Vad den bästa gratis online dating app

Fem bästa online dating webbplatser

Letar efter kärleken på nätet? Du har gott om ställen att försöka hitta din perfekta någon. Vi har talat om hur man hittar rätt plats för dig. men denna vecka har vi tittar på fem av de bästa, baserat på nomineringar från dig, den Lifehacker samhället.

Match har en användarbas på 17 miljoner aktiva månatliga användare, alla antingen söker kärlek just nu eller bara creepily stalking sina exes. Hursomhelst, det är en massa människor där ute du skulle kunna ansluta med. Match är en premiumtjänst, du kan registrera dig gratis, bläddra användare, skicka "blinkningar" och få matcher för din egen profil (när du har fyllt i långa profil enkäten), men om du vill att faktiskt kontakta någon och tala med dem, behöver du en premie prenumeration på tjänsten att göra det. Å ena sidan, det suger att Match kräver att du betalar bara för att kommunicera med andra användare, men på den ljusa sidan, kan man hävda att göra människor betala bara för att nå ut ogräs ut de människor som, ja, du verkligen skulle inte vill prata med ändå. iOS och Android mobila applikationer kan du ta ditt sökande efter kärlek på språng.

ads

Vad den bästa gratis online dating app

De av er som nominerade Match delade några av dina framgångshistorier som uppfyller din partner där, men även alla noterade att Match kände mest mogna av alla dejtingsajter du försökt-den mest eleganta, eller åtminstone vuxit upp. Där många av tjänsterna antingen riktar sig till yngre eller mer avslappnade möten, många av er sa Match kändes som en tjänst som du använde för att gå på datum och hitta riktiga långsiktiga partners. Det var inte eniga om-många av er bemoaned kostnaden i samband med match, och sa att din erfarenhet gav en massa döda konton och okänslig människor, som suger när du spenderar pengar för att kommunicera med dem. Läs bra och dåligt i nominerings tråd här. eller denna tråd här.

OkCupid är helt gratis, vilket innebär att du inte behöver betala för att se fler matcher eller att låsa specifika egenskaper som kan göra det lättare för dig att hitta någon intressant. Samtidigt, eftersom det är helt gratis, uppsättningen av potentiella matcher du kan vara vild och varierad, minst sagt. Det finns hela bloggar runt banan tillägnad typer av människor du hittar på OkCupid, och en del av det beror på att tjänsten växer snabbt, gratis och tillgänglig för alla. Visst, det innebär också att om du letar efter de möjliga träffar, och tjänsten är mycket stolt över sin matchningsalgoritm. När du registrerar dig, du fylla i en anmärkningsvärt lång profil full av frågor som kommer att användas för att hjälpa andra människor att hitta dig, och hjälpa dig att matcha andra människor. Mobilappar för iOS och Android hjälpa dig att ta din sökning med dig på resan, och hålla kontakten med människor du planerar att träffa.

Vad den bästa gratis online dating app

De av er som nomineras och prisade OkCupid var några av de få som påpekade att du träffade din närstående där, och din match var, åtminstone för tillfället, en framgång, så grattis! Allvarligt, så många framgångar i nomineringarna tråd. Många av er bemoaned OkCupid buyout av Match och nämnde att OkCupid håller en mängd statistiska uppgifter om vem som använder tjänsten och hur framgångsrik sina matcher är. Du förklarade också att om du går OkCupid är stubintråd vägen att gå-du träffa intressanta, kompatibla människor på det sättet. Läs mer i nominerings tråd här.

Tinder är lite mindre av en fullständig matchning plats som du kan tänka på en. Det är lite mer. till den punkt, så att säga. Det är en mobilapp endast (iOS och Android). Du presenteras med bilder för alla dina potentiella matcher, och med en känga eller en kran, kan du antingen avfärda dem helt eller lägga till dem i "tycka om" lista, full av människor som du kanske vill kontakta för ett datum. Du måste logga in via Facebook-Tinder använder Facebook för att göra sin tunga lyft, och använder dina likes, aktier och andra profiluppgifter för att matcha dig med andra användare. När du gör dock, du iväg till tävlingarna tycke och avskeda folk. Om någon du gillade gillar dig, då kan du kommunicera. Om inte, fortsätter att försöka. Det är förmodligen den enklaste metoden för online-match-making någonsin, typ av en blandning mellan en online matchmaking site och speed dating.

Å andra sidan om, många av er påpekade att många människor använder Tinder för uppkopplingar, och eftersom tjänsten är så enkel jämfört med andra, mer robust matchmaking platser. En den ljusa sidan men ingen kan skicka meddelanden (och du kan inte meddelande någon) om ni båda gillade varandras bilder, så det är det. Några av er har påpekat att det faktum att Tinder skär BS och svälla från online dating är det som gör det så kraftfullt, och delade dina framgångshistorier med det. Gå in med ett öppet sinne och vara redo för konstiga människor, och du kommer att bli bra. Läs mer i nominerings tråd här.

Även om inte tekniskt en online dating site, gjorde Meetup tjäna ditt lov i nominerings runt för att hjälpa dig att hitta bra saker att göra att du faktiskt är intresserade av, och träffa intressanta människor medan du gick ut för att göra dem. När allt kommer omkring, för många av oss, det är inte träffa människor som är problemet, det är att träffa människor som gillar det vi gillar eller njuta av tidsfördriv vi gör. I linje Meetup var en av dina favorit sätt att möta människor i allmänhet. och perfekt för att göra vänner med andra som tycker om de aktiviteter du gör-och om något utvecklas därifrån, sedan alla bättre. Om du är mer intresserad av att ta den långa vägen, är detta ett bra tillvägagångssätt, särskilt när du börjar ses hänga på liknande Meetup händelser i ditt samhälle.

Annons

Relaterade inlägg

  • Topp 5 webbplatser om du vill ladda ner gratis iPhone ringsignaler (inklusive iPhone 6S iPhone 6 Plus) Om du har köpt en ny iPhone (iPhone 6S), måste du ha en unik och vacker ringsignal för din iPhone ....

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...

  • OkCupid vs. Zoosk: Vad är det bästa dating App? När det kommer till dejting appar på Google Play Store och App Store, det finns gott om program att välja mellan, såsom POF. Match, Mamba. Ner....

  • 25 Best "Gay Dating" Apps (homosexuella, Bi, Trans Nyfikna) Best Overall Den 5 program nedan är några av de mest populära i dating rymden som en helhet, men de är också bra för homosexuella och lesbisk ...

  • Bästa spion program 2012 spendera lite tid att testa funktionerna i en mängd olika modeller. "De är bluffar, en och alla. Det finns alltid konsekvenserna av något slag. Inget äta men djur och män och ...