Vilka telefoner är Samsung Galaxy redskap kompatibel med

Nya Samsung Gear enheter kan vara förenliga med icke-Galaxy-telefoner

Det största problemet med Samsungs Smartwatch, Galaxy Gear, var dess brist på kompatibilitet. När den släpps, var det endast kompatibel med Galaxy Note 3. Även om Galaxy S III, S4 och Not II fick uppdateringar lägga kompatibilitet, det är fortfarande bara en handfull enheter. Alla utan en modern Samsung flaggskepp kunde inte använda Smartwatch, som var en skam. Alla andra Smartwatch fungerar med alla Android-enhet, och ibland till och med iOS.

ads

Vilka telefoner är Samsung Galaxy redskap kompatibel med

Samsung meddelade tre nya smartwatches på Mobile World Congress, och i stället för Android, de kör Tizen. Vi trodde att detta skulle kunna betyda något för kompatibilitet, men det är samma historia som förra året. Men chefen för Samsungs europeiska produktteam sade att det finns en möjlighet att dessa nya smartwatches skulle vara förenligt med andra Android-enheter. Ordalydelsen är konstigt, men innebörden är svårt att missa. På frågan om den nya växeln smartwatches skulle vara förenligt med enheter från andra tillverkare, svarade han "Jag vet inte vad färdplanen är för det, men jag är övertygad om att det skulle vara fallet."

Om Samsung faktiskt kan lägga till kompatibilitet för andra Android-enheter till den nya linjen av Gear klockor, jag tror att det skulle öka försäljningen betydligt. Folk verkar vara ganska förtjust i Gear Fit, så det kan hjälpa Samsung ut i det långa loppet. Vi kan hoppas.

Som Galaxy enheter synk med Samsung Gear 2, Neo, och Fit?

Samsung Gear smartwatches är kompatibla med 20 Galaxy-telefoner och surfplattor. CNET

Som Samsung Galaxy enheter synk med Samsung Gear fit tracker, Gear 2 Smartwatch, och Gear 2: s plånboksvänliga syskon Gear 2 Neo. Glad att du frågade, kära läsare, eftersom vi har svaret på den mycket fråga här.

Armbandsinslag wearables är kompatibla med 12 Galaxy smartphones och 8 tabletter för att spåra din kondition, se dina meddelanden och chatta med vänner utan att mobilen eller surfplattan ur fickan eller väskan. Den helt nya Samsung Galaxy S5 toppar listan, med en inbyggd pulsmätare som kombinerar med växelanordningar för att hålla koll på din kondition.

Vilka telefoner är Samsung Galaxy redskap kompatibel med

Galaxy S4 är där också, och dess avknoppningar - inklusive extra robust Galaxy S4 Active. idealisk för friluftsliv och energisk träning som kunde se telefonen ta stryk eller en dunking.

Läs vidare för en praktisk bildguide till de enheter i fråga - och ta reda på vilka konkurrerande telefoner smyga på listan också.

Galaxy-telefoner som synkroniseras med Samsungs Gear smartwatches. Samsung

Här är listan över Samsung telefoner som synkroniseras med handleden:

Galaxy tabletter som synkroniseras med Samsungs Gear smartwatches. Samsung

Och här är listan över tabletter kompatibla med växeln smartwatches:

För att starta mobilen eller surfplattan prata med handleden, ladda ner Gear Manager eller Gear Fit chef app.

Samsung medger lätt att smartwatches synkroniseras med andra konkurrerande telefoner, bland annat Google Nexus 5 och helt nya HTC One M8. Samsung inte noterar dock att med dessa andra telefoner vissa funktioner inte fungerar.

Relaterade inlägg

  • Varför inte Samsung Gear Fit stödja iPhone: Hubris eller dumhet? Dela den här artikeln som jag satt i publiken tittar Samsung avslöja Galaxy S5 och tre nya Gear smartwatches. JAG...

  • Världen går trådlöst. Från datorer till telefoner, människor förlorar pluggarna. Genier från Einstein och Tesla såg att en dag världen skulle vara utan sladdar, många trodde att de ...

  • Koreanska Mobiler Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanska 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Specifikationer: Fri frakt / frakt Produktinformation: Samsung Galaxy S4 I9500 dubbel ...

  • BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? rduncan sa: 11-13-2004 01:22 AM BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? Hitta en kompatibel Handset - Inte alla Bluetooth-telefoner kommer att fungera ...

  • Vine lanserar på Windows Phone Scanadu Stänger $ 10,5 serie A Runda, förbereder sig för att sända sin Medical Tricorder genom klinisk prövning Vine. Twitters sex andra videodelning app, har bara ...