Vad är det bästa fria ordet app för iPad

9 Bästa ordbehandling apps för iPad iPhone

Om du letar efter den bästa iPhone apps för ordbehandling nya iPhone. du kan välja någon av dessa ordbehandlare för iPad och iPhone.

1. Daedalus Touch - Text Editor för iCloud (iPhone + iPad) - Detta är ett av de enklaste ordbehandlare program på App Store. Om du letar efter en mycket lätt att använda och snabb ordbehandlare app för iPhone och iPad, använder Daedalus Touch. Detta är inte ett alternativ till Apple Pages eller MS Word, men, men det är en av de mest användbara, enkla och snabba ordbehandlare program tillgängliga för iPad och iPhone. Denna minimala textredigerare är helt integrerat med iCloud, och du kan även lägga till Dropbox, Box och WebDAV integration och andra avancerade funktioner via köp i appen.

ads

Vad är det bästa fria ordet app för iPad

2. iWord Processor Pro - Microsoft Office Word Edition + PDF Professional (iPhone + iPad) - Om du letar efter den fullt fungerande och komplett ordbehandlingsprogram app för dig iPad och iPhone, använder iWord Processor Pro. Denna iPad ordbehandling app kan du skapa och redigera Microsoft Word-dokument, Apple Pages-dokument och Open Office-dokument på din iPad och iPhone. Med iWord Processor Pro kan du även skapa och kommentera PDF-dokument.

iWord Processor Pro är en fullfjädrad ordbehandling app för iOS-enheter som kommer med många användbara funktioner, till exempel tillgångar synkronisering med hjälp av Dropbox / Google Drive / OneDrive, handskrivna och ljudanteckningar, exportdokument som docx, pdf, txt, ppt, xlsx, html, jpeg och mp3, RTF-formatering, lösenordsskydd funktioner och mer. Och du kan även konvertera Word till PDF och PDF till Word med iWord Processor Pro.

3. iA Writer (iPhone + iPad) - En mycket populär, funktionell och enkel att använda ordbehandling app för iPad och iPhone. iA Writer stöder synkronisering med iCloud och Dropbox. Med iA Writer kan du skapa och redigera .txt och .md filer på din iPad och iPhone. Denna app kommer med tangentbord förlängning som gör att skriva mycket lätt. iA Writer är inte en fullfjädrad ordbehandling app för iPad och iPhone, men det tillåter dig att skriva snabbt och enkelt på din iPhone och iPad i .txt-format.

Vad är det bästa fria ordet app för iPad

4. Handlingar Pro 7: Redigera och tryck filer kalkylblad, hantera Office Word Excel Pages Numbers-dokument (iPhone + iPad) - Om du letar efter ett lättanvänt och komplett kontors kostym med filhanteringsprogram för din iPhone och iPad, använda dokument Pro 7. Denna app har en mycket ren visuell stil och många användbara funktioner, till exempel tillgångar Dropbox synkronisering, fotoalbum, filhanterare, kalkylblad, text & CSV-fil support och .doc. xls-filer support och mycket mer.

Med dokument Pro 7 kan du skapa, spara, organisera, skriva ut eller dela alla dina dokument, kalkylblad, videoklipp, bilder och inspelningar på din nya iPhone, iPod touch, iPad och iPad mini. Detta är en komplett kontors kostym inklusive en stor ordet ordbehandlingsprogram app för iOS-enheter.

5. Matcha - Skriva App & Ordbehandlare (iPhone + iPad) - Om du letar efter en röran-fri och kraftfull ordbehandlare för dig iPad, iPad mini eller iPhone, prova Matcha (tidigare Wisdom Writer). Matcha levereras med alla funktioner du förväntar dig av en bra skriv app, till exempel tillgångar Dropbox och icloud synkronisering, full bluetooth tangentbord stöd, lösenord skydd, dela funktionalitet tredje integration part app och mer.

6. Sidor (iPhone + iPad) - Sidor av Apple Inc är en av de bästa och mest utbredda ordbehandlare på iOS-enheter. Detta är en fullfjädrad och komplett ordbehandlare app som kommer med 60 mallar och iCloud stöd. Med Pages kan du redigera MS Word-dokument på din iPad och iPhone och exportlösenordsskyddade dokument till docx-format. Denna app kan du skapa vackra dokument på din iPad och iPhone med lätthet.

7. Microsoft Word för iPad (iPad) - Om du är en vanlig Microsoft Word och söka efter bästa iPad ordbehandlare. Använd detta. Detta är den verkliga Microsoft Word app för iPad som låter dig läsa, redigera, creat och samarbeta professionell kvalitet Word-dokument på din iPad. Med Microsoft Word för iPad app kan du läsa MS Word-dokument gratis, men du måste teckna Office 365 via in-app köp att redigera befintliga dokument eller skapa nya dokument på din iPad. Om du letar efter en världsklass professionell ordbehandling app för dig iPad och iPad mini, är Microsoft Word en av de bästa alternativen för dig. Du kan skapa, redigera och visa skrivbordet kvalitet Word-dokument som du gör på din Mac eller Windows PC.

8. WPS Office FRI + PDF: kompatibel med Microsoft Word, PowerPoint och Excel (iPhone + iPad) - Om du letar efter en komplett kontors passar för din iPhone och iPad, helt enkelt använda WPS Office. Detta är den bästa gratis kontor kostym app för iPad och iPhone som är helt kompatibel med MS Word, Excel och PowerPoint-filer. Med WPS Office, kan du enkelt skapa, redigera och dela och kryptera .doc. docx. punkt. dotx. WPS. wpt. xls. xlt. xlsx. xltx. et, eller .ett. pptx POT .potx PPS .dps .dpt på din iPad och iPhone. WPS Office stöder Google Drive, Box, WebDAV, SkyDrive (nu OneDrive), Box och Dropbox synk. Detta är som en fri MS Office-paketet för din iPad och iPhone.

9. Quip (iPhone + iPad) - Om du letar efter en modern, vacker och fri ordbehandling app för iPad och iPhone, bör du använda Quip. Detta är bara ett ordbehandlingsprogram app, inte en komplett kontors kostym som Kingston Office, men det är den perfekta appen för att skapa enkla och vackra dokument, göra anteckningar och organisera att göra-listor, och det stöder realtid samarbete redigering.

Ta den traditionella ordbehandlare och förvandla din iPad till en textinmatnings maskin med iA Writer. Borta är standard iOS tangentbord, ersatt med en extra rad med knappar för att hoppa runt med ord, pil vänster och höger, och ange specialtecken. En ikon öppning fokuserar din text till tre synliga linjer för att hjälpa dig att fokusera på de ord du skriver in. Synkronisering av ditt manus är nyckeln med iA Writer erbjuder både iCloud och Dropbox stöd. Delningsalternativ inkluderar: e-post som text, e-post som bifogad fil, skriva ut och möjligheten att öppna filen i andra program.

noter~~POS=TRUNC appar

Quickoffice - redigera Office-dokument, kalkylblad och presentationer

Om du inte behöver arbeta med kalkylblad då denna applikation kan vara för dig. Appen tar alla de stora saker av Office2 HD och förenklar det att arbeta med Microsoft Word-filer och andra textbaserade filer från olika internettjänster. Om du gillar hur Office2 fungerar, men bara behöver det för text, då detta är en bra app för att ha. Det kan vara värt att du spendera några mer dollar på Office2 HD att framtidssäkra i fall du kan behöva Excel stöd i framtiden.

Citrix ShareFile Quick: Skapa och redigera dokument, kalkylark och presentationer som helst

Microsoft Word (för iPad)

Den mest kraftfulla ordbehandlare på iOS-plattformen. Gör nytta av Apples Smart Keyboard och stora iPad Pro Screen.

Även på en iPad Pro, kan du inte redigera två dokument samtidigt. Kortkommandon är oförenliga med de OS X. Ingen tillgång till Apples iCloud Drive.

Ord för iPad är den bästa tablettbaserade ordbehandlare. På iPad Pro, med Apples Smart Keyboard, är det näst bästa till fullskalig ordbehandling på en bärbar dator. Ändå kommer avancerade användare skaver på sina begränsningar.

Tabletter är fortfarande långt ifrån den idealiska plattformen för ordbehandling från början till slut, men om du har en iPad och du behöver för att redigera dina dokument, är Microsoft Word för iOS ditt bästa val, överlägset. Microsoft fortsätter att förbättra alla sina mobila kontor apps diskret, lägga till funktioner som länge har varit i Windows och OS X-versioner av, till exempel möjligheten att öppna filer i Opendocument format som används av öppen källkod kontor sviter Libreoffice och Openoffice. Appen, som också körs på iPhone, Android och Windows Phone, saknas fortfarande en del funktioner som avancerade användare av skrivbordsordbehandlings appar (som jag) anser nödvändigt. Men för tablett användare är det överlägset bästa ordbehandling iPad-app finns, och ju mer jag använder den, ju mer jag är övertygad om att det är en värdefull och mogen mjukvara som förtjänar ett hem på iPad av alla som skriver .

Relaterade inlägg

  • Vilken är den bästa Office App för min iPhone eller iPod Touch? av Matthew Guay den 17 november, 2010 Vill du se vad alla de stora Office program för iPhone och iPod Touch erbjudande utan att slösa ...

  • Bästa iPad Project Management Apps för att hantera projekt på språng Projektledning är viktigt för både små grupper och stora företag. Det är en av de viktigaste faktorerna som bestämmer ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Vad är det bästa dating App? När det kommer till dejting appar på Google Play Store och App Store, det finns gott om program att välja mellan, såsom POF. Match, Mamba. Ner....

  • Game 4 bilder 1 ordspel 4 bilder 1 ord webbplatser för korean drama gratis Mad max raseri väg hela filmen kickass Kcee pullover remix gratis mp3 gratis ensam Celine Dion Realplayer internet ...

  • Gillar du Pictoword: 2 Pics, Vad är ett ord? sida? Precis som vi på Facebook eller Google. Du gillar gör oss att le :-) och inspirera oss att uppdatera snabbare! Format / System: iPhone iPod Touch ...