Vad betyder den blå telefonikon på min iphone betyder

Guide till Apple Watch ikoner symboler: Vad betyder det Apple Watch ikon detta?

Vad betyder det Apple Watch ikon detta? Vi visar dig alla ikoner och symboler som du kommer att stöta på och vad de representerar.

Apple Watch tar tag att vänja sig. Inte bara är det nya interaktioner inklusive Digital Crown ratten på sidan av Smartwatch och Force Touch-tekniken inbyggd i skärmen, men det finns också nya symboler och ikoner som du kanske inte känner till. Här har vi sammanställt en guide till alla ikoner och symboler som du hittar på din Apple Watch för att hjälpa dig.

Vad betyder den blå telefonikon på min iphone betyder

statussymboler Apple Watch

Vad betyder den röda pricken på Apple Watch detta?

Om du ser en liten röd prick i mitten av toppen av skärmen, betyder det att du har ett oläst meddelande. Dra ner från toppen för att se dina olästa meddelanden och i vissa fall svara på dem.

Vad betyder den gröna blixt på Apple Watch detta?

En liten grön blixt i det övre högra hörnet på din Apple Watch visar att enheten laddas.

Vad betyder den blå hänglås på Apple Watch detta?

Om du ser en liten, ljusblå hänglås på din Apple Watch, betyder det att Smartwatch är låst med ett lösenord.

Vad betyder den lila månen på Apple Watch detta?

En liten lila halvmånen på Apple Watch visar att du’ve fick Stör ej påslagen. Gå till din Apple Watch Blickar (dra upp från botten av skärmen) för att stänga av den, annars samtal och varningar inte hörs eller lysa upp skärmen (naturligtvis, om det är det du söker efter så ska du lämna Do Not Disturb på!). Larm kommer fortfarande att fungera även om du kan se Stör ej ikonen.

Vad gör flygplanet på Apple Watch detta?

Något mer bekant är ikonen flygplan, vilket innebär att du har fått din Apple Watch i airplaine läge. WiFi kommer att stängas av men ej trådlösa funktioner förblir tillgängliga.

Liksom Stör ej, kan du aktivera flygplansläget på eller av genom att dra upp från botten av skärmen för att få tillgång blickar.

Vad betyder den röda ikonen med en linje genom på Apple Watch detta?

Den här är orsakade viss förvirring, eftersom det ser mycket ljus en batteriindikator som är en varning om att batteriet håller på att ta slut. Vad den röda rektangeln faktiskt representerar, är dock din iPhone, och linjen genom det innebär att du har blivit frånkopplad från att iPhone.

Batteriindikatorn faktiskt ser ut som en cirkel med ett nummer i mitten som representerar andelen batteritid kvar, men ikonen kommer endast att vara närvarande på vissa urtavlor. Du kan kontrollera återstående batteritid som helst i blickar.

Vad betyder den streckade cirkeln på Apple Watch detta?

Om du ser en prickad cirkel snurrar någonstans på din Apple Watch display, betyder det helt enkelt att något laddas. Ibland symbolen kan visas i mitten av displayen, och vid andra tillfällen ska upptäckas i det övre högra hörnet. Det kan tyda på att det finns trådlöst aktivitet eller en aktiv process som händer, säger Apple.

Äpple Watch ikoner

Vad betyder symbolen med flerfärgade cirklar på Apple Watch detta?

Detta är symbolen för Aktivitets app, som är en ny app som utformats speciellt av Apple med sin Smartwatch i åtanke. Det kommer att spåra din dagliga verksamhet, inklusive stående, flytta och tränar. Ta reda på mer: Så här använder Apple Watch aktivitets app.

Vad betyder kameraikonen på Apple Watch detta?

Den grå cirkel med en liten glimt av en kamera på det är kameran app, som låter dig använda Apple Watch som en avlägsen Finder och avtryckaren för din iPhone.

Vad betyder symbolen med flerfärgade ränder på Apple Watch detta?

Denna ikon representerar Passbook, appen som låter dig lagra och komma åt biljetter, ombordstigningskort, lojalitetskort och mer.

Vad betyder den blå pilen på Apple Watch detta?

Detta är programmet Remote, som låter dig styra din Apple TV. Du kommer bara se den här ikonen om du har Apple TV Remote på din iPhone.

Vad betyder det grå ikon med en kugge på Apple Watch detta?

Detta är appen Inställningar, och det är en av de viktigaste appar som du har fått på din Apple Watch. Peka på den för att ändra massor av inställningarna i din Apple Watch för att passa dina önskemål. Alternativt kan du redigera inställningar i Apple Watch på din iPhone.

Vad betyder den svarta ikonen med en vit linje genom den på Apple Watch detta?

Detta är lagren app, och tyvärr, i typisk Apple mode, du har fastnat med det även om vi inte känner någon som faktiskt använder det. Gör du?

Vad betyder orange ikon med en klocka i det på Apple Watch detta?

Det finns två mycket likartade apelsinklockliknande ikoner på Apple Watch. En är stoppuret app och en är timer app. Stoppuret hand pekar rakt uppåt, medan timer appen hand pekar något till vänster.

En annan orange ikon som kan förvirra dig här är världsklockan, som har en vit uppdelad cirkel inom det. Här kan du se tiden på andra platser runt om i världen.

Sedan finns larmikonen, som visas ovan längst till höger.

Vad betyder den gröna ikonen med en man som kör i den på Apple Watch detta?

Relaterade till aktivitets appen är detta Workout appen, som tar fitness tracking ytterligare genom att låta dig att spåra specifika aktiviteter och övervaka dina prestationer. Ta reda på mer: Så här använder Apple Watch Workout app.

Vad gör iPhone med linjer runt det på Apple Watch detta?

Den här återfinns i blickar genom att dra upp från botten av Apple Watch till Glance inställningar. Knacka det kommer pinga din iPhone, vilket betyder att det kommer att göra en ringklockan ljud från din telefon för att hjälpa dig hitta den. Praktisk.

Relaterade inlägg

  • Vad betyder det när det finns en telefon bredvid någons namn på Facebook? Facebook Messenger är tillgängliga när du har en Internet-anslutning på din mobila enhet. Relaterade artiklar...

  • iCloud ansluter dig och dina Apple-enheter i fantastiska sätt. iCloud Foto Bibliotek och iCloud Drive hålla alla dina bilder, videor och dokument lagras säkert och uppdateras överallt. Familj...

  • Hittegods: Här är hur man hittar din iPhone när den försvinner Det är ett alltför vanligt scenario. Du och dina pojkar (eller gal) gå ut för ett par drinkar på en lördag natt. En dryck vänder ...

  • Princeton WordNet (0.00 / 0 röster) Betygsätt denna definition: mobiltelefon (verb) ta fram med hjälp av en mobiltelefon "Om tåget är sent, kommer jag mobiltelefon dig" Wiktionary (0.00 / 0 röster) Betygsätt ...

  • Dessa "Hitta min telefon" tjänster kommer att underlätta ditt sinne Vänta inte förrän du har förlorat din telefon för att göra det möjligt för tjänster för att lokalisera den eller torka dina data. Planera framåt! För några månader sedan, tappade jag min ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-betyder-den-bl-telefonikon-p-min-iphone.php on line 143

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-betyder-den-bl-telefonikon-p-min-iphone.php on line 143