sida 1 av 2:

Så du har bestämt att HTC är märket du vill tillbringa de kommande 24 månaderna av ditt liv med - men det är inte slutet på jakten.

Du har flera enheter, prisklasser och operativsystem att välja mellan och det kan alla bli lite förvirrande. Men vilken är den bästa HTC telefon för dig?

Vilken är den bästa htc mobiltelefon 2012

Som Huawei och ZTE, HTC började liv genom att bygga nätverk-märkta mobiltelefoner, och har förgrenat och gjorde sitt eget namn. HTC Desire var telefonen som verkligen lanserade, och Android OS i huvudfåran.

ads

Med lanseringen av Android "One" linje, och Windows Phone baserad "8" linje, tillsammans med en fortsättning av Desire intervall, hur HTC: s nya slimmade fodrad räckvidd stack upp?

Tack och lov Techradar är till hands för att hjälpa dig - ta en titt kör alla HTC-telefoner runt just nu:

8. HTC One Max

OS: Android Jelly Bean

Om du är fast beslutna att HTC och är desperat efter en supersized skärm att konkurrera lik av Galaxy Note 3 och Xperia Z Ultra då ska du plocka upp en max.

Med en full HD, 5,9-tums skärm finns en hel del skärm som erbjuds här, plus att du får en 1,7 GHz quad-core processor, 2GB RAM, 16/32 GB internt lagringsutrymme, 4MP Ultrapixel bakre kamera och Android Jelly Bean.

Tack vare den enorma storleken på skärmen och dess helt i metall om HTC One Max är stor och tung, mycket tung i själva verket.

Det finns en fingeravtrycksläsare på baksidan för att mildra effekterna lite, men det är långt ifrån lika bra som TouchID på iPhone 5S.

OS: Windows Phone 8

HTC 8S är en attraktiv, mycket bärbar Windows Phone luren erbjuder stil och substans i en förpackning som är intuitivt.

Det är förvånansvärt smart och snabb för ett mellanregister telefon. Det har även fått kanten över några topp-end Windows Phone 8 telefoner i åtminstone ett område - i synnerhet införandet av en microSD-kortplats.

Batteriet i HTC 8S är genomsnittliga i bästa fall kan surfa vara lite långsam och det gör inte mycket för att sticka ut i program eller media avdelning - men för priset är det en anständig luren.

Vilken är den bästa htc mobiltelefon 2012

6. HTC Desire C

OS: Android Ice Cream Sandwich

Den lägsta specced modell av HTC intervallet är HTC Desire C. Detta kan tyckas lite märkligt, med tanke på att Desire intervall var gång juvelen i HTC kronan.

Den stora försäljningsargument för HTC Desire C är det låga priset, så att du kan förlåta 600MHz processor, eller HVGA 3,5-tums skärm. Om man tittar på det ändå, skulle du lura nästan alla som HTC Desire C ser ut som en high end-enhet.

Det är inte fick det tråkiga eller inflytande av den nya serien, men den stora fördelen Desire C har gentemot konkurrenterna är tillägget av HTC Sense, ett över som supercharges anordningen jämfört med den tråkiga lager Android.

OS: Windows Phone 8

Den senaste Windows Phone 8 Lanseringen innebär att nya enheter såsom färgglada HTC 8X är hett samtalsämne.

HD-skärm med 342ppi matchar lätt iPhone för tydlighetens skull, och dual-core 1,5 GHz processor befogenheter WP8 tillsammans med eftertryck. Liksom One X, men det kommer inte med microSD stöd, vilket är lite frustrerande med tanke på att detta nu stöds av WP8.

Men det är en stark handenhet med ett antal topp funktioner, bland annat Beats Audio och en dedikerad intern förstärkare. plus vi gräva alternativ utformning.

Aktuell sida: Bästa HTC telefon: 8-5

Relaterade inlägg

  • Hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? Har någon vet hur kan jag låsa upp Verizon mobiltelefon, så det kan användas tillsammans med andra bärare? min vän med T-Mobile ...

  • specifikationer en användbar applikation som var särskilt utformad för att ge ett enkelt sätt att beräkna MSL / SPC koder för MetroPCS telefoner Få identifieringskoder, serienummer eller ...

  • Enkel Definition av cell fullständig definition av cell 1. en liten religiös hus beroende av ett kloster eller kloster 2a. ett enda rum bostad upptas av en ensam person (som en eremit) miljarder. en enda...

  • Som data? Om så är fallet, kan Sprint vara bärare för dig Page 1 av 2: Medan andra flygbolag käbbla om data planer - obegränsat, begränsade, strypt, icke strypt - Sprint erbjuder några av de mest ...

  • Bästa iPad Project Management Apps för att hantera projekt på språng Projektledning är viktigt för både små grupper och stora företag. Det är en av de viktigaste faktorerna som bestämmer ...