Vilka telefoner är Viber kompatibel med

Världen går trådlöst. Från datorer till telefoner, människor förlorar pluggarna. Genier från Einstein och Tesla såg att en dag världen skulle vara utan sladdar, många trodde att de var galna, men i det nya årtusendet människor väljer hotspots snarare än att vara bunden av sladden och utlopp.

Vilka telefoner är Viber kompatibel med

Som människor fortsätter att öka rörlighet, behovet av trådlös teknik fortsätter att avancera. Datorer är bärbara, telefoner är cellulära och nu VoIP möjliggör en helt ny typ av trådlösa prylar.

VoIP står för Voice over Internet Protocol och är användningen av överföring av paket (data fyllda information) över Internet. VoIP kan vara på en plats med ett bredbandsmodem eller det kan vara trådlöst genom att integrera ett trådlöst lokalt nätverk, och tillämpliga nätverkskort.

Trådlös teknik eller WiFi (Wireless Fidelity) ställs in med hjälp av nätverk och åtkomstpunkter. En trådlös enhet kan ansluta till Internet när det plockar upp nätverkssignalen. Detta fungerar som radiosignaler. Nätverken har etablerat åtkomstpunkter. En hotspot är ett område där det finns en åtkomstpunkt. Det är möjligt för trådlösa användare i princip "hoppa" från hotspot till hotspot och utnyttja olika nätverk accesspunkter. Detta kallas lily stoppning och är en viktig metod för att upprätthålla en trådlös anslutning. Det finns fortfarande stora säkerhetsproblem som måste utarbetas när det gäller säkerheten. På grund av det faktum att människor kan hoppa från hotspot att hotspot detta leder till ett stort behov av striktare säkerhetsregler och föreskrifter.

Kombinationen av trådlösa och VoIP har lett till en annan uppfinning-VoWiFi. VoWiFi står för Voice over Wireless Fidelity. VoWiFi har också producerat den nya VoWiFi telefoner. Dessa telefoner fungerar som mobiltelefoner, bara de använder VoIP-teknik, (sända via Internet) och är trådlösa, är verksamma i olika hotspots. Andra stora telefonbolagen omfamna VoWiFi teknik. För närvarande Cingular har en VoWiFi planen finns. Även denna teknik är fortfarande relativt nytt, kan vi förvänta oss att se en stor ökning av både produkter och tjänster i de närmaste åren.

Vilka telefoner är Viber kompatibel med

Människor behöver trådlös teknik. De måste genomföra möten samtidigt som mobil, för att kunna hålla kontakten med klienter, kunder, anställda och arbetsgivare. Den tekniska samfundet att ta itu med dessa behov så snabbt som möjligt. Det verkar som tekniken utvecklas snabbare än människor kan hålla jämna steg med den, och definitivt snabbare än den kan regleras.

En ny telefon som är närvarande på marknaden, men ändå i det tidiga utvecklingsstadium är Hybrid. Hybrid telefonen är en korsning mellan cellulär och VoWiFi. Fördelen som en hybrid telefon har är att det kan fungera i ditt nätverk ringer område som en mobiltelefon, och sedan, om du lämnar din räckvidd, kan du undvika roamingavgifter genom att öppna en VoWiFi hotspot. Detta sparar avsevärda mängder avgifter. Det finns inga roamingavgifter som arbetar med VoWiFi och Hybrid telefonen kan plocka upp där den andra slutar. Det är tillfällig lösning till två tekniker som båda har några kinks att träna.

Detta är bara ett exempel på hur de framsteg som gjorts inom trådlös teknik skapar en rad nya produkter. För närvarande Verizon sägs att utveckla en VoWiFi telefon, och många stora telefonbolag tittar på WiFi som riktningen för framtiden. Tjänsteleverantörer som har behandlats med en infrastruktur för årtionden börjar nu inse att tekniken förändras inte bara framtiden, men också behovet för de produkter de har specialiserat sig på.

Vilka telefoner är Viber kompatibel med

Vi kan också förvänta oss att se många fler åtkomstpunkter öppna upp landet. För närvarande kan du besöka olika webbplatser och ange din position eller plats av intresse och hitta accesspunkter eller hotspots.

Med kulmen av VoIP och trådlös teknik i framtiden är fortfarande en teknisk mysterium fylld med spänning och vördnad för det som skall komma. Som affärsbehov fortsätter att placera en efterfrågan på säkrare baserade trådlösa enheter, kommer nya produkter fram som tryggt kommer att uppfylla konsumenternas krav. Ett annat område av stort intresse för den trådlösa framtiden är att förebygga virus, trojaner och maskar från att förorena det trådlösa nätverket och stoppa kommunikation. Säkerhet är fortfarande nummer ett bekymmer för dem att bygga en trådlös värld

Mobil Föräldrakontroll Kompatibilitet

PhoneSheriff är kompatibel med de stora operativsystem för dagens smartphones: Android, iPhone och Blackberry och nu Apple iPads och Android tabletter! Denna sida är en ofullständig lista över telefoner och surfplattor som är kompatibla med PhoneSheriff.

Många bärare åter varumärke telefoner som använder sitt eget namn. Till exempel: T-Mobile MyTouch 3G är samma enhet som HTC Hero. Båda är kompatibla, trots att de har olika namn.

**** LÄS följande information om KOMPATIBILITET ****

När man tittar på bilderna nedan med hänsyn till att ha en smartphone som kommer att vara kompatibel med PhoneSheriff programvara, tänk på att kompatibilitet inte bara Märke / Modell av telefonen, men också Firmware / Operativsystem Version som körs på telefon. Alla kompatibla versioner av operativsystem listas nedan i sina respektive avsnitt.

VERIZON MEDDELANDE: Om din operatör är Verizon, du MÅSTE för närvarande prenumererar på deras GPS-tjänster, så att GPS-spårning funktion i PhoneSheriff kommer att fungera på rätt sätt. Om du inte prenumererar på deras GPS-tjänster, PhoneSheriff kommer INTE kunna övervaka de GPS-positioner av den övervakade anordningen.

Inte har en kompatibel telefon?

Om du inte ser din telefon i listan nedan eller har en fråga om kompatibilitet, kan du ställa en fråga till oss på vår Helpdesk. Dessutom kan du se vår lista över kompatibla stora telefon transportörer och våra rekommendationer.

Telefon / Tablet Operativsystem Systemkrav

Dessutom tittar Make / Modell bildmönster nedan, läs kraven för operativsystem till din telefon.

Relaterade inlägg

  • Varför inte Samsung Gear Fit stödja iPhone: Hubris eller dumhet? Dela den här artikeln som jag satt i publiken tittar Samsung avslöja Galaxy S5 och tre nya Gear smartwatches. JAG...

  • Vine lanserar på Windows Phone Scanadu Stänger $ 10,5 serie A Runda, förbereder sig för att sända sin Medical Tricorder genom klinisk prövning Vine. Twitters sex andra videodelning app, har bara ...

  • BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? rduncan sa: 11-13-2004 01:22 AM BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? Hitta en kompatibel Handset - Inte alla Bluetooth-telefoner kommer att fungera ...

  • Minecraft: Pocket Edition (för Android) Fast gruvdrift och bearbetning av erfarenhet. Ser och spelar bra. Döda enkel fler. Kontinuerlig utveckling. Inte lika djup som PC-versionen. Några beröring ...

  • Nya Samsung Gear enheter kan vara förenliga med icke-Galaxy-telefoner Det största problemet med Samsungs Smartwatch, Galaxy Gear, var dess brist på kompatibilitet. När den släpps, var det bara ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilka-telefoner-r-viber-kompatibel-med.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vilka-telefoner-r-viber-kompatibel-med.php on line 123