Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik för min iPhone 4

Hur man hittar gratis musik på nätet: Vi avslöjar våra 5 favoritkällor för att ha dödat gratis låtar

Det blir svårare att hitta, men vi ska visa dig var du kan få gratis musik gratis utan att lyfta hackles i RIAA: s juridiska beaglar.

    Sep 22, 2015 10:13 Single

Fri musik är svårt att komma med dessa dagar. Industrin verkar besatt av att ha oss hyr musik via prenumerationstjänster istället. Även Apple har gjort sig av med sin gratis på iTunes avsnitt (efter att föra den tillbaka för ett par månader tidigare i år) så att den kan driva sin nya Apple Music-tjänsten.

Men gratis, finns lagligt nedladdningsbar musik fortfarande på nätet; du behöver bara veta var man kan hitta den. Här är fem tjänster som erbjuder gratis spår med några förbehåll.

Google Play

Google Play inte längre erbjuder en gratis daglig spår, men Android App Store fortfarande har gratis musik vanligen från up and coming artister-om du vet var du ska leta. Google Play har nu ett avsnitt som heter Antenn Sampler, där du kan hitta ett urval av gratis låtar (uppdateras varje månad) från up-and-coming artister i olika genrer. För att finna denna fri musik haven, gå till Spela musik sidan Google (inte att förväxla med Google Play Musik-Googles betalas strömmande musiktjänst) och antingen bläddra nedåt eller tryck på Ctrl-F på tangentbordet, typ "fri" och slå Stiga på.

Nära botten på sidan ser du ett avsnitt som heter Free Music Klicka Se mer för att öppna upp den aktuella månadens Antenn Sampler. September Antenn Sampler visar för närvarande 19 gratis 320kbps MP3-filer med skivomslag ingår. Förutom fria spår, ger Google ofta bort hela album för begränsade tidsperioder: Förra veckan var Sia s 1000 Former skräck; denna vecka är det Jason Derulo s Allt är fyra.

Ladda ner gratis låtar från Google Play är en flerstegsprocess. Först måste du "köp" banan och lägga till den i biblioteket på Google Play. För att göra detta, klicka på banan för att öppna albumsidan. Längst upp på sidan ser du priset för hela albumet (plus en Free Trial-knappen om du ännu inte har provat ut Google Play Musik), men rulla ner och du ser att priset i anslutning till den enskilde spår är listad som "gratis". för att lägga till den här låten i biblioteket, klicka på Free och gå via Google Play kassan. Du kan också lyssna på en 30-sekunders prov av låt innan du "köpa" den genom att klicka på play-knappen som visas när du för muspekaren över spåret.

Vad appen kan jag använda för att ladda ner gratis musik för min iPhone 4

Att faktiskt ladda ner gratis låten till din dator, så att du kan lägga den till iTunes eller lägga den på din telefon, måste du öppna Google Play musikbibliotek. För att göra detta, gå till Google Play Musik och klicka My Music. Under Senaste aktivitet bör du se låt eller album som du precis hämtat.

Håll muspekaren över skivomslag och klicka på vertikala ellips knappen som visas för att öppna upp en meny.

Klicka på Hämta eller ladda ner album (beroende på om det är ett spår eller ett album) och webbplatsen kommer att uppmana dig att antingen ladda ner Google Play Musik webbläsartillägg, som låter dig ladda spår flera gånger, eller ladda ner låten direkt (som du kan göra högst två gånger).

Amazon har tusentals låtar tillgängliga gratis: 46,480, för att vara exakt (inte bli alltför upphetsad, av någon underlig anledning, hundratals dessa spår är Bibeln avläsningar På bulgariska.). Men vad är trevligt om Amazons fri musik är att det är lätt sorterbar efter genre, artist, utgivningsdatum, och även den genomsnittliga kunden värdering.

Genrer inkluderar land, folk, rock, gospel, pop, rap & hip-hop, och ljudspår, även om de flesta av de fria titlar är helt enkelt kategoriseras som "Diverse". Spåren du hämtar från Amazon omfattar skivomslag och är av god kvalitet (MP3 med bithastigheter mellan 217kbps och 271kbps).

Liksom Google Play, först gör Amazon dig "köp" fria spår innan du kan ladda ner dem. Att köpa ett spår, hitta låten du vill köpa och klicka på Freebutton att köpa den direkt, eller klicka vagnen för att lägga den i din kundvagn. Gå igenom Amazon kassan och när du har betalat (ingenting, om du bara ska köpa fria spår), en skärm dyker upp med möjlighet att hämta dina inköp.

Klicka på Hämta Inköp och Amazon kommer att fråga dig om du vill hämta dina låtar via Amazon Musik appen eller om du hellre vill bara ladda ner dem direkt.

Om du väljer att ladda ner dem direkt, kommer du att bli ombedd att godkänna din enhet (du kan auktorisera upp till 10 enheter) innan du väljer var att hämta filen. Till skillnad från Google Play, inte Amazon inte begränsa hur många gånger du kan ladda ner varje låt.

Free Music Arkiv

Som man kan förvänta sig från namnet, är all musik på Free Music Archive gratis. En del av det är även pre-godkända för derivat arbete (om du vill använda den i en online video, till exempel) under Creative Commons-licenser. De flesta av musiken du hittar på FMA är från oberoende och / eller mindre kända artister, men det finns några stora namn (Nine Inch Nails, till exempel) flyter runt. FMA låter dig söka efter musik enligt intendent (curatorer är mestadels offentliga radiostationer) och genre, och du kan även söka efter musik baserat på typ CC-licens.

Nedladdning av musik från FMA är extremt enkel: Bara hitta det spår som du vill hämta och klicka på nedåtpilen för att hämta den. Du behöver inte ens att skapa ett konto. Du kan också klicka på play-knappen bredvid varje spår för att höra en hel streaming version genom FMA: s hemsida. Spår är god kvalitet (MP3 med bithastigheter mellan 256 kbps och 320Kbps) men inte ladda ner med albumomslag.

Om du vill använda en FMA spår i ett projekt, kan du ta reda på det särskilda tillstånds för varje spår genom att klicka på spårnamnet för att öppna upp spåret sida. I det nedre högra hörnet på sidan, ser du vilken typ av licens banan har, liksom en länk till exakt vad denna licens medför, och en länk till direkt kontakt med konstnären om du vill ytterligare behörigheter.

Relaterade inlägg

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Hämta WhatsApp för Nokia E5 WhatsApp för Nokia E5 är det program som inte kan missa på en mobiltelefon som Nokia E5 utformad för personer som behöver alltid hålla kontakten med vänner, ...

  • Så du behöver al information om WhatsApp Ladda ner Nokia C5? Kolla in den nedan! Om du letar efter ett meddelande App finns litterärt tusen Apps. WhatsApp påstår sig vara den bästa. Varför?...

  • WhatsApp För Nokia S40 Whatsapp är en mycket populär meddelandetjänst som nyligen förvärvades av Facebook. Det låter dig skicka statusuppdateringar, bilder, videor och din plats som alla är ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Juegos Para Movil Bb 8520, gamla modellen android 3,0 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-gratis-2.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appen-kan-jag-anvnda-fr-att-ladda-ner-gratis-2.php on line 123