Vilken app speglar din bild

Ny app ger bilder ett kalejdoskop spegeleffekt

omdömet

En screencap från Mirrorgram för iOS

En screencap från Mirrorgram för iOS mindre

Om du någonsin velat kalejdoskop stil spegeleffekter från din iPhone kamera, har du tur. Mirrorgram är tillgänglig för iOS på App Store för $ 0,99. En iPhone 4S användes för denna översyn, men appen är också kompatibel med andra iPhone, iPod touch och iPad.

Vilken app speglar din bild

Vad Mirrorgram kryper

Mirrorgram är inte det första fotot appen att spegla dina bilder, men det ger gott om alternativ för att komponera, samt ett intuitivt gränssnitt. Du kan spegla dina bilder åtta olika sätt vertikalt, horisontellt eller diagonalt, helt enkelt genom att klicka på knappen "M" eller trycka på fingret och flytta runt på skärmen. Det är enkelt, som vi vill. Du kan spegla befintliga foton i enhetens eller fotokamera rulle ström, eller ta bilder i appen med en levande bild av reflektion effekt. Styra dina kompositioner med befintliga bilder är ganska lätt: Bara fingret i en riktning för att välja vilken del av spegeln, och nypa zoom.

ads

Nio färgfilter komma medföljer Mirrorgram (med två andra filter finns att köpa vid denna tid), och medan de är inte djupgående inte heller de ger dig en hel del kontroll, de kan fortfarande lägga till lite krydda till dina bilder.

Vad Mirrorgram kunde göra bättre

Om du skriver dina bilder med hjälp av live view eftertanke, kan det vara lite förvirrande och svårt att kontrollera. Det är typ av som att gå baklänges genom att hålla en spegel pekade bakom dig; det tar lite tid att vänja sig.

Dessutom låter det bara du använda en spegel på en gång. Du kan få flera nivåer av spegling, men som kommer att kräva att spara bilden, sedan starta spegeln processen igen. Det skulle vara kul om man kunde göra flera speglar samtidigt.

I de bästa kontrollerna kan du också se en vattendroppe knapp som växlar mellan tilt-shift fokus och centrum fokus. Vi har inte funnit att det är mycket användbar ändå, särskilt eftersom det inte ger dig en hel del kontroll över oskärpa intensitet och bredd.

Vilken app speglar din bild

När du äntligen har redigerat bilden, kan du bli besviken att se att delningsalternativ är ganska begränsade, bara erbjuda Instagram, Facebook, Twitter, och StageBloc. Stam andra webbplatser kommer att behöva gå igenom några extra steg för att dela med sin plattform som väljs.

Värt en nedladdning?

Om du gör en hel del att skjuta med din iPhone kamera, hålla detta i din fotografering mapp. Detta är inte det första fotot spegeln app där ute, men det blir säkert jobbet gjort på ett enkelt och intuitivt sätt. Det är bara kul.

För flera kommentarer, gå till DigitalCameraInfo. del av den granskade nätverket, en division av USA Today.

Relaterade inlägg

  • 4 sätt att göra din Rotade Android telefon köra snabbare går vi såg 5 användbara sätt på vilka en användare kan påskynda sin icke-rotade Android-telefon. Som vi redan nämnt att en rotad Android ...

  • Vad gör du när du bryter din telefon tisdag 19 mars, 2013 av Caitlin Corsetti Under helgen, jag bröt min telefon. Och bröt min telefon Jag menar jag krossade det i nästan icke-existens till ...

  • 20 Creative Apps för din iPhone av Natasha Wescoat 2009-08-29 06:53:38 UTC Vi vet alla att iPhone gör mycket mer än bara ringa dina vänner. Som applikationsplattform, iPhone har ...

  • iDownloadBlog 25 mars, 2014 16 kommentarer Hur man lägger till en färg tangentbord till iOS 7 Jeff Benjamin Ibland du bara vill byta upp utseendet och känslan av saker, och det är vad Färg tangentbord för ...

  • Vad händer om du förlorar din Smartphone? [VIDEO] Av Kate Freeman 2012-03-09 21:42:14 UTC Det är ett mardrömsscenario - du förlorar din smartphone. Plånböcker är inte längre det enda objektet i vår ...