Vad appen kan jag ladda ner för att titta på gratis filmer på min ipad

Hur man titta på filmer på din iPad gratis: var man kan hitta långfilm på nätet för iOS-enheter

Upptäck hur man kan titta fullängdsfilmer på din iPad gratis. Vår guide att titta på filmer på iPad utan att betala ett öre har all information du behöver.

Hur man titta på filmer gratis på din iPad.

IPad är en stor enhet för att titta på filmer och hela långfilmer. Att gå på bio kan vara dyrt, och massor av människor frågar oss hur man titta på de senaste flicks gratis.

I denna funktion ska vi bredda dina film-tittar horisonter. Så få lite popcorn och upptäcka de bästa sätten att titta på den senaste fullängdsfilmer gratis.

Titta på filmer på iPad gratis med App Store Apps

Det finns en rad av strömmande trafik lagligt på App Store. I allmänhet har de några äldre klassiker, tillsammans med några annonser. Även om du inte kommer att få de senaste storfilmerna här. Dessa är bra program för att titta på gratis filmer på din iPad:

 • Popcornflix. Detta är ett bra program för att börja med. Popcornflix serverar massor gratis filmer. De fria filmer som erbjuds tenderar att vara gjort för TV-stil filmer, men det finns några klassiker som Austin Powers. Det tjänar upp annonser mellan filmer.
 • OV Guide. Detta har också en hel del filmer. Det verkar ha ett brett utbud, även om vi kämpade för att hitta något som vi hade hört talas om. Det verkar ha massor av filmer som är nästan som de som du känner: "An Ant liv" och "dödliga attraktion".
 • BBC iPlayer. Glöm inte att kolla BBC iPlayer för filmer. BBC har börjat att säkra rättigheter för strömmande filmer. Så klicka på Kategorier gt; Filmer för att se alla filmer.
 • Spraka. Detta har en mycket bättre utbud av filmer. De är inte de senaste hitsen, men Crackle, har stora hitters. Vi hittade filmer som skräck och avsky i Las Vegas och American Graffiti. Tyvärr appen inte är tillgänglig på den brittiska App Store. Men om du har en amerikansk App Store-konto kan du använda en app som Hola att få det att fungera i Storbritannien.

Glöm inte att kolla in avsnittet filmer i BBC iPlayer

Titta på filmer gratis på din iPad med YouTube

YouTube är ett massivt underskattad tjänst för att titta på långfilmer. De flesta människor inte någonsin inser att det finns är långfilmer på YouTube.

Personer med registrerade konton kan ladda upp filmer längre än 15 minuter, och YouTube strömma upp till 11 timmar video från en enda fil.

Utmaningen med att titta på filmer på YouTube är att hitta anständiga filmer att titta bland alla bullret från korta videoklipp. En del människor ladda upp videoklipp som de inte äger rättigheterna till. De senaste filmerna är vanligtvis tas ner inom ett par dagar.

Om du vill titta på en film. Öppna YouTube och söka efter det - du kommer att bli förvånad över hur ofta du hittar vad du letar efter.

Browsing YouTube är lite av en mardröm men. Men allt är inte förlorat. Reddit har en stor sub kallas / r / fullmoviesonyoutube. Om du sortera av Top och förra veckan hittar du en massa bra filmer på YouTube att titta på.

Titta på filmer på iPad gratis: ta ut en gratis testperiod

En annan snygg alternativ, åtminstone för en kort stund, är att ta ut en gratis testperiod. Du kan få en gratis testperiod (vanligtvis en månad) av de flesta av de filmstreamingtjänster. Du måste registrera dig, men om du avbryter (vanligen inom 30 dagar) kan du gå vidare gratis. Genom att gå från en tjänst till en annan kan du få ett par månader gratis:

 • Netflix. Förmodligen den största namnet i online streaming. £5,99 per månad med en 30-dagars gratis testperiod.
 • Amazon Prime Instant Video. £5,99 per månad (eller £79 per år tillsammans med Amazon One-Day leverans). En månad gratis testperiod.
 • Nu TV med Sky Movies. Något dyrare, på £9,99 per månad, men 30-dagars gratis testperiod är värt att ta ut. Sky säger att det har 16 nya premiärer varje månad, och det finns några stora hitters här.
Vad appen kan jag ladda ner för att titta på gratis filmer på min ipad

Om du planerar att ta ut en prenumeration med avsikt att avbryta innan du debiteras, kom ihåg att det är 30-dagars försök: inte en månad. Anledningen till att de erbjuder en 30-dagars gratis testperiod är så att folk tror att det är en månad och få ut den 31: a dagen. Räkna upp 29 dagar och ställa in en påminnelse i kalendern för att avbryta tjänsten.

Titta på filmer på nätet gratis med Sky och Virgin Media

Om du har en Sky TV eller Virgin Media tjänst kan du titta på filmer och TV-program från din himmel eller Virgin konto på iPad. Både Sky och Virgin har appar som finns på App Store. Sök efter dessa program:

 • Sky Go
 • Virgin TV överallt

Om du redan är prenumerant på dessa TV-tjänster kan du titta på filmer och TV-program, på din iPad gratis.

Relaterade inlägg

 • Blinkbox lanserade sin Android surfplatteapp nästan två år sedan, och har sedan dess lagt Chromecast stöd över sina mobila produkter. Medan både iPad och Android-versioner kan du titta på film ...

 • Best iPad Apps för att titta på film, video och TV-program Förutom att surfa på webben, är iPad mest använda för att titta på filmer, tv-program och andra videor. Trogen sitt mål, har iPad visade sig ...

 • Strömma filmer till din TV från din Android smartphone för när smarttelefonen skärmen är helt enkelt inte tillräckligt stor för en episk film Många av oss slita nu och lagra våra favoritfilmer och filmer på ...

 • Showbox för iPhone Ladda ner | Titta på filmer på iPhone 18 juni, 2015 Showbox (Movie Box) för iPhone: Om du söker att hitta en post på att titta på filmer på Showbox då du är på rätt ...

 • Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: hur du lägger stöds film format till din iPad iPad har blivit en stor reskamrat med spel att spela och en vacker display för att titta på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-ladda-ner-fr-att-titta-p-gratis.php on line 141

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-ladda-ner-fr-att-titta-p-gratis.php on line 141