Vad appar gör fuskare använder

De flesta Cheaters Använd Smartphones, Apps Kontakta Lovers Tech Media Network (bärbar dator) Tisdag 8 april, 2014

Daniel P. Howley, LAPTOP Senior Writer

Smartphones har till synes ändrats varje aspekt av våra liv till det bättre. Men det finns vissa nackdelar. Smartphones möjligt för människor att begrava sina näsor i mobiltelefoner i stället för att prata, hålla arbetarna ständigt anslutna till kontoret när de ska vara avslappnande och, oh ja, gör det mycket lättare för fuskare att kliva ut på deras makar.

Vad appar gör fuskare använder

Enligt en undersökning av Victoria Milan, en webbplats för gifta och bifogade människor som söker vissa fritidsaktiviteter, fuskare är mer benägna att kontakta sina sidostycken från sina smartphones än från sina hemdatorer. Av de 3.500 amerikanska män och kvinnor som deltog i undersökningen, hävdade 83 procent de kontaktade deras "speciella vänner" från sina telefoner.

Av dessa människor, sade 56 procent att de kontaktade sina hopp offs genom Whatsapp, Facebook, Twitter eller någon annan social medietjänst. Endast 15 procent uppgav att de kom i kontakt med sina vänner via SMS, medan 9 procent använt e-post.

Den sneakiest av gäng, 31 procent, uppgav att de använde förbetalda telefoner för att nå ut till sina paramours. James Bonds av de undersökta gruppen, 11 procent, uppgav att de använde även en hemlig SIM-kort att kontakta sina olagliga älskare.

Naturligtvis kan de ovannämnda fuskare slippa gå igenom alla detta problem och, ni vet, inte fuska på deras närstående. Men de, vilka är vi att döma?

Är din make Fusk? 10 Tech ledtrådar som ger bort dem

av Suzanne Kantra på 21 jul 2015

Trettio-sju miljoner fusk män, fruar, pojkvänner och flickvänner som vände sig till Ashley Madison för en olaglig affär håller andan i veckan för att se om de’ll exponeras av hacker gruppen The Impact Team. Även om namnen aren’t avslöjade överträdelsen tjänar som en påminnelse om att älskare som är engagerade i en affär kan ofta lösas ut upp av den teknik de använder. I själva verket finns det många tech ledtrådar fuskare lämnar bakom på sina mobiltelefoner, datorer och andra elektroniska prylar som du kan leta efter.

Vad appar gör fuskare använder

Ett varningens ord

Innan de vidtar någon elektronisk snooping. vara medveten om att det finns starka federala och statliga elektroniska avlyssning och hacking lagar för att skydda vår integritet. Det skulle vara klokt att rådgöra med en advokat för att se till att du inte delta i några aktiviteter som är i strid med lagen—Om du hamnar i en otäck skilsmässa, laddas med spioneri brott är inte en bra position att vara i.

Tech ledtrådar till en otrogen make

1. uppmanar din makes mobiltelefon

Finns det många samtal till nummer som du don’inte igen, särskilt på udda tider på dagen eller natten? Du kan ofta avgöra vem som äger en viss fast telefon nummer helt enkelt genom att ange numret i Google-sökning.

2. Mobiltelefon adressboks namn och nummer du don’t känner igen

Chansen är din make vann’t ta risken att ange det fullständiga namnet på den person som han eller hon är otrogen med, så leta efter siffror som identifieras endast med initialer eller ett förnamn. Eller, kan han eller hon lägga till en vän’s nummer till en familjemedlem eller vän’s kontaktuppgift att maskera sin identitet.

3. komprometterande textmeddelanden och e-post

Textmeddelanden och e-post är den moderna sättet att skicka kärleksbrev, och din make kan ha hållit dem på hans eller hennes telefon för fortsatt njutning. Och se till att kontrollera "raderade föremål" eller "skräp" mapp. Människor låter ofta sina kasserade e-post dröja veckor innan de raderas permanent.

Titta också för andra meddelandetjänster program som snapchat som är avsedda för tillfällig utbyte av textmeddelanden, foton och videor.

4. Röstmeddelanden

Kanske din make valde att spara ett par av de ångande dem för senare uppspelning. Och om din make använder din operatör’visuella röstfunktionen, kan meddelandena backas upp på nätet.

5. En andra mobiltelefon eller SIM-kort

Om din make är smart, kommer han eller hon att använda en andra mobiltelefon—eller bara ett andra SIM-kort—-För att kommunicera med sin älskare. Men människor glida upp då och då. Om din make ringer dig från ett mobilnummer du don’t inser, som kan vara orsak till misstanke. Försök att ringa andra nummer när din make är hemma och se hur de reagerar. Om du råkar hitta ett extra SIM-kort, sticka den i en telefon och se vad telefonnummer lagras på den.

6. Apps för att dölja meddelanden eller appar

Det finns program tillgängliga, såsom NQ Mobile Vault. som låter dig lagra textmeddelanden, telefonkontakter, bilder och mer i en lösenordsskyddad, krypterad mapp på din smartphone. Om du hittar en av dessa program och det finns ingen uppenbar anledning till varför din make skulle behöva det, som kan vara orsak till misstanke. Och om din make valde en app med dålig säkerhet, åtkomst till innehållet kan vara ganska lätt.

Det finns sätt att dölja appar på iPhone genom att kapsla dem i mappar. Men dessa program kan fortfarande hittas med hjälp av iOS sökfunktionen (röra mitten av skärmen och dra ner).

För Android-enheter, du’ll vill öppna menyn i App lådan och välj “Visa dolda program.” Andra program, som NQ Mobile Vault, kräver en dold lösenord, så att du inte kan hitta något.

7. Computer webbhistorik

Om din make är tänkt att vara på en affärsresa till Seattle, men besöker hotell i New York, det är där webbläsaren historia kan hjälpa dig. Dessutom kan webbläsarens historik avslöja om de besöker e ställen (t.ex. Gmail, Hotmail) där du inte visste att de hade ett konto.

8. Frequent-flygare konto

Har din make köpa en extra biljett med miles eller finns det frequent flyer miles för en resa till New York när de skulle vara i Seattle? Du kanske kan logga in på din makes konto på nätet om deras inloggningsinformation lagras i webbläsaren eller lösenord bank, annars kolla sin e-post för deras månatliga uttalande.

9. Toll pass historia

Om du använder e-ZPass eller annan avgifts betalningssystem i din bil, kontrollera online uttalande. Finns det ovanliga aktiviteter som visar din make körning på New Jersey Turnpike när de’re tänkt att vara på jobbet i Westchester?

10. Tidigare destinationer i din make’navigationssystem

Praktiskt taget varje nav system—inbyggd, bärbar och på telefonen—har en lista över tidigare destinationer. Om No-Tell Motel utanför Jersey Turnpike är där och din make spelar’t-arbete i hotellbranschen, att’s ett tecken något kan vara upp.

Uppdaterad 2015/07/21 med nya rekommendationer.

Relaterade inlägg

  • 20 appar du behöver för bättre Instagram bilder och videor Instagram kan vara ett kraftfullt verktyg för marknadsföring när de används på rätt sätt. Men vanlig mobiltelefon foton med vintage inspirerade filter kan bara gå så ...

  • Vad är en arbetsplats konto? Företag, organisationer, universitet och andra arbetsgivare kan skapa en arbetsplats konto på din Windows Phone som tillhandahåller program och information som kan göra det lättare ...

  • Veedeo App fantastiska funktioner Veedeo app. Enkelt, snabbt, är intuitiv videoredigering göra videor med Veedeo app enkelt, snabbt och roligt. Känner mig lat? Ladda gamla filmer och redigera dem. Skapa fantastiska ...

  • Chromecast Chromecast debuterade i juli 2013 och det har blivit en av de mest framgångsrika Googles fysiska produkter någonsin. Lätt att använda, billig, och kompatibel med alla Android och iOS-enheter, ...

  • How-To Geek Hur enkelt identifiera den låt du lyssnar på du har en låt fastnat i huvudet? Har du lyssna på en ny låt och nu du nynnar det? Har du bara komma ihåg några ord ...