Vad kör ner min telefon batteri

Batteri: gör det sista

Det finns en hel del du kan göra för att batteriet i din Windows Phone håller längre mellan laddningarna. Det enklaste sättet är att använda batterispar. Du kan ställa in den så att den kommer att slå på när som helst batteriet blir för låg, eller om du vet i förväg att du kommer att behöva göra varje bit räknas, kan du slå på den för att se till att batteriet laddas ur som länge som möjligt.

När du slår på batterispar, gör din telefon automatiskt ut en del av funktionerna i telefonen som använder batteri i bakgrunden. Så när batterispar är på din telefon kommer inte längre:

  får automatiskt e-post eller kalenderuppdateringar - Du kan fortfarande synkronisera din e-post manuellt när du vill. Om du vill veta mer, se Synkronisera min e-post. Uppdatera vissa Live Tiles - Om en Tile använder push-meddelanden för att få sina uppdateringar, kommer det inte att ta del av dessa uppdateringar i batterisparläge. Tillåt appar körs i bakgrunden - Du kommer bara att kunna använda en app om det är öppet.

ads

Du kan fortfarande ringa och ta emot telefonsamtal och textmeddelanden, och surfa på Internet.

Vi har också sammanställt några batterisparande tips som hjälper dig att komma igång. Nyckeln är att hitta balansen mellan att få ut det mesta av din telefon samtidigt som de får den batteritid du behöver.

Om du vill aktivera batterispar

På Start. svep åt vänster till listan App, tryck på Inställningar och sedan på Batterispar.

Göra en eller båda av följande:

  Om du vill batterispar att slå på när batteriet når 20%, välj Aktivera alltid batterisparfunktionen när batteriet är låg. Om du vill slå på batterispar nu och lämna den på tills nästa gång du ansluter telefonen väljer Slå på batterispar nu tills nästa laddning.

När batterispar är på, ser batteriikonen så här:

När batterispar är på, kommer du inte att kunna ändra inställningarna för funktioner som är inaktiverade (som e-post, till exempel). För att ändra en inställning, gå till Inställningar gt; Battery Saver. och rensa alla kryssrutor. Du kan slå på den igen när du är klar.

Här är några fler tips för att göra ditt batteri sist.

Vad kör ner min telefon batteri

Minska tiden innan skärmen stängs av

Ställ in en kortare Screen timeout varaktighet och ställa in telefonen för att låsa. Detta hjälper till att spara på batteriet och även hindrar telefonen från att slå på av misstag när du lägger undan den. För mer info, se låsskärmen FAQ.

Sänk ljusstyrkan

På Start. svep åt vänster till listan App och trycker på Inställningar. Tryck på Ljusstyrka. stängs av automatiskt justera. och välj sedan den nivå som du vill använda i stället.

Använd en mörk bakgrund tema

På Start. svep åt vänster till listan App och trycker på Inställningar. Knacka tema. knacka Bakgrund. och sedan på Dark.

Synkronisera musik och bilder på din dator

När du är vid datorn, ansluta telefonen och synkronisera din favoritmusik och bilder till den med hjälp av Zune. Om du vill veta mer, se Synkronisera musik, bilder och videoklipp. Du kan sedan njuta av dina favoritbilder och låtar i telefonen, även om du är i ett område med dålig mottagning.

Naturligtvis finns det en hel del musik där ute som kanske inte är i din samling, och streaming kan du njuta av nya saker när du är på språng. Men om batteriet börjar ta slut eller så kan du inte vara runt en dator eller ett uttag, undvika långa perioder av strömmande musik eftersom det drar mer ström. Om du lyssnar på dina spellistor med skärmen avstängd, se till att den aktuella spellistan inte innehåller strömmande objekt. Och om du inte är en Zune Music Pass abonnent, kan du stänga av Connect med Zune i Musik + videos inställningar.

Stäng av anslutningar du inte använder

När Bluetooth är påslagen, telefonen kontrollerar kontinuerligt efter tillgängliga tillbehör. Så om du inte använder en Bluetooth-tillbehör, kan du stänga av Bluetooth. För mer info, se Para telefonen med en Bluetooth-tillbehör.

Dessutom, om du lyssnar på musik eller prata i telefon i timmar, prova att använda hörlurar i stället för en Bluetooth-enhet. Och om du använder ett Bluetooth-tillbehör eller högtalaren i ett samtal genom att trycka på strömbrytaren för att stänga av skärmen. Om du vill veta mer, se Ringa och ta emot telefonsamtal.

Inte använder spel nu? Sedan kan du stänga av Anslut till Xbox LIVE inställning i spel inställningar.

Synkronisera e-post och kontakter selektivt

För att göra batteriet räcka lite längre, prova en eller flera av dessa synkroniseringsrelaterade tips:

  Ändra synkroniseringsinställningarna för dina e-postkonton till ett längre intervall, i synnerhet för sekundära konton som du inte behöver för att kontrollera så ofta. Du kan ändra synkroniserings inställning på en per-konto basis. (På Start. Svep åt vänster till listan App, tryck på Inställningar och sedan på E-post & konton. Tryck på kontot du vill ändra synkroniseringsinställningar för knackar ner nytt innehåll. Välj ett längre intervall, och tryck sedan på Klar.) Om du inte använder några Windows Live-tjänster och inte har ett e-postkonto värd Microsoft, såsom ett Hotmail-konto, gå in Live kontoinställningar Windows och ändra standard synkronisera inställningen manuellt. Välj vilka kontakter synkroniseras till telefonen. Om ditt e-postkonto innehåller inte några kontakter som du vill hålla i telefonen kan du välja att inte ha dem synkroniseras till telefonen. Du kan också hålla dina Facebook-kontakter separat från dina andra kontakter också, vilket bör bidra till att minska det totala antalet kontakter som synkroniserats till telefonen. För mer info, se Sociala nätverk på min telefon FAQ. Var medveten om att varje gång du besöker Nyheter för människor och bilder. telefonen använder extra kraft för att synkronisera och uppdatera.

Fotograferings tips

När du är klar att ta en bild genom att trycka på knappen Tillbaka för att avsluta kamerans sökare. (Du kan också trycka på strömbrytaren för att sätta telefonen i viloläge.) När sökaren är aktiv, stannar skärmen längre.

Dessutom, när det är dags att ladda upp bilder, ladda upp bara de du vill behålla och hoppa de inte så stora. Detta sparar ström-och sparar tid senare när du vill sortera dina bilder på din dator.

Ta inte bort eller byt ut batteriet när telefonen är påslagen. Om du har ett reservbatteri, stänga av telefonen, och sedan byta ut batteriet i telefonen med reserv. Detta bidrar till att säkerställa att dina data sparas på rätt sätt. För att stänga av telefonen, tryck och håll strömbrytaren i tre sekunder tills adjö visas och skärmen blir mörkt.

Varför Mina Android Battery dö så snabbt? Best Phone / Tablet batteritid Savers!

Oavsett om du har en Samsung, HTC, LG, Motorola, Google eller någon annan Android-enhet, problem med Android batteritid nästan alltid lösas genom att ta itu med en sak alla dessa enheter har gemensamt: Operativsystemet Android. Jag kommer att förklara de verkliga orsakerna din Samsung, HTC, LG, Motorola, eller Google telefon eller tablett slut på batteriet så snabbt och visar dig exakt vad de ska göra för att gör din Android-baserade telefon eller surfplatta batteri räcka en hel del längre.

Innan vi börjar: Fria Apps som är livs Savers

Vi kommer att ändra några inställningar på enheten och inställningsmenyn på varje enhet är lite annorlunda. Om du har problem med att hitta någon av inställningarna jag nämner nedan (eller om du bara vill göra ditt liv enklare), rekommenderar jag starkt att du bege dig till Google Play Butik och ladda dessa stora fria program.

Oroa dig inte, jag är inte få några mutor för att rekommendera dessa program för dig. Jag har använt en massa spar apps batteritid och dessa är de som jag använder på min egen Android-telefon. Om du hellre vill hoppa över hämtningar och huvudet rätt till den första Android batteritid sparande tips. du kan göra det också!

Snabbinställningar

Smart Snabbinställningar är en gratis app som låter dig ändra enhetens inställningar utan någon djupdykning genom komplicerade inställningsmenyn. Jag kommer att hålla det enkelt genom att tala om hur du ändrar enhetens inställningar med hjälp av appen Smart Snabbinställningar. Om du vill använda inställningsmenyn på enheten, gärna - alla dessa inställningar kan ändras utan att ladda ner Smart Snabbinställningar om du föredrar att inte.

Super Task-Killer gratis  

Super Task Killer Free är en stor app som ger dig ett snabbt och enkelt sätt att stänga alla dina appar på en gång. Vi täcker exakt varför du kommer att vilja använda den senare. För nu, vara säker, det är en enorm tid sparare, och väl värt nedladdningen.

Nu när du har öppnat upp Smart Snabbinställningar, låt oss gå igenom de inställningar som kan dränerande ditt batteri utan din vetskap. Vi kommer till de mer hemliga tips på nästa par sidor. Om du vill hoppa framåt. gärna - men dessa är viktiga!

1. Mobile Data - Stäng av 4G

Om du har en smartphone, ser du Mobile Data som ett alternativ i Smart Snabbinställningar. Om du inte ser det, det är bra - bara hoppa till nästa avsnitt.

Gör något av dessa situationer gäller för dig?

 • Din företaget inte har 4G täckning i ditt område
 • Du gör en hel del resor mellan täckningsområden 3G och 4G
 • Du kan helt enkelt inte behöver använda 4G (eftersom du inte strömma video på språng)

Om du svarat ja på någon av dessa frågor, stänga 4G på enheten. När du har 4G på och du inte är i ett område med 4G täckning, telefonen är alltid frågar, "Finns det 4G täckning här? Vad sägs om här? Vad händer nu? ", Och denna ständiga sökande använder en hel del batteritid.

2. Stäng av Mobile Data Helt (när du kan)

Om du verkligen kämpar med batteritid och du reser inom områden med ojämn täckning, försök att inaktivera Mobile Data helt. Du kommer fortfarande att kunna ta emot texter och ringa samtal, men du kommer att spara en hel del batteri.

En vän till mig har ett läger i Adirondack Mountains i upstate New York, och när jag åker dit jag se till att stänga av mobildata. En bra tumregel: Ju sämre täckning, desto snabbare ditt batteri avlopp. Detta händer eftersom telefonens antenn måste arbeta så mycket svårare att försöka hitta och upprätthålla en signal.

Nästa upp: En av de största batteri Android batteritid drainers, och det har att göra med en app vi alla använder: Facebook. Jag ska ge dig den verkliga scoop på varför Facebook-appen gör att batteriet att dränera så snabbt och vad man ska göra för att åtgärda det.

Varför Mina Android Battery dö så snabbt? Best Phone / Tablet batteritid Savers!

Oavsett om du har en Samsung, HTC, LG, Motorola, Google eller någon annan Android-enhet, problem med Android batteritid nästan alltid lösas genom att ta itu med en sak alla dessa enheter har gemensamt: Operativsystemet Android. Jag kommer att förklara de verkliga orsakerna din Samsung, HTC, LG, Motorola, eller Google telefon eller tablett slut på batteriet så snabbt och visar dig exakt vad de ska göra för att gör din Android-baserade telefon eller surfplatta batteri räcka en hel del längre.

Innan vi börjar: Fria Apps som är livs Savers

Vi kommer att ändra några inställningar på enheten och inställningsmenyn på varje enhet är lite annorlunda. Om du har problem med att hitta någon av inställningarna jag nämner nedan (eller om du bara vill göra ditt liv enklare), rekommenderar jag starkt att du bege dig till Google Play Butik och ladda dessa stora fria program.

Oroa dig inte, jag är inte få några mutor för att rekommendera dessa program för dig. Jag har använt en massa spar apps batteritid och dessa är de som jag använder på min egen Android-telefon. Om du hellre vill hoppa över hämtningar och huvudet rätt till den första Android batteritid sparande tips. du kan göra det också!

Snabbinställningar

Smart Snabbinställningar är en gratis app som låter dig ändra enhetens inställningar utan någon djupdykning genom komplicerade inställningsmenyn. Jag kommer att hålla det enkelt genom att tala om hur du ändrar enhetens inställningar med hjälp av appen Smart Snabbinställningar. Om du vill använda inställningsmenyn på enheten, gärna - alla dessa inställningar kan ändras utan att ladda ner Smart Snabbinställningar om du föredrar att inte.

Super Task-Killer gratis  

Super Task Killer Free är en stor app som ger dig ett snabbt och enkelt sätt att stänga alla dina appar på en gång. Vi täcker exakt varför du kommer att vilja använda den senare. För nu, vara säker, det är en enorm tid sparare, och väl värt nedladdningen.

Nu när du har öppnat upp Smart Snabbinställningar, låt oss gå igenom de inställningar som kan dränerande ditt batteri utan din vetskap. Vi kommer till de mer hemliga tips på nästa par sidor. Om du vill hoppa framåt. gärna - men dessa är viktiga!

1. Mobile Data - Stäng av 4G

Om du har en smartphone, ser du Mobile Data som ett alternativ i Smart Snabbinställningar. Om du inte ser det, det är bra - bara hoppa till nästa avsnitt.

Gör något av dessa situationer gäller för dig?

 • Din företaget inte har 4G täckning i ditt område
 • Du gör en hel del resor mellan täckningsområden 3G och 4G
 • Du kan helt enkelt inte behöver använda 4G (eftersom du inte strömma video på språng)

Om du svarat ja på någon av dessa frågor, stänga 4G på enheten. När du har 4G på och du inte är i ett område med 4G täckning, telefonen är alltid frågar, "Finns det 4G täckning här? Vad sägs om här? Vad händer nu? ", Och denna ständiga sökande använder en hel del batteritid.

2. Stäng av Mobile Data Helt (när du kan)

Om du verkligen kämpar med batteritid och du reser inom områden med ojämn täckning, försök att inaktivera Mobile Data helt. Du kommer fortfarande att kunna ta emot texter och ringa samtal, men du kommer att spara en hel del batteri.

En vän till mig har ett läger i Adirondack Mountains i upstate New York, och när jag åker dit jag se till att stänga av mobildata. En bra tumregel: Ju sämre täckning, desto snabbare ditt batteri avlopp. Detta händer eftersom telefonens antenn måste arbeta så mycket svårare att försöka hitta och upprätthålla en signal.

Nästa upp: En av de största batteri Android batteritid drainers, och det har att göra med en app vi alla använder: Facebook. Jag ska ge dig den verkliga scoop på varför Facebook-appen gör att batteriet att dränera så snabbt och vad man ska göra för att åtgärda det.

Relaterade inlägg

 • 5 sätt att minska batteriförbrukning på din Android telefon Har du någonsin sneglade på din Android-telefon halva dagen, bara för att märka att batteriet är redan halv borta och du ...

 • Varför mobiltelefon batterier explodera 17 April 2014 vid 10:41 Av: LALI VAN ZUYDAM Pretoria - Enligt experter, smartphone-användare måste leva med möjligheten att deras telefon kan explodera ...

 • "Ansluten, laddas inte" Du skicka ett svar till "inkopplad, laddas inte" The utstationering av annonser, svordomar eller personliga angrepp är förbjudet. Se våra CNET forum ...

 • 4. Stäng ut din Apps iOS 9 App Switcher gång varje dag eller två, det är en bra idé att stänga dina appar. I en perfekt värld, bör du inte göra detta och de flesta Apple-anställda kommer aldrig ...

 • Vad är det bästa sol laddare för min mobiltelefon? Q. Jag skulle vilja få en bra mobil sol laddare. Jag fick bara en relativt billig en, och att vara rakt på sak, det suger. Finns det några bra sådana på ...