Vad gör jag om mina iPhone 5 skärm sprickor

Hur man byter sprucken iPhone 3GS skärm

Så du har bara varit på en fest och vaknat med en bultande baksmälla att hitta din iPhone skärmen är sprucken. Välbekant historia? Det har hänt mig, för många gånger! Fret inte om, det är verkligen lätt att ersätta en sprucken iPhone-skärmen och kan göras för bara en femma!

Vad gör jag om mina iPhone 5 skärm sprickor

Denna handledning sker med hjälp av en 3GS, men stegen för alla iPhone-modeller är ungefär densamma.

Köpa en ersättare iPhone 3GS skärm glas och verktyg

eBay är din bästa insats, fick jag min kit för bara £ 5,50 som innefattar skärmglaset, självhäftande kuddar och alla verktyg du behöver för att utföra den här guiden. Se bara till att du kontrollerar säljarna återkoppling för människor som har också köpt satsen, det finns några dåliga replika skärmglas "tillgänglig.

Hur fixar din iPhone 3GS sprucken skärm

 1. Ta bort de två skruvarna från botten av din iPhone. Dessa ligger intill dockningskontakten, ta bort dessa med en mini stjärnskruvmejsel och se till att du sätta dem på ett säkert ställe. Märkning som skruvar är för vad som är en bra idé.
 • Lyft iPhone-skärmen bort.   Med hjälp av kolven du fick med din kit, placera den precis ovanför hemknappen och noggrant försöka lyfta skärmen ut från höljet, kan du behöva använda ett verktyg för att bända ut från sidorna, men var försiktig att göra detta som du kan skada tätningen.

  Om din utrustning inte innehåller en kolv, sätta en mini skruvmejsel eller något annat verktyg mellan skärmen och gummi och försöker lyfta upp det. Denna metod är inte rekommenderas, eftersom det är mycket lätt att skada gummitätningen.

 • Lyft skärmen tillbaka från iPhone hölje. vara försiktig, eftersom det fortfarande kommer att fästas.
 • Koppla kablarna. Det finns tre kablar för att koppla från iPhone själv; dessa är numrerade 1,2 och 3 (nummer 3 är gömd under nummer 2). Nummer 1 och 2 kablar är lätta att ta bort, lyft helt enkelt ut dem från deras kontakter med hjälp av kilverktyget.
 • Var försiktig när du tar nummer tre. Nummer tre är lite svårare att ta bort och du kan skada din iPhone om det görs på fel sätt. Det är fastklämd på plats, för att ta bort det du behöver för att frigöra denna klämma. För att göra detta, skjut fasthållning verktyg eller annan plast apparat under krämfärgade klämma och vända den upp 90 grader. Detta är klämman frigörs. Var noga med att snärta klämman tillbaka för att hindra den från att skadas medan vi ersätter iPhone-skärmen.
 • Vad gör jag om mina iPhone 5 skärm sprickor
 • Ta bort 6 Skruvar. Tre av skruvarna är belägna på en av de metallstomme sidor, två på den andra sidan och en ligger i det övre högra hörnet.
 • Bänd LCD-skärmen ut från ramen. När skruvarna tas bort kan du använda en kil verktyg eller en liten skruvmejsel mellan LCD och glas ram att skilja dem åt.
 • Ta bort skadade och trasiga iPhone skärm glas. Detta är förmodligen den svåraste delen av handledningen, ta bort glaset. Jag skulle rekommendera att använda handskar för detta steg om du inte vill små glasskärvor i dina händer. Bästa sättet att ta bort glaset är att kraftfullt driva ut eller krossa den ännu mer med en skruvmejsel så det är lättare.
 • Rengör iPhone bågen. Se till att du tar bort alla vänster över limrester och glasbitar från ramen. En värmepistol kan hjälpa till med detta, men vara noga med att inte smälta plastramen.
 • Använd din nya iPhone skärm glas. Med din kit bör du ha några dubbelhäftande tejp tillskurna eller lim, noga tillämpa detta på ramen vilket gör att du inte täcker någon av sensorerna eller knappar. Applicera den nya skärmen glaset till detta, trycka ner så att den ligger perfekt och är säker, ge det ett par minuter att ställa om du använder adhesive.Reassemble iPhone. I de metoder vi tog isär, gör dem i omvänd ordning.
  • Fäst LCD-skärmens ram tillbaka till glas ram, säker med 6 skruvar.
  • Lyft klämman och bildnummer 3 kabel igen, återanvända klämma. Detta kan vara svårt, räta ut kabeln genom att trycka ner det med en kilverkan verktyg medan du håller nummer 1 och 2 kablar med tummen och skjut den på plats.
  • Anslut nummer 2 och nummer 1 kablar. Det är enkelt, du behöver bara trycka ner på dem så att de fack i sina kontakter.
  • Sätt på skärmen tillbaka till telefonen. Sätt skärmen från toppen (där skärmen är ansluten) och stänger den i botten. Det bör passa bekvämt; nu trycka ner för att se sin position.
  • Säkra de två återstående skruvarna i botten.
 • Jobb klart! Bra gjort på att ersätta din iPhone 3GS krossade skärm, nu när du förmodligen har sparat om en £ 100, gå köpa dig en pint !

  Relaterade inlägg

  • Har du en trasig glasskärm på din iPhone 5? Det spelar ingen roll om den spruckna, krossade, brutna, krossade eller busted - Vi kan fixa det, och inte bara att det kommer att se helt nya när ...

  • Vad gör du när du bryter din telefon tisdag 19 mars, 2013 av Caitlin Corsetti Under helgen, jag bröt min telefon. Och bröt min telefon Jag menar jag krossade det i nästan icke-existens till ...

  • iPhone 4s bortfallna nu skärmen är svart Min dotter tappade sin iPhone 4s (IOS version 6) och nu skärmen är svart (detta var bara fyra veckor efter att jag ersatte en sprucken skärm själv på ...

  • Bästa svaret: I grund och botten du frågar hur man blir en legend. Väl i syfte att göra det, måste du verkligen vara unik och galen begåvad. Om du är en musiker, måste du vara en musikalisk ...

  • Byta en sprucken iPhone-skärmen själv är billig men utmanande Så du knäckt din iPhone skärmen. En snabb webbsökning kan dyka upp en mängd gör-det-själv-kit för att ersätta det, mest prissatta ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-gr-jag-om-mina-iphone-5-skrm-sprickor.php on line 130

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-gr-jag-om-mina-iphone-5-skrm-sprickor.php on line 130