Vad appen kan jag använda för att ladda ner YouTube-videor på min ipad

Hur man laddar ner YouTube-videor till iPad iPhone: titta på YouTube offline på din iPad eller iPhone med gratis, lätt att använda appar

Om du vill ladda ner en YouTube-video för att titta på offline på din iPad eller iPhone, så har du kommit till rätt ställe! Här visar vi dig hur.

Ladda ner en YouTube-video till din iPad eller iPhone är faktiskt ganska lätt när man vet hur, och det är något vi vet att många av iPad och iPhone-användare är ute efter att ta reda på hur man gör så att de kan titta på YouTube videor offline när det inte finns någon tillgång till en internetuppkoppling. Dessutom är det otroligt irriterande när något bra blir bort från YouTube, och hämtar det är ett sätt att hålla det. Här är hur man laddar ner YouTube-videor till din iPad eller iPhone, och det bästa är att det är gratis.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner YouTube-videor på min ipad

Nedladdning av videor är inte officiellt sanktionerade av YouTube själv, men en punkt att komma ihåg innan du börjar, men om du är ostörda av detta hittar du flera appar från tredje part som lyckligtvis kommer att tvinga. Det är värt att läsa avsnittet i slutet av denna handledning om juridiska frågor, ändå.

Ladda ner YouTube-videor till iPad & iPhone: Välj en app

Varken iOS 8 Safari webbläsare (om du surfar på YouTube) eller Googles egen YouTube-appen erbjuder ett sätt att ladda ner YouTube-videor och spara dem på iPad eller iPhone lagring. För att åstadkomma detta, en resa till iOS App Store är i sin ordning.

Söka efter "Video Downloader" kommer tillbaka flera program, men i den här guiden kommer vi att använda gratis Video Downloader Lite Super – VDownload.

Även om många av de program erbjuder gratis versioner, de flesta av dem är festooned med annonser och popup-meddelanden som uppmanar dig att uppgradera till Premium edition. Du kommer förmodligen vänja sig vid dem efter ett tag, men om du planerar att använda appen en hel del, avstår den £2.99 kostar för den betalda versionen är en snabb och någorlunda smärtfri lösning.

På grund av den något skumma natur att ladda ner från YouTube, är det inte ovanligt att se dessa typer av program tas bort från App Store, eller plötsligt med sina nedladdningsfunktioner begränsas. Vi har haft flera program sluta arbeta under årens lopp, och det är något du behöver faktor i om du vill bygga en offline YouTube bibliotek. Det är aldrig svårt att hitta ett alternativ, men att betala för flera versioner kan kännas som ett lotteri ibland.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner YouTube-videor på min ipad

Lyckligtvis video hämtat – VDownload app fungerar fortfarande, åtminstone för tillfället. Det är orange ikon du kan se på det övre vänstra i skärmbilden ovan – du kommer att märka att de flesta av de program har samma namn bortsett från några ord efter bindestreck, så se till att du får den rätta.

Ladda ner YouTube-videor till iPad & iPhone: Välj en video

Starta VDownload appen genom att trycka på ikonen som dök upp på startskärmen när du hämtat det från App Store. Gränssnittet ser ganska nakna när den först laster upp, och du bör få tillgång till en webbläsare till att börja med, tillsammans med ikoner längst ned för att ta dig till data (något aktivt laddar ner), filer (tidigare nedladdade filer), spellistor och inställningar .

För att komma igång, se till att ikonen Webbläsare väljs sedan på i det grå fältet längst upp på sidan. Nu ange webbadressen för YouTube (YouTube) och du kommer att tas direkt till videoland.

Sök efter något du vill ladda ner, kommer du antingen bli ombedd med en meny i början som har Ladda upptill. Om du inte ser menyn, tryck och håll i mitten av videofönstret och menyn kommer att visas. Välj alternativet Hämta, namnge filen trycker spara, och videon kommer att starta nedladdningen. När den är klar, kommer du att kunna titta på videon offline från filer delen av appen.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner YouTube-videor på min ipad

Ladda ner YouTube-videor till iPad & iPhone: Titta på sparade videoklipp

För att visa en av de videoklipp som du har sparat, helt enkelt peka på ikonen Filer och du’ll att presenteras med en lista över alla hämtningar närvarande i biblioteket. Du kan också sortera dem i spellistor genom att trycka på informationsikonen längst till höger av varje video.

Ladda ner YouTube-videor till iPad & iPhone: Är det lagligt att ladda ner YouTube-videor?

Det är mycket enkelt att ladda ner video till din iPad eller iPhone, men ha i åtanke att det är lagligt – och moraliskt – lite skumma. Till att börja med har de människor som skapar videoklipp i YouTube (som inkluderar Macworld övrigt) arbetat hårt på sina videor och har rätt att placera reklam på dem för att tjäna lite pengar. Genom att ladda ner video och titta på den på en tredje part app (med App Maker är annonser, i stället för YouTubes) du förhindra Google och video skaparen från att profitera på deras arbete.

Och uppenbarligen du absolut måste inte försöka dra nytta av några filmer du ladda ner som du inte äger upphovsrätten – detta är för personligt bruk. För mer diskussion om denna fråga, se: "Är det lagligt att ladda ner YouTube-videor? '.

Våra mest populära iPhone tutorials:

Relaterade inlägg

  • Hur man titta på filmer på din iPad gratis: var man kan hitta långfilm på nätet för iOS-enheter upptäcka hur man titta fullängdsfilmer på din iPad gratis. Vår guide till att titta på film ...

  • Varför är videoklipp på YouTube Oskarp Förvrängd på Min Windows Vista-dator? Ändra upplösning Om alla videoklipp på YouTube ser suddiga, men kontrollerna under videorna verkar normala, ...

  • Hur man laddar ner Facebook video på Android Pretty inlägg tanke Facebook som det största sociala nätverket på WWW-plattformen och Android som den senaste vurm bland mobilanvändare, är det också ...

  • IPad. Vill se den på datorn utan att koppla Jun 29, 2014 Jag tar en bild på min ipad med den är ansluten till min dator, vill se det på min dator utan disconnecting.I använda min ipad som en kamera ...

  • Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: hur du lägger stöds film format till din iPad iPad har blivit en stor reskamrat med spel att spela och en vacker display för att titta på ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-youtube.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-youtube.php on line 121