Vad är det bästa byggprojekt app för ipad 2012

Bästa iPad Projektledning Apps för att hantera projekt på språng

Projektledning är viktigt för både små grupper och stora företag. Det är en av de viktigaste faktorerna som avgör hur väl du och ditt team utföra och avslutar ett projekt. Det finns otaliga skrivbordsprogram för att hantera projekt, tilldela uppgifter till gruppmedlemmar, spåra framsteg, vilket gör korrigeringar och så vidare och så vidare.

Vad är det bästa byggprojekt app för ipad 2012

Vi bevakar nu lever i en ålder av den 3: e generations iPad och ganska märkbart, det finns massor av iPad projektledning apps. Du kommer främst att upptäcka att dessa program är bra för att hantera små grupper. Men du kan förlänga dem att använda för större projekt med större grupper. Tanken är att dela upp saker i mindre, hanterbara bitar i vilket fall, saker blir lättare att hantera, hantera och utföra.

ads

Bästa Projektledning Apps för iPad och iPad Mini

# 1. Projektledning

Det spelar ingen roll om du arbetar på PMI, Six Sigma, Prince 2 eller Agile projektledning, får du varje detalj med videoföreläsningar. Detta kommer säkert att du lär en hel del nya saker och låter dig hantera dina projekt med lätthet. Rätt efter att ha sett de 17 videoföreläsningar på denna app du är säker på att hantera din tid och källor på ett bättre sätt. Appen är ett måste för varje person som är angelägna om att lära sig om projektledning, särskilt de affärsmän som vill förbättra sin ledarförmåga.

Pris: Fri

# 2. flytande Planeraren

Flytande Planner app är en förlängning av sin webbtjänst för projekthantering. När du arbetar med ett team av 10 till 20 medlemmar, är det ganska svårt att hantera saker på språng. Det är där du behöver program som flytande Planner som låter dig spåra beräknad tid det tar för projektet, kontrollera schemat och uppskattningar, uppdatera projekt och uppgifter och mycket mer. Du kan också dela viktiga dokument som rör din projektarbete.

Pris: Fri

# 3. Projektplanerare HD

Projektplanerare (för iPhone) var en av de mest populära laget / ärendehantering program som någonsin byggts. HD-versionen är gjord speciellt för iPad med alla funktioner porterade intakt. Det ger nästan varje funktion som du skulle behöva, från Gantt diagram till flera exportalternativ och molnstöd. Det är en fullfjädrad app och $ 5,99 är en stjäla för mängden funktioner den har.

Vad är det bästa byggprojekt app för ipad 2012

Kosta: $ 5,99

# 4. Mindjet Tasks

Mindjet Tasks är en uttömmande uppgift app för projektledning på iPad. Det har fått mer av en uppgiftsorienterad strategi så mycket så att även kommunikation syftar till uppgift komplettering. Tidigare kallad Cohuman Team Management, Mindjet sätter en öppen, tillgänglig och lätt att använda appen.

Kosta: Fri

Xplan skulle inte vara på vår lista eftersom det är en av dessa high-end projektledning program som normalt skulle kosta $ 29,99. Men det är verkligen en av de häftigaste projektledning apps runt.

Xplan är bäst lämpad för dem som älskar att ha kul hantera projekt. Det handlar inte om allvarliga cirkeldiagram och förloppsindikatorer och sånt. Denna app handlar om en riktigt läcker gränssnitt som ger full funktionalitet och kontroll över ditt team och projekt.

Kosta: $ 39,99

# 6. AceProject

AceProject är faktiskt webbaserad mjukvara för projekthantering som har en iPad motsvarighet. Så, om du har ett konto hos AceProject, du kan mycket väl hantera det genom din iPad. Hela programmet är utformat för ett brett spektrum av grupper med olika behov.

Denna app har en riktigt cool gränssnitt och ganska snyggt funktionalitet också. Det är bra är att du kan ha obegränsat antal användare (gruppmedlemmar) även på den fria versionen. Gränserna är på filstorlekar.

Vad är det bästa byggprojekt app för ipad 2012

Kosta: Fri

Relaterade inlägg

  • 9 Bästa ordbehandling apps för iPad iPhone Om du letar efter de bästa iPhone apps för ordbehandling på din nya iPhone. du kan välja någon av dessa ordbehandlare för iPad och iPhone ...

  • 5 bästa kameran Apps för iPhone iPad Hem »applist» iPad »iPhone» 5 bästa kameran Apps för iPhone iPad Letar du efter den bästa kameran app för din iPhone eller iPad. Dessa kamera appar ...

  • Vilken är den bästa Office App för min iPhone eller iPod Touch? av Matthew Guay den 17 november, 2010 Vill du se vad alla de stora Office program för iPhone och iPod Touch erbjudande utan att slösa ...

  • Topp 5 webbplatser om du vill ladda ner gratis iPhone ringsignaler (inklusive iPhone 6S iPhone 6 Plus) Om du har köpt en ny iPhone (iPhone 6S), måste du ha en unik och vacker ringsignal för din iPhone ....

  • OkCupid vs. Zoosk: Vad är det bästa dating App? När det kommer till dejting appar på Google Play Store och App Store, det finns gott om program att välja mellan, såsom POF. Match, Mamba. Ner....