Vad är det bästa iPad App för Word-dokument

Vilken är den bästa Office App för min iPhone eller iPod Touch?

av Matthew Guay den 17 november, 2010

Vill du se vad alla de stora Office program för iPhone och iPod Touch erbjudande utan att slösa pengar att köpa dem alla? Här är vår definitiva guiden till de bästa iOS Office program, så att du kan lära dig innan du köper.

iOS-enheter fungerar bra för att visa en mängd olika dokument utan någon extra programvara, men om du vill skapa nya dokument eller redigera och dela befintliga, behöver du en Office app. Det finns ett antal populära Office program i App Store, och i dag ska vi titta på de funktioner varje app erbjuder, jämföra hur de var återge dokument, och hjälper dig att se vilken som är bäst anpassade för dina behov och budget.

ads

Först behöver du en Office App?

Men först måste du bestämma om du verkligen behöver ett kontor app. Om du främst använder din iPhone eller iPod Touch för personligt bruk, då du kanske inte behöver visa eller redigera dokument och kalkylblad. Om du behöver ibland för att visa dokument och ge feedback utan att redigera filer, fungerar iOS "inbyggda dokumentvisare bra för att titta på dokument i e-postbilagor och online. Bara peka på ett dokument eller en fil i ett e-postmeddelande, och du ser en förhandsvisning som gör dokument nästan perfekt. Rika dokument kanske inte visas helt, men det bör vara tillräckligt nära för att arbeta.

Du kan också enkelt visa dina onlinedokument i Safari, som både Office Web Apps och Google Dokument kan du visa dina filer med en mobil webbläsare. Men tyvärr, du kan inte redigera dokument i antingen på din iPhone eller iPod Touch.

Så visning av dokument är inte ett problem, men om du vill ha mer än detta, du kommer att behöva ett Office app. Låt oss gräva i och se vad som finns tillgängligt.

Vad Office Apps är tillgängliga?

Business och produktivitet delar av App Store listan många program som hjälper dig att redigera Office-dokument, kalkylblad och mer. Bara från beskrivningarna, skulle det vara svårt att veta hur var och en fungerar. För att lösa detta problem, har vi testat tre av de mest populära Office apps nyligen: Documents To Go. Quickoffice. och Office2. Vi tar en snabb titt på var och en funktioner här, men du kan klicka på deras länkar för att se hela recensionen.

Office2 klarat den värsta i vårt test. Denna app är populärt eftersom det bara kostar $ 5,99, men det kämpade för att göra dokument och kalkylblad i våra tester. Ännu värre, förlorade den formatering som den inte kunde stödja efter spara redigerade dokument. På den ljusa sidan, stöder ett brett utbud av online-dokument lagringstjänster och går snabbare än konkurrerande program.

Quick

Quickoffice Mobile Connect svit är prissatt i mitten på $ 9,99, och det erbjuder en hel del valuta för pengarna. Det kan redigera avancerade dokument ganska bra, och sedan sparar formatering att det inte stöder så att dokumentet fortfarande ser likadana tillbaka på din dator. Du kan enkelt komma åt alla dina filer från Dropbox, Google Docs, och mer, sedan redigera och spara dem på nätet. Quickoffice kalkylblad kämpade med Xlsx formaterade kalkylblad, men, men annars hanteras moderna rika Office-filer med lätthet.

Vi gillade särskilt innovativa webbgränssnitt som låter dig bläddra och lägga till dokument till din iOS-enhet från någon närliggande nätverksansluten dator. Och om du inte behöver komma åt dina dokument från onlinelagringstjänster direkt, kan du få Quickoffice Mobile Suite för bara $ 4,99. Med den avancerade supportdokument och billigare pris, är Quickoffice ett bra alternativ.

Documents To Go

Documents To Go är den dyraste Office app vi granskat på $ 16,99, men det är också ständigt en av de mest populära i App Store. Denna app innehåller det bästa gränssnittet för redigering av dokument, och även inkluderar stöd för visning avancerade dokumentkomponenter såsom sidofält och bilder i dokument. Det låter dig redigera formatering mer än någon av de andra program och krävde färre kranar för att utföra samma arbetsuppgifter.

Vad är det bästa iPad App för Word-dokument

Documents To Go innehåller också en del unika funktioner som att söka bland alla dina online dokumentkällor och grundläggande PowerPoint redigering. PowerPoint redigering och skapande alternativen var mycket begränsad, men så här funktionen är inte värt att köpa appen. Om du inte behöver PowerPoint redigering och online-dokument stöd, kan du få Documents To Go standard för bara $ 9,99, vilket inte är ett dåligt val om du vill redigera rika dokument direkt på enheten.

Vilken Office App är bäst?

Den svåraste delen är att avgöra vilken app är bäst för dina behov. Documents To Go gjorde stödja de mest avancerade Word-dokument funktioner, och var den mest stabila totalt. Men tyvärr, det är också den dyraste. Quickoffice är en nära andra, och vi faktiskt gillade webbgränssnittet för åtkomst till din iPhone dokument från datorn. Office2 var dålig nog att vi inte kan rekommendera det för normal Office-dokument användning, men båda Documents To Go och Quickoffice var både tillräckligt bra för att enkelt rekommendera för normal användning.

Här är en jämförelse av varje app funktioner:

Så i slutändan handlar det om att vilka funktioner du behöver. Behöver PowerPoint och onlinedokument stöd? Få Documents To Go Premium. behöver bara redigera dokument lokalt på din enhet? Quickoffice Mobile Suite är ett bra alternativ för dig som inte är mycket dyra. Du kan inte gå fel med någon av dessa program, så välj det som passar din budget och har behov bäst. Enligt vår mening, kommer Quickoffice Mobile Suite vara det bästa valet för de flesta konsumenter.

Fylla i Office App Luckor

Microsoft Office idag är inte bara för dokument, kalkylblad och presentationer, men. Outlook och OneNote är också populära Office program som många inte vill ge upp, så låt oss titta på några alternativ för dessa.

OneNote är inte tillgänglig på iOS, men det är ett bra alternativ app MobileNoter som ger nästan alla OneNote funktioner till OneNote. Du kan synkronisera dina befintliga OneNote anteckningsböcker från datorn och redigera dem i farten, eller lägga till nya anteckningar och synkronisera dem på nätet var du än är. Kolla in vår granskning av MobileNoter för mer info.

Standard Mail appen fungerar ganska bra för e-post på språng. Den inkluderar full Exchange ActiveSync stöd. så du bör kunna få tillgång till alla dina personliga och affärs e-postkonton som helst. Det enda problemet är, iPhone-appen kan du bara skapa vanliga textmeddelanden. Om du behöver skicka hela HTML-mail, kan du prova MarkdownMail. Denna app kan du skapa rikt formaterade HTML e-post på din iPhone med hjälp av Wiki syntax.

Slutsats

Efter några inledande besvikelser med Office2, var vi glada att se att både Quickoffice och Documents To Go erbjuder bra Office support på iOS. Redigera rika dokument är aldrig helt lätt på en liten skärm, men med en Office app, hittar du att du kan göra fler affärer på språng än du någonsin visat sig vara möjligt. Plus, i många fall, visar ett dokument och göra ändringar senare är ett bra alternativ. Vad är din favorit Office app, och hur du använder Office-verktyg på språng? Dela dina tankar i kommentarerna.

Har vi missar en Office app för iOS som du älskar, eller bortse från en funktion som du behöver? Låt oss veta i kommentarerna, och om det är något som vi kan testa, kommer vi att meddela dig! Det finns ingen anledning att spendera $ 50 på program bara för att hitta den perfekta Office app för dina behov, så vi hoppas att denna information hjälper dig att göra ditt val och få mest valuta för appen dollar.

De 5 bästa gratis Ordbehandlare

Av Sarah Ang 2013/10/31 09:03:56 UTC

Vi har alla använt Microsoft Word. den mest utbredda ordbehandlare på marknaden, vid en punkt i våra liv. Det visar fortfarande att vara en stapelvara, särskilt inom utbildning, men det finns gott om konkurrenter som kandiderar för vår ordbehandling lojalitet.

Om du inte är ett fan av Word, är inte intresserade av att köpa en komplett kontorssvit, eller du egentligen bara behöver en ny, fri ordbehandlare, kolla in det bästa av det bästa nedan.

1. Google Dokument

Sannolikt den mest populära ordbehandlare efter Microsofts egen, den här listan inte kunde existera utan Google Dokument. Dokument finns i form av Google Drive. som låter dig ladda upp de vanliga misstänkta - dokument, bilder, videor och filer - till 15 GB gratis lagringsutrymme.

Den rena, klassiska Google design gör Dokument lätt att använda, och det synkroniserar alla dina enheter. Redigera så mycket du vill, och om du ändrar dig, sparar Dokument och spårar alla ändringar från det ögonblick du börjar skriva.

Dokument kallas frälsande nåd av grupparbeten både nära och långt - se vad dina lagkamrater gör i realtid, eller lätt chatta med dem i sidofältet.

Var noga med att undersöka Drive många andra program. spela med Quickoffice att snabbt öppna och redigera dokument på din telefon eller surfplatta, Håll att hålla ordning, Ritningar för att lägga till grafik eller Sheets att samarbeta på kalkylblad.

Ladda ner gratis Drive-appen för dina iOS eller Android-enhet.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad-användare är förmodligen bekant med Textilus, Knowtilus flaggskepp ordbehandlare. Denna omfattande, RTF-appen stöder mer än 32 språk, uppdateras ofta och har en mängd olika formateringsalternativ - mer än 60 olika typsnitt har att göra susen, eller hur?

Textilus låter dig skapa och redigera dokument som kan öppnas i Microsoft Word, Openoffice, Scrivener och Nisus Writer. Infoga bilder, diagram, signaturer och ritningar. Exportera ditt arbete i olika format, och synkronisera med Dropbox, iCloud, Evernote eller Scrivener att hålla dig uppdaterad.

Använd snapshot funktionen för att ta en bild av det aktuella läget i dokumentet. Denna bild skickas till appens ögonblicksbilder mapp där den kan delas eller sparas på obestämd tid.

Du kan också söka direkt i programmet via Google, Wikipedia eller ordlistan och anpassa de 25 knapparna i verktygsfältet för din bekvämlighet. Textilus dokument är kompatibla med hundratals andra ordbehandlare, såsom sidor, Microsoft Word, anteckningar och mycket mer.

3. Textredigeraren

Ända sedan Apple förvärvade dataföretag Därefter har det distribuerade Textedit på OS X för att ersätta Simple.

Liknande konstruktion som klartext. du enkelt behov av att öppna Textredigeraren och typ bort. Du kan formatera och lägga ut på sidan, skapa tabeller och listor, arbete med HTML och importera bilder, musik och filmfiler. Det korrigerar automatiskt stavning medan du skriver, och på OS X Mountain Lion, kan du också diktera att använda Textedit.

4. Kingston Office Writer

Writer är en del av hela Kingston Office (tillsammans med kalkylblad och presentation), och det skapar dokument som är kompatibel med Microsoft Word.

Programmet stöder rika textredigering, dokument kryptering, "natt Läs" -läge, bild och bord drift och mer. Writer öppnar också e-postade dokument i nästan alla format, och det är lätt att ta filer från olika platser.

2013 frigör lagt till en flik sektioner och tre olika skinn, och det gjorde att skapa en in-texttabell särskilt intuitivt.

Ändå kan det inte vara så elegant och ren-cut som andra ordbehandlare - ta, till exempel, den överdimensionerade verktygsfältet. (Det rekommenderas att du ställer in dokumentet till fullskärmsläge.)

Apple meddelade den 10 september att det kommer att ge iWork gratis med alla nya iOS-enheter. Det innebär att varje nyinköpt iPhone, iPad och femte generationens iPod Touch får sidor, normalt $ 9,99 kostnadsfritt.

Och även om sidor är främst inriktad på iOS och Mac-användare kan Windows-användare använda webbversionen Sidor de via den utmärkta iWork för iCloud. På webben användare kan skapa, redigera och samarbeta på dokument med många av samma funktioner i iOS och Mac-program.

Dessutom meddelade bolaget vid lanseringen händelse iPad Air på 22 oktober som Mac OS X Mavericks och iWork skulle vara gratis.

Sidor ger dig alla verktyg du behöver för att skapa vackra dokument. Text sveper automatiskt runt gade bilder, diagram och tabeller. Åtkomst mer än 60 mallar, eller börja med ett oskrivet blad.

Du kan även spåra kommentarer, spara dokument som Word-filer, dela dem med dina medarbetare och få tillgång till arbete genom iCloud.

Har något att lägga till den här historien? Dela det i kommentarerna.

De 5 bästa gratis Ordbehandlare

Av Sarah Ang 2013/10/31 09:03:56 UTC

Vi har alla använt Microsoft Word. den mest utbredda ordbehandlare på marknaden, vid en punkt i våra liv. Det visar fortfarande att vara en stapelvara, särskilt inom utbildning, men det finns gott om konkurrenter som kandiderar för vår ordbehandling lojalitet.

Om du inte är ett fan av Word, är inte intresserade av att köpa en komplett kontorssvit, eller du egentligen bara behöver en ny, fri ordbehandlare, kolla in det bästa av det bästa nedan.

1. Google Dokument

Sannolikt den mest populära ordbehandlare efter Microsofts egen, den här listan inte kunde existera utan Google Dokument. Dokument finns i form av Google Drive. som låter dig ladda upp de vanliga misstänkta - dokument, bilder, videor och filer - till 15 GB gratis lagringsutrymme.

Den rena, klassiska Google design gör Dokument lätt att använda, och det synkroniserar alla dina enheter. Redigera så mycket du vill, och om du ändrar dig, sparar Dokument och spårar alla ändringar från det ögonblick du börjar skriva.

Dokument kallas frälsande nåd av grupparbeten både nära och långt - se vad dina lagkamrater gör i realtid, eller lätt chatta med dem i sidofältet.

Var noga med att undersöka Drive många andra program. spela med Quickoffice att snabbt öppna och redigera dokument på din telefon eller surfplatta, Håll att hålla ordning, Ritningar för att lägga till grafik eller Sheets att samarbeta på kalkylblad.

Ladda ner gratis Drive-appen för dina iOS eller Android-enhet.

2. Textilus - Microsoft Word Edition

iPad-användare är förmodligen bekant med Textilus, Knowtilus flaggskepp ordbehandlare. Denna omfattande, RTF-appen stöder mer än 32 språk, uppdateras ofta och har en mängd olika formateringsalternativ - mer än 60 olika typsnitt har att göra susen, eller hur?

Textilus låter dig skapa och redigera dokument som kan öppnas i Microsoft Word, Openoffice, Scrivener och Nisus Writer. Infoga bilder, diagram, signaturer och ritningar. Exportera ditt arbete i olika format, och synkronisera med Dropbox, iCloud, Evernote eller Scrivener att hålla dig uppdaterad.

Använd snapshot funktionen för att ta en bild av det aktuella läget i dokumentet. Denna bild skickas till appens ögonblicksbilder mapp där den kan delas eller sparas på obestämd tid.

Du kan också söka direkt i programmet via Google, Wikipedia eller ordlistan och anpassa de 25 knapparna i verktygsfältet för din bekvämlighet. Textilus dokument är kompatibla med hundratals andra ordbehandlare, såsom sidor, Microsoft Word, anteckningar och mycket mer.

3. Textredigeraren

Ända sedan Apple förvärvade dataföretag Därefter har det distribuerade Textedit på OS X för att ersätta Simple.

Liknande konstruktion som klartext. du enkelt behov av att öppna Textredigeraren och typ bort. Du kan formatera och lägga ut på sidan, skapa tabeller och listor, arbete med HTML och importera bilder, musik och filmfiler. Det korrigerar automatiskt stavning medan du skriver, och på OS X Mountain Lion, kan du också diktera att använda Textedit.

4. Kingston Office Writer

Writer är en del av hela Kingston Office (tillsammans med kalkylblad och presentation), och det skapar dokument som är kompatibel med Microsoft Word.

Programmet stöder rika textredigering, dokument kryptering, "natt Läs" -läge, bild och bord drift och mer. Writer öppnar också e-postade dokument i nästan alla format, och det är lätt att ta filer från olika platser.

2013 frigör lagt till en flik sektioner och tre olika skinn, och det gjorde att skapa en in-texttabell särskilt intuitivt.

Ändå kan det inte vara så elegant och ren-cut som andra ordbehandlare - ta, till exempel, den överdimensionerade verktygsfältet. (Det rekommenderas att du ställer in dokumentet till fullskärmsläge.)

Apple meddelade den 10 september att det kommer att ge iWork gratis med alla nya iOS-enheter. Det innebär att varje nyinköpt iPhone, iPad och femte generationens iPod Touch får sidor, normalt $ 9,99 kostnadsfritt.

Och även om sidor är främst inriktad på iOS och Mac-användare kan Windows-användare använda webbversionen Sidor de via den utmärkta iWork för iCloud. På webben användare kan skapa, redigera och samarbeta på dokument med många av samma funktioner i iOS och Mac-program.

Dessutom meddelade bolaget vid lanseringen händelse iPad Air på 22 oktober som Mac OS X Mavericks och iWork skulle vara gratis.

Sidor ger dig alla verktyg du behöver för att skapa vackra dokument. Text sveper automatiskt runt gade bilder, diagram och tabeller. Åtkomst mer än 60 mallar, eller börja med ett oskrivet blad.

Du kan även spåra kommentarer, spara dokument som Word-filer, dela dem med dina medarbetare och få tillgång till arbete genom iCloud.

Har något att lägga till den här historien? Dela det i kommentarerna.

Relaterade inlägg

  • Sidor för Mac sista ordet i ordbehandlingsprogram. Sidor för Mac är en kraftfull ordbehandlare som ger dig allt du behöver för att skapa dokument som ser vacker. Och läs vackert ....

  • Tidigare PCMag praktikant Jordan Minor är en junior programvara analytiker som egentligen bara vill använda sin fantasi Northwestern University journalistik grad att skriva om videospel. Han är tidigare ...

  • Diskussion Jarte andas lätt och snabbt. Skapad av Carolina Road Software denna ordbehandlare erbjuds som en fri version, portabel version och valfri uppgradering till "klockor och ...

  • Game 4 bilder 1 ordspel 4 bilder 1 ord webbplatser för korean drama gratis Mad max raseri väg hela filmen kickass Kcee pullover remix gratis mp3 gratis ensam Celine Dion Realplayer internet ...

  • Gillar du Pictoword: 2 Pics, Vad är ett ord? sida? Precis som vi på Facebook eller Google. Du gillar gör oss att le :-) och inspirera oss att uppdatera snabbare! Format / System: iPhone iPod Touch ...