Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik på min telefon

7 gratis nedladdning av musik Apps för Android telefon 2016

Det finns flera gratis musik hämta program för Android mobiltelefoner som är knark och effektiv. Nedladdning av musik med dessa program verkar vara ett föredraget alternativ till online streaming särskilt när du är offline. Det kan vara så att du föredrar gratis nedladdningar, måste jag säga att det inte finns någon skam i att i den mån det är lagligt.

Du kan ladda ner nedan appar från Google Play Store. De är användarvänliga och du kan börja använda dem direkt. Vissa kräver registrering som är helt gratis och kan göras på några sekunder. Njut av gratis musik ladda ner program 2015-2016 för din Android-telefon.

ads

Följande appar är de bästa apparna för fria (lagliga) nedladdning av musik för dem som använder Android-enheter, och de är följande utan inbördes ordning:

1. 4shared Musik: 4shared musik har över 6 miljoner gratis spår för nedladdning i sitt bibliotek. 4share android app är nedladdningsbara från Google spela och kan användas för att söka den enorma databas med musikfiler. Denna app kan du ladda ner så många som dina favoritlåtar är i MP3-format eller något annat format fil kanske du föredrar. När du laddar ner, är din fil läggs till 4shared moln mapp som också kan innehålla andra filer som du kanske vill lägga till, och du kan börja njuta av din musik offline. 4shared app är mycket användbar i att söka ut låtar från klassiska och nya artister.

2. Rhapsody: Bland de topplacering fri musik hämta program för Android är Rhapsody. Med Rhapsody, kan du ladda ner miljontals låtar offline gratis. Den fria app har flera funktioner såsom ljud EQ, insomningstimer, högkvalitativt ljud, sång radio, konstnär filmer och så vidare. Med Rhapsody kan du bygga din egen spellista och lägga upp dina favoritlåtar för varje humör. Du kan även spela dina låtar baserat på artist eller låt. Du kan också använda programmet för att strömma musik på nätet eller för att skapa din personliga ljudspår.

3. Gtunes (bort från Google Play): Detta är den nya versionen av en gammal musik nedladdning app vet som Gtunes nedladdning av musik. Ingenting förändrats med namnet men app verkligen förändrats till bättre. Det är ganska snabbare nedladdning än de flesta gratis android musik hämta appar. Det är fri som sagt och inte störa användarna med annonser. Med Gtunes, kan du lyssna på alla låtar du vill ha och fritt ladda ner låtar i batch eller i singel. Det låter dig ladda ner direkt i din Android mobiltelefon minne.

4. MP3 Music Downloader: MP3 musik Downloader är en fantastisk MP3-musik Loader precis som namnet antyder, som gör det möjligt för användaren att ladda ner låtar från offentliga webbsajter. Det är bra om denna app är att det är kommer med ett antal sinne blåser funktioner som låten förhandsgranskning innan du laddar ner, lyrisk betraktare, konstnärer, låt och album, ljud equalizer för ljudkontroll, insomningstimer trycker funktioner för att hoppa, snabb bakåt , framåt, upprepa och blanda. Det är definitivt en av de bästa.

5. Google Play Musik: Google har varit en gräns i flera webbaserade innovationer och musik gratis nedladdning av musik är en av dem. Detta är typ av musik marknadsföring medium för Google, men det är bra är att denna applikation tillåter fri MP3 nedladdningar på Android-enheter. När du använder Google Play Musik i tid, kommer du att få föredrar det framför andra program på grund av dess rekommendationer och modifiering för att göra din upplevelse bättre.

6. Omega MP3 download (inte längre tillgänglig): Denna app är mycket unikt jämfört med andra fria hämta program för Android-enheter. Den har två alternativ för varje användare, dess antingen du laddar ner låten till telefonen eller spela det från bakgrunden. Söka efter musik med denna app är mycket enklare, eftersom det har ett sökalternativ på menyraden. Med en bra 3G, 4G eller Wi-Fi-nätverk, du är bra för en ny nivå av fri musik nedladdning erfarenhet. Därför denna gratis nedladdning av musik app för Android förtjänar ett försök.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik på min telefon

7. RockMyRun: Om du någonsin skulle vilja veta vad en perfekt fri musik hämta program för Android är, måste du ladda ner appen. Denna app som tros vara favorit för träningsprogram har flera intressanta funktioner. Funktioner som egenbyggda DJ mix, offline uppspelning och enkel cache det, har gjort det en av de bästa app för nedladdning av musik på Android-enheter. Med myBeat funktionen kan du ändra melodi för att matcha dig nuvarande humör, ställa in BPM att matcha med din hjärtfrekvens eller ställa in spellistan för att hålla genom din träning session.

Med alla dessa program, kan du enkelt ladda ner dina favoritlåtar inom några minuter och får lyssna på dina låtar offline på din Android-telefon eller enheter. Det finns andra bra gratis musik hämta program för Android-telefoner som tjänar samma syfte som de som vi har nämnt. Några av dem är: Spotify, Palco MP3, Anghami, Buzzinga, Pandora, musik galning, Tunee musik, Copyleft musik etc. Alla dessa program har sina egna särdrag och är mycket bra som en fri android musik app.

Relaterade inlägg

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Hämta WhatsApp för Nokia E5 WhatsApp för Nokia E5 är det program som inte kan missa på en mobiltelefon som Nokia E5 utformad för personer som behöver alltid hålla kontakten med vänner, ...

  • Så du behöver al information om WhatsApp Ladda ner Nokia C5? Kolla in den nedan! Om du letar efter ett meddelande App finns litterärt tusen Apps. WhatsApp påstår sig vara den bästa. Varför?...

  • WhatsApp För Nokia S40 Whatsapp är en mycket populär meddelandetjänst som nyligen förvärvades av Facebook. Det låter dig skicka statusuppdateringar, bilder, videor och din plats som alla är ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Juegos Para Movil Bb 8520, gamla modellen android 3,0 ...