Vad är det bästa gratis dating app

OkCupid vs. Zoosk: Vad är det bästa dating App?

När det kommer till dejting appar på Google Play Store och App Store, det finns gott om program att välja mellan, såsom POF. Match, Mamba. Ner. Tinder och MeetMe. Vi har beslutat att jämföra två av de mest populära dating program, OkCupid och Zoosk, att se som ger dig den bästa dating erfarenhet.

Vad är det bästa gratis dating app

1. OkCupid vs. Zoosk: Komma igång

När du först öppnar OkCupid mobilapp, måste du registrera dig. När du är klar med registreringsprocessen, kommer du sedan få skapa din OkCupid profil. Om du använder din mobila enhet för att fylla i din profil, kommer det att ta ganska lång tid. Oavsett om du är klar med alla fält eller inte, kan du fortfarande bläddra matcher i närheten. Eftersom OkCupid ber dig att fylla i så mycket information för din dating profil, kan det vara mycket tidskrävande, och kan vara bättre att fylla på datorversionen av OkCupid.

ads

När jag först loggade in Zoosk dating app, jag överraskande funnit att registreringsprocessen var smärtfri och inte lika tidskrävande som OkCupid s registreringsprocessen. Även om du letar efter datum i närheten, bör registreringsprocessen i allmänhet vara snabb och enkel, särskilt eftersom de flesta människor bläddrar profiler på sina mobila enheter.

2. OkCupid vs. Zoosk: Interface

OkCupid mobilapp har ett mycket användarvänligt gränssnitt. Du kan söka genom att filtrera vissa områden som ålder, längd, plats, status, bilder, senast på nätet och ordning genom. A-listan Filter låter dig söka kroppstyp och attraktionskraft. Avancerad filtrering kan du söka nyckelord, gå datum, etnicitet, religion och utbildning. När du väljer allt du letar efter, kommer OkCupid dra upp närliggande matcher. Genom att kunna använda dra gester gör OkCupid det enkelt att hitta den perfekta matchningen på resande fot.

Även om Zoosk reklamfilmer på TV är ganska ostliknande, har deras dating app ett imponerande användargränssnitt. Genom att dra åt höger, kan du direkt se dina matcher. Om du hittar någon du är intresserad av, kan du enkelt lägga till dem, blinkning på dem, skicka dem en gåva eller skicka ett meddelande till dem. Med ett enkelt rulla kan du se personens sammanfattning, vad de letar efter och gåvor de har fått från andra medlemmar. Appen visar också om de har verifierat sitt telefonnummer och Facebook-konto.

Vad är det bästa gratis dating app

3. OkCupid vs. Zoosk: Funktioner

Om du hittar någon du tycker om OkCupid, kan du trycka på stjärnan på deras profil och det kommer att låta dem veta att du är intresserad. Om du hamnar tycke varandra, kommer OkCupid skicka ett meddelande. För att ta reda mer om den person du är intresserad av, bara peka på "Om" och du kan se deras själv sammanfattning och vad de letar efter. Om du känner att det är en match, kan du helt enkelt slå "skicka ett meddelande" på botten av skärmen, och du kommer att chatta bort direkt genom att gå till menyn kan du se din aktivitet, matcher, gör stubintråd, se vem som kontrolleras i din profil och se din inkorg.

Zoosk har en "boost" funktion som kan hjälpa dig att bli mer populär. Enligt Zoosk, varje gång du använder "boost" funktion du kommer att belysas i sökresultaten så att fler medlemmar kan se din profil. Även om detta är en lockande funktion, det är kostsamt. Du kan lägga till uppsving genom att köpa mynt. Appen erbjuder tre olika boost paket: $ 99,99 får du 1800 mynt, $ 39,99 kommer att få dig 480 mynt, och för $ 19.99 får du 180 mynt.

Du kan enkelt få tillgång till huvudmenyn genom att trycka på övre vänstra hörnet i mobilappen Zoosk. Här kan du se vem som är närvarande på nätet, se anslutningar du har gjort, som har tittat på din profil och kontrollera din inkorg för nya meddelanden. En av Zoosk mest populära funktioner är karusellen, som låter dig dra igenom profiler. Detta gör det lättare för dig att hitta det du letar efter. Om en medlem blinkar åt dig, kan du ställa in ett meddelande de kommer att få. Ex: Tack för blinkning. Skicka ett meddelande till mig.

Vad är det bästa gratis dating app

För att få meddelande från andra Zoosk medlemmar, måste du köpa en av de 3 paket: 6 månader på $ 12,50 / månad, 3 månader på $ 20,00 / månad och en månad på $ 29,99 / månad. Genom att köpa en prenumeration paket, får du obegränsad blinkningar och meddelanden, tillgång till SmartPicks och du kan chatta med alla dina kontakter.

4. OkCupid vs. Zoosk: Privacy

OkCupid kan du också bläddra anonymt, så om du besöker någons profil, kommer du inte att visas i deras "besökare lista." Nackdelen med detta är att du inte kommer att kunna se vem som besökt din profil. Det är upp till dig om du vill vara anonym eller inte. Om du vill bläddra anonymt, bara att gå till inställningspanelen, välj "profilalternativ, och klicka" Jag vill bläddra anonymt. "Du kan också bestämma om du vill att din profil ses endast av andra medlemmar av" endast medlemmar "kontroll under sekretessinställningarna.

En fördel av att vara med OkCupid är att de låter dig bläddra anonymt. Med Zoosk, om du vill bläddra anonymt föreslår företaget bara för att inte inkludera ditt efternamn eller där du arbetar i din dating profil.

5. OkCupid vs. Zoosk: Mobile Apps

OkCupid stöds för närvarande på flera enheter. Du kan ladda ner OkCupid på Windows, iPhone, iPad, Android, WinPhone och andra plattformar.

Zoosk närvarande stöds på flera enheter också. Du kan ladda ner Zoosk på iPhone, iPad, Android, Windows och andra plattformar.

Alla de funktioner som finns på den mobila appar för både OkCupid och Zoosk, hittar du på deras stationära versionen.

5. OkCupid vs. Zoosk: Slutsats

Även om OkCupid tenderar att vara en av de bästa dating webbplatser erbjuder Zoosk en banbrytande dating app för iPhone och Android-användare. Alla medlemmar kan lätt svepa genom profiler, och sökfunktionen gör det enkelt att hitta vem du letar efter, alla med en tilltalande gränssnitt. Också viktigt är det förenklade registreringsprocessen. Detta gör Zoosk perfekt dating app för dem som är ständigt upptagen och vill datum och koppla upp på resande fot.

Ladda ner Android-versionen av OkCupid.

Relaterade inlägg

  • Fem bästa online dating webbplatser söker kärlek på nätet? Du har gott om ställen att försöka hitta din perfekta någon. Vi har talat om hur man hittar rätt plats för dig. men denna vecka är vi ...

  • Topp 5 webbplatser om du vill ladda ner gratis iPhone ringsignaler (inklusive iPhone 6S iPhone 6 Plus) Om du har köpt en ny iPhone (iPhone 6S), måste du ha en unik och vacker ringsignal för din iPhone ....

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • WhatsApp För Nokia S40 Whatsapp är en mycket populär meddelandetjänst som nyligen förvärvades av Facebook. Det låter dig skicka statusuppdateringar, bilder, videor och din plats som alla är ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Juegos Para Movil Bb 8520, gamla modellen android 3,0 ...