Vilken är den bästa gay dating app för iPhone

25 Best "Gay Dating" Apps (homosexuella, Bi, Trans Nyfiken)

Best Overall

De 5 apps nedan är några av de mest populära i dating rymden som en helhet, men de är också bra för homosexuella singlar.

Match ser mer än 13,5 miljoner besök per månad och har mer än 1,7 miljoner betalande medlemmar, men det bästa är det mest populära dejtingsajt välkomnar någonsin rak och homosexuella singlar likadana.

2. OurTime

OurTime är den största prenumerations dejtingsajt för singlar över 50, att inte tala om det är också # 1 dating app bland den demografiska. Om du är en mogen gay letar efter en annan mogna gay, är OurTime ett utmärkt val.

Om du är en tekniskt kunniga gay eller lesbisk dater, kommer du att älska Zoosk. Tack vare sociala nätverk integration, gör denna app det lätt att träffa människor när du sitter hemma, arbetspendling, på löpbandet, eller någon annanstans.

4. BlackPeopleMeet

BlackPeopleMeet är go-to app om du letar efter den största community av svarta och interracial singlar, inklusive homosexuella män och lesbiska kvinnor.

5. BeNaughty

Om du har någonstans på ditt sinne och ditt sinne på uppkopplingar, homosexuella singlar och par bör försöka BeNaughty.

De 11 program nedan är bra för homosexuella, bisexuella och bi-nyfikna män.

Finns i mer än 192 länder, är Grindr mest populära platsbaserade dating app för homosexuella, bisexuella och bi-nyfikna män.

2. Bristlr

Vill du ha mer "skägg love" i ditt liv? Då ska du vända dig till Bristlr. Öppen för alla, är denna roliga (och super specifik) dating app gjord för singlar med skägg och singlar som söker någon med ett skägg.

Från björnar till jocks till bara vanliga killar kan NACKE hjälpa dig att hitta en match precis runt hörnet eller från hela världen.

GuySpy har några av de coolaste funktionerna i alla dating app, från personlig röst hälsningar och favoritlistor, för att söka filtreringsalternativ och en färdmedel.

Känd som den första och enda gay chatt och gay dating app exklusivt för män över 30 år, tar MR X dina önskemål och behov i beaktande för att skicka dig kvalitet matcher.

GROWLr, björnen sociala nätverk, är en gratis app som låter dig se bilder och prata med sina mer än 5 miljoner medlemmar och håller dig uppdaterad om de senaste Bear Run och björn bar listor.

Mer än 6 miljoner människor och räkna har anmält sig till Hornet, en fri och lätt att använda app för homosexuella, bi, och nyfikna män, så vi tror att dina chanser att träffa någon speciell är mycket hög.

8. BoyAhoy, vid Skout Inc.

Himlen är gränsen för BoyAhoy, där du bara några klick bort från att hitta likasinnade homosexuella män var som helst, när som helst.

En av de snabbast växande program för män som vill träffa andra män, kan Jack'd du bläddra tusentals bilder, se vem som har tittat på din profil, anonymt välja dina egna matcher, och mer.

10. u2nite

Säker och anonym, u2nite sätter användarna, inte deras nedersta raden, första, skydda din information samtidigt som den levererar de bästa matcher. Och när de säger att det är 100% gratis, de faktiskt menar det.

Äkthet - det är vad Wapo handlar om. De försöker inte lura dig med stora siffror och falska profiler, vilket är oerhört uppfriskande.

De 5 apps nedan är bäst för lesbisk, bisexuella och bi-nyfikna kvinnor.

1. HER (tidigare Dattch)

Det som en gång var Dattch har nu blivit HER, app för kvinnor som gillar kvinnor. Inte bara är henne som en kaxig bästa vän som verkligen vet hur man ställer upp dig, men du får mer än bara de typiska funktioner, inklusive daglig lesbisk nyheter och händelser.

2. Wing Ma'am

Din "mobil guidebok till HBT-samhället," Wing Frun gör allt arbete för dig, oavsett om du är singel eller en del av ett par. Lär känna din Princess Charmig, upptäcka spännande datum idéer, få nya vänner, OSA till en lesbisk dansparty, och så mycket mer!

Vilken är den bästa gay dating app för iPhone

3. Findhrr

Trött på "scenen"? Titta på det genom nya ögon med Findhrr, en ledande app för lesbiska och bisexuella kvinnor som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

4. Atraf flickor

Oavsett om du bor lokalt eller reser till en avlägsen plats, kommer du inte vill göra det utan Atraf flickor. Flirta med och träffa andra lesbiska kvinnor har aldrig varit så enkelt.

Skapad för lesbiska av lesbiska, anpassar SCISSR för varje användare oavsett hur de identifierar - vallen, queer, gay, lesbisk, bisexuell, bi-nyfiken, och därefter - främjar samverkan mellan alla.

Medan apps ovan även kan fungera bra för bisexuella och trans daters, har 4 apps nedan fått några av de bästa recensionerna från denna målgrupp.

Med mer än 1 miljard swipes per dag, du är oddsen för att ansluta med någon på Tinder är mycket bra, om du vill ha en hookup, ledig dag, eller relation.

2. OkCupid

Lanserades 2004, är OkCupid en gratis dating app som är häftigt för yngre HBTQ daters, särskilt de som gillar tanken på att matchas av sina på plats beteenden och svar på flervalsfrågor.

3. Distinc.tt

Distinc.tt är en oslagbar plattform för sociala nätverk för HBT-samhället som fokuserar inte på någonstans men på vänskap, sällskap, gemensamma intressen, och liknande.

Förutom att vara "den största HBT globala sociala nätverk," Moovz ger också en säker plats för homosexuella män, lesbiska kvinnor, bisexuella och transpersoner att verkligen vara sig och få kontakt med människor som vill göra samma sak.

Relaterade inlägg

  • Ringtonium recension: Det bästa ringsignal skapande app för iPhone Ringtonium är enkel och lätt att använda, och bäst av allt sparar pengar genom att låta dig använda dina redan köpta låtar som ringsignaler ....

  • Topp 5 webbplatser om du vill ladda ner gratis iPhone ringsignaler (inklusive iPhone 6S iPhone 6 Plus) Om du har köpt en ny iPhone (iPhone 6S), måste du ha en unik och vacker ringsignal för din iPhone ....

  • OkCupid vs. Zoosk: Vad är det bästa dating App? När det kommer till dejting appar på Google Play Store och App Store, det finns gott om program att välja mellan, såsom POF. Match, Mamba. Ner....

  • Fem bästa online dating webbplatser söker kärlek på nätet? Du har gott om ställen att försöka hitta din perfekta någon. Vi har talat om hur man hittar rätt plats för dig. men denna vecka är vi ...

  • Bästa dating applikationer för iPhone: Massor av fisk, kaffe möter Bagel, fnöske, och mycket mer! Behöver ett datum och inte gillar baren scen? Dessa är de bästa dejting apps för iPhone! En del av att vara människa är ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-gay-dating-app-fr-iphone.php on line 146

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilken-r-den-bsta-gay-dating-app-fr-iphone.php on line 146