Vilka android telefoner är kompatibla med minecraft pocket

Minecraft: Pocket Edition (för Android)

Fast gruv- och crafting erfarenhet. Ser och spelar bra. Döda enkel fler. Kontinuerlig utveckling.

Inte lika djup som PC-versionen. Vissa touch anpassningar känner alltför lätt. Kan inte ansluta till PC-spel.

Minecraft - Pocket Edition är en lysande porten på Minecraft erfarenhet till mobila enheter. Det är ett spel som inte liknar något på Android, och en som blir bättre med varje uppdatering.

Vilka android telefoner är kompatibla med minecraft pocket

Efter erövra PC med Minecraft, svenska indieutvecklare Mojang kompakt spelets kreativa och beroendeframkallande gameplay i Minecraft—Pocket Edition för Android ($ 6,99). Även hardcore Minecraft spelare kan vara otålig med Pocket Edition begränsningar, som de få typer av block, packar den själ Minecraft i kroppen av en mobil enhet.

ads

Liksom Minecraft, i Pocket Edition spelare hamnar i ett landskap gjorda av olika typer av kuber. Spelare "mitt" dessa kuber, vilket i sin tur kan användas för att "hantverk" byggnader och objekt—därav namnet.

Pocket Edition levereras med två lägen: kreativ och överlevnad. I kreativa mode, spelare kan flyga runt spelvärlden och bygga med hjälp av ett oändligt utbud av material. Kärnan Spelet är i överlevnad läge, där dagtid är för att bygga ovan jord (stapla blocken för att få slott, broar, etc.), och natten ger monster som attackerar spelare och förstör sina skapelser. Det finns ingen historia, och den enda fördelen du har i en fientlig miljö är kreativitet.

Första intrycken

För en lång tid spelare Minecraft, vissa aspekter av Pocket Edition blåsa nytt liv i matchen. Hoppa in i strid mot en trupp av skelett i mitt i natten och frenetiskt trycka på skärmen känns spännande och farlig. När man bygger min första hem, det gjorde jag inte vill sätta spelet ner.

Pocket Edition ser bra ut (i sin egen, kantiga sätt) på mobila enheter och kontrollerna är oerhört lyhörda. Även med 15 andra program som körs i bakgrunden och spelets grafik inställd på "fancy" Jag märkte bara minsta hackar som jag skummad över det digitala landskapet i kreativa läge. Även om jag märkte min Samsung Galaxy S III blev märkbart varmare, även genom pekskärmen. Överlevnad, som har AI monster, hade några laggar ögonblick men inget som avbröt spelet.

Irriterande, under perioder av mörker i spelet fettfläckar på skärmen blir särskilt märkbara. Detta är brutto, men värre det gör skärmen ännu svårare att se.

Träffas

Pocket Edition har en mycket rörlig kontrollschema med riktningspilar och ett hopp knapp i mitten. Knacka och håller den främre knappen drar upp vänster och höger strafe knappar på vardera sidan, som du kan luta eller glida tummen mot. Detta är ett välkommet tillskott i version 0.6.1, och låter dig flytta på ett mycket mer dynamiskt sätt. Det är också lättare att ringa attackerande fiender under strid.

Att interagera med världen, väljer du block med tummen och tryck och håll för att bryta dem. Även gruvdrift, visas en gloria runt tummen som fyller när du arbetar genom mineralet innan den bryter med ett ryck från telefonens vibrator. Tillfredsställande! Erfarna spelare kommer att notera att du kan bryta och placera block mycket längre bort i Pocket Edition än på PC-versionen, vilket gör det enklare mobila spel.

Purister kan också välja att "split kontroller" i alternativmenyn, vilket återställer centrum skärmen riktmedel och mus-liknande funktionalitet. Det känns som olyckligt spelar en emulering av ett PC-spel utan en mus, och jag fann standard touch-kontroller för att bli bättre.

Kreativt sätt har en något annorlunda gränssnitt, vilket ger spelarna tillgång till en palett som innehåller varje block i spelet. Spelare kan också flyga, vilket var besvärligt i tidigare versioner men förbättrats avsevärt från och med 0.6.1

Relaterade inlägg

  • Vine lanserar på Windows Phone Scanadu Stänger $ 10,5 serie A Runda, förbereder sig för att sända sin Medical Tricorder genom klinisk prövning Vine. Twitters sex andra videodelning app, har bara ...

  • Справка по приложению Minecraft: Pocket Edition на мобильных устройствах Опубликовать Minecraft теперь выпускается для разнообразных мобильных устройств (в том числе устройства Windows Phone, ...

  • Nya Samsung Gear enheter kan vara förenliga med icke-Galaxy-telefoner Det största problemet med Samsungs Smartwatch, Galaxy Gear, var dess brist på kompatibilitet. När den släpps, var det bara ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram Video on Android Inte för att det var mycket av en överraskning efter ett par rapporter bröt nyheterna i dagarna fram till dagens Facebook-evenemang, men ja, de ...

  • BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? rduncan sa: 11-13-2004 01:22 AM BMW Bluetooth-kompatibla telefoner; Vad fungerar? Hitta en kompatibel Handset - Inte alla Bluetooth-telefoner kommer att fungera ...