Vad är en bra app för gratis ringsignaler för Android

Myxer Review: gratis musik, ringsignaler, Apps och mer för din telefon

Mark Harris har arbetat med digital musik sedan mitten av åttiotalet. Producera och lyssna på digital musik är en passion som har lett honom att skriva om det i ett lätt att förstå, no-nonsense strategi.

Updated 19 juni 2015.

om Betyg

Uppdatering: Den Myxer tjänsten upphörde augusti 2014 efter konkursansökan. Men, har ingen rädsla. Det finns fortfarande gott om alternativ för nedladdning gratis och juridiska ringsignaler, video, spel och mycket mer.

ads

För mer information, läs vår gratis ringsignaler Topplistan att se några av de bästa platserna på nätet för att få innehåll för din telefon.

Om du letar efter en (oftast gratis) medietjänst för din telefon, då Myxer är värt att överväga.

Fortsätt läsa nedan

För musikälskare, erbjuder ett bra utbud av digitalt ljudinnehåll i form av sånger och MP3-ringsignaler - detta är ytterligare förstärkt med några stora kostnadsfria verktyg för att upptäcka, ladda ner och organisera ditt digitala musikbibliotek. Det finns också en bra avsnittet Appar som innehåller programvara för digital musik. Om du vill videomedia, då Myxer har även video, spel och bakgrundsbilder också. Men om du bor utanför USA inte alla MP3-låtar finns, men lyckligtvis detta inte förringa alltför mycket från en annars stellar tjänsten.

 • Bra ljud och videoinnehåll till din telefon.
 • Myxer MP3 Downloader programvara hjälper fylla dina befintliga iTunes eller Windows Media Player-biblioteket.
 • Kan använda Myxer online ringsignal skapare med ditt musikbibliotek.
 • Gratis Myxer MP3 App för BlackBerry och Android-telefoner.
 • Restriktioner för att köpa några MP3-låtar utanför USA.
 • Myxer MP3 Downloader programvara endast kompatibel med Microsoft Windows.
 • typ av tjänst: medieinnehåll för mobila enheter
 • Innehåll leverans: mobiloperatör / Internet / nedladdning via telefon

Fortsätt läsa nedan

 • Typer av media: MP3-låtar. ringsignaler, program, videor, bakgrundsbilder

Guide Review - Myxer Review. Gratis musik, ringsignaler, Apps och mer för din telefon

webbplats Experience

Du kan registrera dig gratis och välja ett av följande kontotyper:

 • Personligt konto (media för personligt bruk).
 • Mobil artist (om du är en artist, band, promotor, eller skivbolag).
 • Mobile Partner: (lämplig för en byrå, varumärke, innehåll skapare).
Vad är en bra app för gratis ringsignaler för Android

Att skapa ett konto är enkelt. Under registreringsprocessen använder Myxer ditt telefonnummer för att skicka en verifieringskod när du först registrera dig; detta är en bra säkerhetsfunktion som minskar obehörig sändning av media till din telefon. Myxer webbplats är lätt att använda tack vare sin intuitiva gränssnitt - tillgång till innehållet är snabb att använda interaktiva menysystemet. Sammantaget är Myxer hemsida en smidig och njutbar upplevelse.

 • Använda telefonens Carrier: Myxer erbjuder en kostnadsfri tjänst, men du kanske vill kontrollera med din operatör för att se om de tar betalt för meddelande eller dataöverföringar.
 • Ladda ner till din dator: du kan ladda ner filer som sedan kan överföras via USB-kabel, Bluetooth, microSD-kort. etc.
 • Ladda ner via telefonen: Du kan gå till m.myxer använda telefonen och logga in Gå till "My Stuff" -mappen för att ladda ner direkt till din mobila enhet..

MP3 Songs delen av Myxer ger ett bra val av genrer - både gratis och betalda för innehåll. Men om du bor utanför USA, kommer inte alla premium låtar finnas tillgängliga att köpa på grund av begränsade distributionsrättigheter. Myxer erbjuder också ett gratis verktyg som du kan ladda ner för att göra lägga till musik till din befintliga musikbibliotek (iTunes eller Windows Media Player) lätt. Det fria programmet, är Myxer MP3 Loader dock för närvarande endast tillgänglig för Windows 7. Vista och XP.

Vad är en bra app för gratis ringsignaler för Android

Myxer MP3 App

Om du har en Blackberry eller Android-telefon, kommer då att ladda ner denna gratis digital musik app ger dig möjlighet att direkt bläddra sin stora DRM-fri digitala musikbibliotek. Du kan antingen välja gratis MP3 eller köpa de senaste låtarna och hämta dem direkt till telefonen.

Relaterade inlägg

 • Topp 5 Free Music ringsignaler Apps för Android enhet med fler och fler människor använder Android smart telefon, är en mängd olika tillämpningar utvecklat en utsläppt att erbjuda Android-användare bättre ...

 • Bästa spion program 2012 spendera lite tid att testa funktionerna i en mängd olika modeller. "De är bluffar, en och alla. Det finns alltid konsekvenserna av något slag. Inget äta men djur och män och ...

 • Varför välja Documents To Go? GRATIS Word, Excel PowerPoint tittare för alla Android-baserade enheter! Hämta den nu! Full skisserat. Documents To Go är inte bara en betraktare, det är en komplett lösning med en ...

 • Det enklaste sättet att få gratis iPhone ringsignaler via Cydia egna ringsignaler har alltid varit ett populärt ämne när det gäller mobiltelefoner, och ordet fri skadar aldrig heller. Nu vet jag...

 • 5 Bästa Videoredigering för Android flesta nya smartphones dessa dagar kommer med möjlighet att spela in video i 1080p, vilket innebär att många av oss går omkring med ganska anständigt videokameror i vår ...