Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik på min iPhone 4s

Hur man laddar ner musik från Soundcloud till din iPhone

Idag är de flesta människor prenumererar på en musikprenumerationstjänst för att få sina händer på de senaste låtarna från sina favoritartister. Tjänster som Rdio och Spotify tillåter användare att njuta av sina favoritlåtar genom streaming. Soundcloud är mindre av en musikprenumerationstjänst och mer av en musik upptäckt område och sociala nätverk. Varje dag tusentals medlemmar lägga låtar och bitar av ljud att de helt enkelt inte kan få någon annanstans. När du har en Internet-anslutning, det är bra men strängt taget Soundcloud för iPhone inte tillåter användare att lagra låtar för uppspelning offline senare.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik på min iPhone 4s

För att låsa upp den musik du har upptäckt på Soundcloud och spara den till senare, måste du ladda ner en separat app. Här är hur man laddar ner musik från Soundcloud till din iPhone för att lyssna senare.

För att vara tydlig, bör du definitivt överväga att betala för varje låt du lyssna på på Soundcloud. Den enda versionen av Soundcloud tillåter användare att köpa sina favoritlåtar direkt från deras hemsida. Soundcloud tillåter också de publicera musik att låta användare ladda ner dem gratis. SoundDownloader tillåter iPhone-ägare att ladda ner musik från Soundcloud till sin iPhone för uppspelning offline. Det är inte möjligt att flytta dessa låtar direkt till din PC eller Mac lätt när du har hämtat dem från din iPhone.

Du behöver inte den Soundcloud för iPhone att ladda ner musik från Soundcloud till din iPhone. I stället gå till iTunes App Store och plocka upp SoundDownloader här. Det är helt gratis att ladda ner, men omfattar köp i appen.

Annons

Annons

Öppen SoundDownloader från startskärmen på din iPhone. Om du har mer än en sida av program du behöver för att växla till den första startskärmen med en ledig kortplats för att hitta den.

Omedelbart kommer du att märka är en omfattande lista över vad som är populärt på Soundcloud i det ögonblicket. Knacka på menyknappen i det övre vänstra hörnet av skärmen. Ett nytt område ska glida ut från den vänstra sidan av skärmen.

Knacka på Sök bar för att leta efter en viss låt eller fil på Soundcloud. Du kan också använda genre uppdelningar för att se vilka låtar som är populära. Trend Musik bryter ner vad folk lyssnar på just nu på Soundcloud. iTunes Top 100 är en bläddringsbar lista över de låtar som är populära i Apples iTunes Music Store så att du inte behöver hoppa mellan de två.

Vid tillämpningen av denna demonstration vi letar efter spår inspirerade av videospel Watch Dogs. Som sådan har vi skrivit det i sökområdet. Peka på varje låt att prova det och bestämma om du vill ha den.

Nu trycker på rutan med nedåtpilen i det nedre vänstra tidigare på skärmen.

Nu trycker på knappen längst ned på skärmen som ser ut som en play-knappen och en spellista. Där de låtar du har hämtat ska visas. Nu kommer du att kunna spela upp dem på din egen tid, när du vill.

Annons

Tidigare sade jag att SoundDownloader har köp i appen. Försök att ladda ner mer än en låt från Soundcloud till din iPhone och du stöter på dem i appen ganska snabbt. För att få fler mynt och göra det möjligt för fler nedladdningar från Soundcloud genom SoundDownloader måste du antingen dra nytta av de program gratiserbjudanden eller köpa fler mynt genom iTunes Store-konto. SoundDownloader fungerar bra, men du kanske inte vara bekväm med det. Det finns andra fria program tillgängliga i iTunes Store som tillåter användare att ladda ner musik från Soundcloud som Music D / L. Det omfattar inte i appen köp, men innehåller en bannerannons och popup-annonser.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik på min iPhone 4s

Du måste fortfarande den vanliga Soundcloud appen hjärt låtar och lägga till i samlingen på Soundcloud. SoundDownloader tillåter dig att skapa spellistor med låtar och ljudfiler som du har lagrat.

Relaterade inlägg

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Hämta WhatsApp för Nokia E5 WhatsApp för Nokia E5 är det program som inte kan missa på en mobiltelefon som Nokia E5 utformad för personer som behöver alltid hålla kontakten med vänner, ...

  • Så du behöver al information om WhatsApp Ladda ner Nokia C5? Kolla in den nedan! Om du letar efter ett meddelande App finns litterärt tusen Apps. WhatsApp påstår sig vara den bästa. Varför?...

  • WhatsApp För Nokia S40 Whatsapp är en mycket populär meddelandetjänst som nyligen förvärvades av Facebook. Det låter dig skicka statusuppdateringar, bilder, videor och din plats som alla är ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Juegos Para Movil Bb 8520, gamla modellen android 3,0 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-gratis-3.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-gratis-3.php on line 118