Vad kan du göra för att göra din telefon avgift snabbare

Bråttom? Så här ladda din iPhone eller Android batteri så fort som möjligt

Måndag 19 Maj 2014, 01:06

Det finns en anledning till att batteriets livslängd har blivit den största avgörande faktorn för konsumenter som vill köpa en ny smartphone: batteritekniken fortsätter att utvecklas mycket långsammare än andra mobila tech. Företag som utvecklar nya, effektivare batterier kan helt enkelt inte hålla jämna steg med de högre upplösning skärmar och andra makthungriga teknik smartphone beslutsfattare fyllning i iPhone. Android-telefoner och andra mobiltelefoner. Som ett resultat av detta har leverantörer varit tvungna att skapa extrema energisparlägen som avskurna mest av en enhets funktion för att förlänga batteritiden när laddningen blir farligt låg.

ads

Vad kan du göra för att göra din telefon avgift snabbare

Det kommer sannolikt att vara ganska lång tid innan vi ser någon stora framsteg gjorts när det gäller smartphone batteritid, men det finns många sätt vi kan förbättra prestandan hos befintliga batterier i tiden.

Vi har delat ett antal tips och tricks under åren som kan hjälpa smartphone-användare att få ut mesta möjliga av sina batterier. Till exempel, kolla in dessa 15 tips för att klämma så mycket batteritid som möjligt av din iPhone (De flesta av dessa tips kommer att arbeta för Android-användare också).

En sak som vi har aldrig riktigt diskuterat, är dock hur man ladda din smartphone så fort som möjligt när du har bråttom.

Att hålla olika Batteriladdare hemma, på kontoret och på andra platser du besöker oftast är en nödvändighet. Med en billaddare är viktigt också. Men ibland du befinner dig i en kapplöpning med knappt någon laddning som finns kvar i telefonen, och du måste ladda telefonen så fort som möjligt innan du reser.

Phone Arena har sammanställt en kort guide med några bra tips om hur man ladda telefonen så snabbt och effektivt som möjligt.

Några av tipsen tyckas självklart, men användarna kan inte alltid tänka på dem medan i en kapplöpning. Till exempel bör du alltid stänga av telefonen eller åtminstone göra det möjligt för flygplansläge när du behöver ladda den så fort som möjligt. Detta kommer att säkerställa att makthungriga funktioner inte bromsa laddningsprocessen.

Att använda en vägg laddare kommer alltid att ladda telefonen snabbare än en USB-port på en PC, men guiden konstaterar att det finns vissa tillbehör som kommer att hjälpa din dator ladda telefonen mycket snabbare om det inte finns något vägguttag tillgängligt.

För en komplett lista över laddnings tips och tricks, på länken nedan i vår källa avsnitt.

UPPDATERING: Som noterats av en Twitter-användare som svar på detta inlägg, iPhone-ägare bör också överväga att använda iPad 12W nätadapter i stället för iPhone 5W nätadapter. Din iPhone kommer verkligen ut mycket snabbare på detta sätt, och vi har använt iPad laddare med iPhones för år utan några problem.

@BGR @zacharye Kasta iPhone 5W laddare & Använd 12W iPad Air laddare. Det’är samma pris för att ersätta. Jag använder dem för alla enheter.

— TC (@Dawgfan) 19 Maj 2014

Relaterade inlägg

  • 5 iOS 7 Cydia Tweaks för en snabbare iPhone 4 Det är inte förvånande att det fortfarande finns gott om användare där ute som använder en iPhone 4, oavsett om de har fastnat med det här hela tiden eller köpa ...

  • 4 sätt att göra din Rotade Android telefon köra snabbare går vi såg 5 användbara sätt på vilka en användare kan påskynda sin icke-rotade Android-telefon. Som vi redan nämnt att en rotad Android ...

  • Här är vad som verkligen händer när du förlorar en Smartphone Alla som har lämnat en telefon bakom vid en busshållplats eller bar erkänner känslan av att lämna ditt livs historia öppnas för mediebranschen sida ....

  • Min iPhone laddas inte! Här är den verkliga orsaken. Du har anslutit din iPhone i väggen eller datorn och din iPhone laddas inte. Om din iPhone inte kommer ut, kan det vara ett problem ...

  • Varför kommer inte min iPhone 4 avgift på min laptop? Mest användbart svar jbarrett0063 18 juli 2011 på 1:07 Jag tappade min iphone och nu kommer bara bo på om ansluten till ett vägguttag. Och då det säger att det ...