Vilka medel lte smartphone

Skyll politik för USA "Pinsamt Slow LTE

Tänk din smartphone är snabb? Att det laddar sidor och uppdaterar Instagram i en blink? Om du läser detta någonstans utanför USA, kan du mycket väl vara rätt. Annars kan du förvänta dig själv för en nedslående dos perspektiv.

I Singapore, medelhastighet en 4G-anslutning klockor in på en 37 Mbps. I Nya Zeeland, mobila nedladdningar zip av på 29 Mbps. Ungern, Israel, Sydkorea, Oman, och så vidare; Det finns 14 länder med LTE som är 20 Mbps eller snabbare. Ber om ursäkt för alla nummer på framsidan, men det är viktigt att du vet vilken typ av takt resten av världen håller innan du ta reda på den genomsnittliga mobilnedladdningshastighet i USA, vilket är 10 Mbps.

ads

Vilka medel lte smartphone

Japp! 10. Halva hastigheten på Oman. Bara något snabbare än Kazakstan. Bra nog för 56: e av de 39 länder som mäts av OpenSignal i analys företagets senaste State of LTE rapport. USA är ganska bra på att se dess medborgare har tillgång till en LTE signal det pris 81 procents täckning, tillräckligt bra för en sjunde plats slips med ... Uruguay-men förlorar ganska mycket kapplöpning i den utvecklade världen.

USA släpar efter resten av världen i LTE är inte en särskilt ny företeelse. Gapet är dock få brutalt värre. "För ett år sedan, skulle en genomsnittlig 4G hastighet på 20 Mbps har varit en riktigt imponerande bedrift", säger OpenSignal rapporten "men idag finns 15 länder och 52 enskilda nät som uppfyller eller överträffar detta varumärke." Det har varit en slosh av förbättring state samt; US hastigheter genomsnitt ut på bara 7Mbps förra året. Det sätter oss på takten för att komma ikapp med de mest världens mest kapabla bärare gång sent under nästa årtionde. Tack vare ett kluster av tekniska och politiska hinder, kan det bara ta så lång tid.

Slow Lane

Vilka andra länder får rätt att USA har hittills inte är antagandet av LTE Advanced, en relativt ny standard som i huvudsak kombinerar två nedladdnings kanaler i en och tillgången på trådlösa spektrumet.

Vilka medel lte smartphone

"Ju mer spektrum du har, desto högre bandbredd eller högre nätverk kapacitet kan du sätta ute", säger OpenSignal analytikern Kevin Fitchard. "Vad du ser från länder där ute som har funnits under lång tid, som har stora genomföringar av LTE kunder, som Japan, Sydkorea och Singapore, är att de har lyckats få mer och mer spektrum."

Tänk på det så här: Platser som Singapore och Sydkorea har öppnat upp flerfiliga motorvägar och höjda hastighetsgränser, medan USA tuffar artigt ned Main Street. I en skola zon. Och eftersom spektrum tillgänglighet och LTE Advanced är sammanlänkade, bör vi inte förvänta oss att se mycket bättre på antingen räkna någon gång snart.

"Operatörerna måste få mer spektrum för att lägga till mer kapacitet till deras nät", säger Fitchard "och när de får mer spektrum de kan använda LTE Advanced att knyta ihop och få mer kapacitet och öka enskilda hastigheter tillgängliga för enskilda kunder. "

Förra gången en stor del av spektrumet blev tillgängliga i USA, men var 2008, bara ett år efter den första iPhone släpptes. I cellulära termer, kan det lika gärna vara mesozoiska Era.

FCC har ritat i en annan spektrum auktion för någon gång i år, men Fitchard varnar få sina förhoppningar upp.

"FCC har försenat det många gånger. Det är en riktigt komplicerad sak ", säger han. "Till skillnad från andra auktioner där de i princip tar frekvenser som har rensat ut från försvarsdepartementet, eller satellitspektrum, något liknande, det spektrum som de pratar om nu används av TV-bolag."

Vilka medel lte smartphone

Det är betydande, eftersom det innebär FCC har att gå knackar på dörrar frågar TV-stationer att sälja sina etern till regeringen. Om tillräckligt många av dem säger ja, kommer FCC sedan paketera dem och erbjuda dem på auktion till bärarna. Men även då, Fitchard varnar att om auktionspriset inte når vad programföretag kräver liknande när, säg, sätter någon en reserv på en Ebay auktionsobjekt-hela processen måste börja om igen.

Det roliga slutar inte där! Även om alla parter kommer till termer, det kommer att bli en slit tills vi börjar se några verkliga effekter.

"När det faktiskt händer, är det kommer att bli denna period då programföretag måste antingen delta i kanaldelning, där två kanaler får samma frekvenser för sina sändningar, eller avstängning deras station", säger Fitchard. "En av anledningarna till 2008 auktionen var så länge sedan är att det tog flera år för programföretag att få bort de frekvenser. Du kommer förmodligen se samma process här. "

Nedslående? Säker. Speciellt när Netflix startar buffring. Fortfarande, åtminstone det finns en väg till förbättring, även om det tar år att navigera.

Relaterade inlägg

  • Innan du köper Upplåst Mobiltelefoner eller Smartphone: Vad du behöver veta av Liane Cassavoy. Smartphones Expert Uppdaterad December 10, 2014. Du kanske har hört folk prata om "olåst" cell ...

  • Vad betyder Intel-Nokia affär betyda för Symbian? Affären kommer att skapa ett nytt sätt för Nokia att bekämpa konkurrensen på smartphone marknaden genom att fokusera på en Linux strategi som ett starkt alternativ till ...

  • Felsökning Verifiera trådlös kommunikation är påslagen. Kontrollera enheten visas åtminstone två barer signalstyrkan. Om enheten inte visas åtminstone två barer signalstyrka, prova att flytta ...

  • Hur man hittar en borttappad eller stulen Android smartphone eller Tablet När det gäller att skydda din smartphone från förlust eller stöld finns det gott om appar i Google Play Store, men som Apples Sök ...

  • Vad är en BlackBerry Ping? Främjas genom att pinga någon använder BlackBerry referenser Aktivera JavaScript för att visa kommentarer drivs av Disqus. Photo Credit ...