Vilken är den bästa gratis videoredigering app för Android

5 Bästa Videoredigering för Android

De flesta nya smartphones dessa dagar kommer med möjlighet att spela in video i 1080p, vilket innebär att många av oss går omkring med ganska anständigt videokameror i våra fickor. Men det finns mer att göra en bra video än bara fånga ögonblicket. Ofta behöver du en videoredigerare för att gå in och rena saker upp.

Vilken är den bästa gratis videoredigering app för Android

Som tur är behöver du inte att gå skjuta upp en dator. Här är fem videoredigerare som du kan använda direkt från din Android-enhet.

1) PowerDirectors

De av er som har använt en videoredigerare på en dator innan vet att de tenderar att komma med ett visst utseende. Det finns en tidslinje längst ned. Klipp finns i det övre vänstra, och en förhandsvisning sitter i det övre högra hörnet. Cyberlinks Powerdirector kommer att ge dig den välbekanta gränssnittet på din Android-enhet.

ads

Denna app är en av de mer avancerade alternativ där ute. Du kan dra och släppa scener som behövs, lägga till ljudspår, infoga titel text, välja bland ett antal övergångseffekter, använda filter för dina videoklipp, och exportera filer på upp till 1080p (efter en $ 5 i-app köp, annars är begränsad till 720p). Du kan också skicka dem direkt till Facebook eller YouTube när du är klar.

Vissa program behöver lite arbete för att övergången bekvämt från skrivbordet till mobilen, men detta är inte en av dessa gånger. Windows-versionen är fortfarande den mer kraftfullt alternativ, men Android mobila anpassning är knappast så dumbed-ner som man kan tro.

Ladda ner: Powerdirector för Android (gratis med köp i appar)

2) AndroVid

AndroVid tar motsatt strategi. Här du inte plugga en traditionell filmredigering erfarenhet på en mindre skärm. Istället alternativ visas som stora ikoner eller miniatyrbilder som rullar över skärmen.

Förändringen känslan betyder inte att du inte kan få mycket gjort. Du kan fortfarande klippa video, lägga till ljud och lägga till effekter, men du förmodligen inte kommer att vilja försöka något alltför avancerad. Jag skulle överväga denna möjlighet idealisk för videoklipp som inte kräver mycket redigering. Ta bort den besvärliga tid du tillbringade fumlande i början tillämpa en övergångseffekt eller två, tillsätt lite bakgrundsmusik, och ger dig iväg.

Jag tycker gränssnittet oattraktiv och annonserna irriterande, men du behöver inte ta itu med funktioner undangömt bakom köp i appar. Och dessa annonser försvinna om du får Pro-versionen för $ 2.

3) KineMaster

Om du vill ha något enklare att använda än Powerdirector men avskräcks av AndroVid brist på polska, prova KineMaster. Appen kommer med en traditionell videoredigerings gränssnitt, men det gör också justeringar för att tillgodose pekskärmen och användare med mindre erfarenhet. Det är inte att säga att du ger upp funktioner. KineMaster är ungefär lika avancerade som Android videoredigering blir.

Du har fortfarande din tidslinje, en förhandsvisning, och förmåga att tillämpa lager av text, mute bakgrundsljud, och andra sådana tweaks - saker bara anges på olika sätt. KineMaster kan också hålla din hand genom att lägga till en titel, vissa effekter och bakgrundsmusik om det är allt du är ute efter att göra.

Här är det: KineMaster kommer att kosta dig. Den fria versionen Plåster en vattenstämpel på allt du gör. Ta bort det och låsa upp avancerade funktioner kräver ett abonnemang som går för $ 5 per månad eller $ 40 per år. Alternativt kan du betala $ 6 bara en gång för att använda premiumfunktioner för trettio dagar. Det kan vara all den tid du behöver för att få igenom projektet.

Ladda ner: KineMaster för Android (gratis med abonnemang)

4) WeVideo

Mobila processorer helt enkelt inte erbjuder samma mängd kraft som vi kan hitta på stationära, så när du gör ändringar och exportera filer, allt kommer att ta längre tid än det gör på din dator.

Vilken är den bästa gratis videoredigering app för Android

WeVideo säger ett sätt att komma runt detta är genom att göra din videoredigering i molnet. Låt dess fjärrdatorer tillämpa ändringar snabbare än din lokala hårdvara kunde.

Nackdelen med detta tillvägagångssätt är att du måste vänta för videoklipp att ladda upp innan du kan komma igång, och du måste lita på dina filer till någon annans servrar. Då måste man ladda ner igen allt när du är klar. Om du inte hittar det stötande, då du kommer att behandlas på ett modernt gränssnitt som skiljer sig från traditionella videoredigerare och ganska lätt att navigera på en pekskärm, även med en total brist på videoredigering erfarenhet.

Ladda ner: WeVideo för Android (gratis med köp i appar)

5) Magisto

Videoredigering är komplicerad, och inte alla har tid eller tålamod att sitta ner och utveckla skicklighet. Magisto är för dessa folks. Appen tar videoklippet, överför det till någonstans fjärr, tillämpar några snabba ändringar, infogar musik och extra visuella, sedan producerar en fil som du kan dela på sociala nätverk.

Magisto är inte en app du kommer att vända sig till för professionellt arbete, men det kan ta några obekväma inspelningar och frånkopplad fotografier av din systerdotter gradering och förvandla dem till något häftigt. Dela det för några fnittrar utan ägna alltför mycket tid.

Ladda ner: Magisto för Android (gratis med köp i appar)

Lights, Tablet, Action!

Om mobilen eller surfplattan inte kom med en, se till att ladda ner en av de många videospelare som Android. På så sätt kan du njuta av vad du producerar utan att först skicka filen över till en annan enhet.

Oavsett om du producerar tillfälliga videor för familjen eller göra touch-ups till ett klipp du kommer att kasta på nätet för arbete, det finns en Android-app som kan få jobbet gjort. Bara ha tålamod, eftersom saker och ting kan ta lite längre tid än de skulle på större, mer kraftfulla maskiner. Ändå har videoredigering kommit en lång väg sedan Android tidigare år.

Vilken typ av videoredigering är du ute efter att göra på en telefon eller surfplatta? Kanske du har en ton av skärm inspelningar ligger runt som du vill städa upp. Har du redan har en go-to app som inte finns med i listan ovan? Dela dina rekommendationer och erfarenheter med andra i kommentarerna!

Relaterade inlägg

  • Topp 5 Free Music ringsignaler Apps för Android enhet med fler och fler människor använder Android smart telefon, är en mängd olika tillämpningar utvecklat en utsläppt att erbjuda Android-användare bättre ...

  • Hur man får ringsignaler på Android-telefon - steg för steg guide med bilder Video Bara plockade upp Motorola Android drivna Droid förra veckan. Har haft en massa människor ber om en mer djupgående ...

  • Bästa app att ladda ner gratis filmer på Android Här är de bästa sätten för kostnadsfria film nedladdningar för android mobil, innehåller den några Android gratis film applistan att hämta hollywood och bollywood ...

  • Bästa spion program 2012 spendera lite tid att testa funktionerna i en mängd olika modeller. "De är bluffar, en och alla. Det finns alltid konsekvenserna av något slag. Inget äta men djur och män och ...

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...