Vad appar gör berömda Viners använder

"Vine berömda," detta 15-åriga har 1,4 miljoner följare på nätet

Nash Grier behövde bara 12 minuter för att vinna lojalitet 1,4 miljoner människor.

En 15-årig Davidson dag sophomore har han höjden till online berömmelse med Twitter drivna app som kallas Vine, där användarna skicka sex sekunder, looping video.

Det innebär att varje steg på vägen - han har skrivit 124 Vines sedan april - tog ungefär lika länge som det tar att läsa denna mening.

Nash är den 26: e mest följt personen i världen på Vine, enligt rankzoo. Han har nyligen gått Ellen DeGeneres (1,2 miljoner anhängare), och han är 35 platser före Miley Cyrus, 60 framför Justin Bieber.

Han vinner omkring 100.000 anhängare i veckan, så när du läser detta, kunde han ha nått 1,5 miljoner. Han har anhängare från Australien till Saudiarabien och internationella företag uppvaktar honom för branding möjligheter.

Hur får man uppmärksamhet av en miljon människor med sex sekunder? Topp Viners göra komedi, från one-liners till besynnerliga personas. Nash gör lite av allt.

Hans Vines är en blandning av unga humor och ångest, sång parodier och slapstick. Han beskriver dem som "positiv saker som är ganska vild och gör folk att skratta.

"Originalitet är den största sak."

Han säger att han har svårt att fathoming en miljon människor som tittar på hans videor.

"Det bedövar bara mig varje gång jag försöker att tänka på det."

Vad gör han med sex sekunder?

Han håller en lång lista med idéer - de kommer "vanligtvis i farten" - på sin iPhone. Produktionen är en annan sak.

Vissa tar bara några minuter: Förra veckan sjöng han och fyra-åriga syster Skylynn sex sekunder Black Eyed Peas "Boom Boom Pow" och fick några 375.000 gillar och 300.000 "re-Vines" (andra inlägg videon på deras egna feeds). Nash sade videon tog 2 eller 3 minuter att producera.

Andra tar timmar. I en, skriker han "shotgun" för en biltur, då streck, simmar och skateboards att göra anspråk på framsätet. Det tog två timmar, eftersom han gjorde stunts tre gånger innan det blir bra.

Kristendomen siffror bland sina ämnen, som gör kattungar. Bland hans mest populära är en video av honom frågar Skylynn vad som är fel med Amerika. I en tjock södra twang, svarar hon: "De. Behöver. Jesus. "Nash ger en" Amen! "En annan öppnas med ett klipp från Katy Perrys" Roar ", då visar Nash griper en jamande kattunge.

Vad appar gör berömda Viners använder

Smaken varierar också. Han använder massor av badrum humor. Han har gjort vissa etniska karikatyrer, inklusive en han kände behov av att hashtaggen med #notaracist och #iloveallpeople.

Inte alla hans filmer är G-klassade, sade hans pappa, Chad Grier, som också är fotbollstränare vid Davidson dag, men att han inte tror att hans son har passerat en linje. "Vissa är PG-13, men aldrig R."

"Vine berömda"

Twitter lanserade Vine i januari - senare ange dem nerladdning måste vara 17 (Nash familj vet att han använder appen).

Att få en miljon anhängare är sällsynt: Med mer än 40 miljoner användare, 48 hittills har drabbat en miljon milstolpe. Och dessa är inte A-kändisar. Den enda person inför Nash du kanske har hört talas om är Harry Styles, den unga brittiska sångerskan från popbandet One Direction.

Nashs egen Vine berömmelse nästan inte hända.

Han hämtade appen under våren, sedan tog en paus från alla sociala medier. Han återvände bara Vine visa en vän en video från någon drop-sparkar något (han inte minns vad), sedan började spela runt.

Han fick sitt stora genombrott i mitten av juli, när Tiffiny Semashko, en gymnasieelev i Arkansas med cirka 300.000 anhängare vid den tiden, åter Vined hans "De. Behöver. Jesus. "Ungefär tre veckor senare, sade han att han hade 200.000 plus efterföljare.

"Det hålls bara blir större och större och större och bara har inte slutat."

Skynda - med tålamod

Scott Pacitti, grundare och ledare för Chuckleheads improv truppen i Charlotte, sade att det är intressant att titta på utvecklingen av humor.

"Jag tror att den yngre generationen är det mycket vanligt för dem att antingen titta på folk eller vara på kamera", sade han och tillade att populära TV-serier som Comedy Centrals "Tosh.0" rutinmässigt har hemgjorda videor.

Även om ingen kan definitivt säga vad som gör Nash videos så populär, deras komiska situationer - ofta vardagliga stunder eller visuella puns - tillsammans med deras betydelse för ungdomar och hans ofta kommenterade-on blå ögon är en del av receptet.

Lokal stand-up komikern Tom Stover frowns på folks förkortade uppmärksamhet, men inte njuta av roliga Vines. "De flesta av det ursprungliga. Du har definitivt att hitta din egen röst. "

Stover sade att utforma en perfekt sex sekunders Vine är inte lätt, eftersom det finns inget sätt att redigera med appen: Det är en en-ta format och misstag kan inte fastställas. "Det tar en otrolig mängd tålamod", sade han.

Bortom Vine?

Nash håller sin iPhone framför ansiktet, slår på inspelningsknappen och säger, "Stair-dykning. "

Han och hans bror Hayes, 13, har stoppade kuddar i sina skjortor och byxor och tog på sig slump lager av kläder, handdukar, även fotboll stoppning. "Vanligtvis dummare vi ser, det roligare det är" Nash säger.

De avsiktligt om hur man hoppa in i det tomma barnet poolen högst upp i trappan och sätta sig på en flygande start från hallen runt hörnet.

Det är en typisk kväll i Grier hushållet Nash utför en Vine.

Företag, både nationellt och internationellt, har tagit notis om Nash. Han sade att han får några e-postmeddelanden eller telefonsamtal om dagen från blivande chefer, människor som vill honom att marknadsföra sitt varumärke eller andra frågar om tillstånd att använda sina videoklipp.

Hans familj arbetar med en advokat för att reda ut nästa steg. "Vi kommer att behöva sätta stopp för det", sa fadern av ständiga förfrågningar. "Jag vill Nash vara Nash."

Bland de grupper som har kontaktat Nash är Viral Spiral, London företag som ansluter internationella varumärken, reklambyråer, produktionsbolag och förlag med viral innehåll. Till exempel sade Viral Ben Zola i ett e-postmeddelande, de hanterar allt kring "Charlie bet mig" YouTube-video, vilket har lett till en webbserie, merchandise och en app.

Och Nashs videor har lockat en demografisk att annonsörer är snabba att kapitalisera på.

"Du kommer utan tvekan att bli un-förvånad att höra att" tweeners "utgör en extremt kraftfull (och) värdefull demografisk till marknadsförare och annonsörer i alla trådar", skrev Zola.

Nash sade att han är hoppfull efter möjligheter utanför Vine, och han planerar också att börja skriva längre videoklipp på YouTube. Han läser upp om hur man redigerar video nu.

Han tar det aldrig upp "

Att prata i sin pappas vardagsrum, är Nash artigt och nästan lågmäld. Han verkar entusiastisk utforma intressanta videor och mindre insvept i vurm för det.

Lärare Julie Brown, som har Nash i sin Advanced Placement biologi och hedrar zoologi klasser, säger uppmärksamhet har inte stigit honom åt huvudet.

"Han har inte denna enorma ego. Han är väldigt självutplånande ", sade hon. "I klass, nämner han aldrig det, han kommer aldrig upp."

Nash är mitt barn av tre bröder, och hans föräldrar säger att tre är nära. Om du tittar på Nashs Vines, ser du hans bröder, Will och Hayes. Hayes skjuter ofta för Nash också.

Nash är en perfektionist, säger hans mamma, Elizabeth Grier-Floyd. Ofta kommer han tillbringar mycket tid på en Vine, men kommer inte att lägga upp det om han inte tycker att det är bra nog.

Hans nyfunna berömmelse överraskar henne fortfarande.

"Vi är i en restaurang med lunch efter kyrkan, och två eller tre flickor kommer fram till bordet och säga," Nash, kan vi få en bild? ' ", Säger hon, suckande. "Vid en fotbollsmatch, 40 personer kom från andra sidan av fältet för att få bilder. Det är galet. Om jag vid ett stoppljus, det finns bilar vinka på vår bil. "

Utmärkta statistik är i arvsmassan. Förra året, Nash äldre bror, Will, kastade för en nationell-rekord 837 varv i en gameas Davidson Dagens quarterback, och en nationell rekryterings webbplats priser honom den 25: e bästa helhets rekrytera i landet. Han finner sig nu dela rampljuset i Grier huset.

"Jag är inte Will bror längre. Will är min bror, "Nash säger grina. "Jag banar väg för alla mellan barn där ute."

Relaterade inlägg

  • Veedeo App fantastiska funktioner Veedeo app. Enkelt, snabbt, är intuitiv videoredigering göra videor med Veedeo app enkelt, snabbt och roligt. Känner mig lat? Ladda gamla filmer och redigera dem. Skapa fantastiska ...

  • Appar är framtiden för vänskap undersöknings Jen Aprahamian, vänster, och Olivia juni Poole från Hey! VINA. Välkommen till framtiden för vänskap-fynd, eller så säger hoppfulla app fattarna. Det finns Squad, ...

  • Chromecast Chromecast debuterade i juli 2013 och det har blivit en av de mest framgångsrika Googles fysiska produkter någonsin. Lätt att använda, billig, och kompatibel med alla Android och iOS-enheter, ...

  • 5 Utmärkt iOS Apps för att fånga och redigera video av Emily Pris 2012-05-24 13:09:29 UTC göra en bra video som används för att innebära att dra ut en dyr videokamera och äga en egen video ...

  • 20 appar du behöver för bättre Instagram bilder och videor Instagram kan vara ett kraftfullt verktyg för marknadsföring när de används på rätt sätt. Men vanlig mobiltelefon foton med vintage inspirerade filter kan bara gå så ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appar-gr-bermda-viners-anvnder.php on line 154

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-appar-gr-bermda-viners-anvnder.php on line 154