Vad App Store gör Nokia Lumia 520 användning

Bästa Apps för Nokia Lumia 520

Har du en få en ny Windows Phone i strumpan ovanför spisen eller i en låda under granen? Om du gjorde, oddsen är det kanske varit en Nokia Lumia 520. Varför är det? Det är bara den mest populära Windows Phone någonsin. Senaste vi kontrollerat, över ett i fyra Windows Phone-enheter runt om i världen är Lumia 520. Vilket är inte så förvånande. Du har en smartphone som lätt kan fås för under $ 100 off-kontrakt runt om i världen, är det att sälja en strykande åtgång.

Vad App Store gör Nokia Lumia 520 användning

Det är därför vi kommer att titta på de 10 bästa apparna för Lumia 520. Vi kommer att fokusera på appar (och spel i morgon) som körs väl på enheter med 512 MB RAM. Vilket innebär att denna lista också äpplen till enheter som Lumia 521, Lumia 620, Lumia 720 och andra med bara 512 MB RAM.

facebook Beta - Bästa app för att ansluta med familj och vänner

Ja, jag sätter Facebook Beta inför legit versionen av Facebook. Leva livet på kanten och använda betaversionen av Facebook för nyare funktioner och snabbare uppdateringar. Vare sig du vill det eller inte, är Facebook en ångvält av ett socialt nätverk. Det har över en miljard användare, vilket betyder ungefär en av sju människor på hela planeten har ett Facebook-konto. Det är en viktig app och fungerar bra på Lumia 520. Få att Facebook Beta i Windows Phone Store (eller ta vanilj version, aka icke-beta Facebook).

bing Väder -Bästa App för kontroll av vädret

Det finns en uppsjö av väder appar i Windows Phone Store. Du kan verkligen inte kan gå fel med någon av dem. Men vi gillar Bing och rekommenderar det som en bra väder app att ladda ner direkt. Det är gratis, har inga annonser och ett rent gränssnitt. Vad mer kan man vill ha i en väder app? Ta det i Windows Phone Store.

WhatsApp - Best app för att kommunicera

Just nu WhatsApp har över 400 miljoner månatliga aktiva användare. Dessa användare skicka 16 miljarder meddelanden och 500 miljoner bilder per dag på WhatsApp. Dessa siffror är häpnadsväckande, vilket är anledningen till WhatsApp är ett måste app för din Lumia 520. Oddsen är, någon du känner föredrar att använda plattformen för att kontakta dig. Appen för Windows Phone har haft en uppsjö av uppdateringar under de senaste veckorna, lägga både stabilitet och funktioner. Ta det i Windows Phone Store.

Vad App Store gör Nokia Lumia 520 användning

Nokia MixRadio - Bästa app för din nästa dansparty

Det finns en hel del musik program tillgängliga för Windows Phone. Vi är stora fans av Xbox Music, Songza, Pandora och andra. Tyvärr, på grund av lokala lagar och licensiering av musik, dessa program är inte alltid tillgängliga i alla regioner som Lumia 520 är. Ingen musik tjänsten är perfekt när det gäller tillgänglighet runt om i världen, men Nokia MixRadio kommer ganska nära och verkar vara tillgängliga på de flesta håll. Tillgänglighet undan, det är bara en stor musikplattform. Vi är stora fans av blandningarna som skapas av verkliga människor och inte några datoralgoritm. Appen är en blandning av fria funktioner och ett överkomligt abonnemang ($ 4,99 per månad). Ta det i Windows Phone Store.

HÄR Kartor - Bästa app för att aldrig gå vilse

Smartphones är underbara enheter, främst eftersom de kombinerar funktionerna i flera enheter i en. Du kan lämna din GPS-navigator hemma tack vare HÄR Maps på Windows Phone. Oddsen är att du redan har HÄR Kartor laddas upp på din Lumia 520, men det är alltid värt att lyfta fram eftersom det är så bra och det är gratis. HÄR Maps kan du spara på data genom att ladda ner kartor för användning offline. Du kommer aldrig att gå vilse så länge du har kommit hit Maps på din Lumia 520. Ta det i Windows Phone Store.

MyTube - Bästa app för att titta på YouTube

Den "officiella" YouTube-appen på Windows Phone suger. Det finns hela slagsmål mellan Google och Microsoft i frågan, men det spelar ingen roll så mycket eftersom vi har MyTube på Windows Phone. Det är det bästa sättet att använda YouTube på Windows Phone och fungerar bra på Lumia 520. Logga in med ditt konto och du får tillgång till dina prenumerationer, favoriter och mycket mer. Användargränssnittet är ganska tjusig och det finns massor av funktioner som gör detta till en stor YouTube-appen. Ta MyTube från Windows Phone Store.

wikipedia - Bästa app för att släcka din törst efter kunskap

Du träffar förmodligen upp Wikipedia ett par gånger om dagen om du är något som vi. Tack och lov har vi en stellar Wikipedia app på Windows Phone från Rudy Huyn. Det kallas, vänta på det, Wikipedia och har välsignelser Wikimedia Foundation (organisation bakom Wikipedia). Appen av Rudy visar i Windows Phone formspråk med eftertryck och prestanda är solid. Det är det bästa sättet att få Wikipedia på din Windows Phone. Vilket är varför du borde få det för dig Lumia 520 från Windows Phone Store.

Väva - Bästa appen att vara kung av nyheter

Utanför tech har du förmodligen några andra hobbies och intressen rätt? Det finns inget bättre sätt att hålla koll på dina favoritnyhetssidor och bloggar än med Weave för Windows Phone. Appen bara uppdateras för att dra nytta av deras interna väv molntjänster som gör att dina flöden, favoriter och mer att synkronisera över Weave på Windows Phone och Windows 8. Det finns också en webbversion av Weave kommer, så att du aldrig kommer att bli utan dina nyheter. Weave är tillgänglig gratis på Windows Phone, men du kan också ponny upp och få reklamfri version för $ 9,99. Ta Weave gratis i Windows Phone Store.

Nokias kamera Beta - Bästa app för fotografering

Lumia 520 är inte känd för att producera stjärnornas fotografier. Mestadels eftersom det har en relativt ho-hum sensor, är det en plånboksvänlig telefon trots allt. Det betyder inte att du bör inte tänja på gränserna för vad som är möjligt med det. För att göra det, men du vill Nokia Camera Beta. Appen är mer eller mindre som den vanliga versionen av Nokia kamera, utom inte begränsat till high-end Lumia med Pureview-teknik. För att få samma funktioner och fin nivå av kontroll över din kamera på Lumia 520 gör att du greppa Nokia Camera beta i Windows Phone Store.

6tag - Bästa sättet att Instagram

Visst, det finns äntligen en officiell Instagram klient för Windows Phone, men det kommer inte i närheten av prestanda och funktioner som finns i 6tag. Appen har nyligen uppdaterats till version 3.0 och ger stöd för den senaste funktionen på fotot sociala nätverk, Instagram Direct. Det är en funktion som du kan inte ens få i den officiella versionen på Windows Phone. Det är gratis och finns i Windows Phone Store.

(Bonus) WPCentral - Bästa sättet att få lära sig om fler appar för din Lumia 520

OK, tid för en skamlös plugg. Du bör nog få vår app (WPCentral) för Windows Phone att enkelt lära, upptäcka och hämta nya program för din Lumia 520. Vi lyfta fram ständigt nya appar, stora uppdateringar och mer. Vår app för Windows Phone är lätt det bästa portal för att stanna sig à jour på alla nyheter och händelser på plattformen. Det är gratis, men du kan betala för att låsa upp några extra funktioner. Det finns också en ny uppdatering ut just nu där Jay verkligen överträffade sig själv med nya funktioner och buggfixar. Plocka upp i Windows Phone Store.

Och där har ni det. De bästa apps för din Lumia 520 (eller någon 512 MB enhet verkligen). Naturligtvis dina åsikter om vilka appar som ett måste för din Lumia 520 kan skilja sig från vår, som är där kommentarerna nedan kommer in. Rocking en Lumia 520? Ljud av nedan med några av dina favoritappar. Oroa dig inte för spel, eftersom vi kommer att täcka dem i morgon. För nu handlar det om appar.

Relaterade inlägg

  • Installera och använda program från Windows Phone Store Vill du ladda ner nya program från Windows Phone Store? Det är enkelt, men kom ihåg att du måste ställa in din mobiltelefon för internet och aktivera ...

  • Hur har jag Fix My Nokia Lumia 920 Gear och Blank skärm Problem My Nokia Lumia 920 har varit en stor enhet sedan jag köpte den i november förra året. Men det började missköter lite på sistone. Det första ...

  • Descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710 En esta oportunidad podrás descargar WhatsApp para Nokia Lumia 710. el servicio de mensajería instantánea numerouno en el mundo que ya HA suplantado en ...

  • Nokia Lumia 620 Pris i Pakistan Nokia Lumia 620 Review Nokia Lumia 620 är en lovande Windows smart telefon, förväntas vara ute för internationell detaljhandel direkt efter nyårsafton. Gjord med...

  • Bästa Musik applikationer för stora skärmen Microsoft Lumia 640 XL Nokia Lumia 800 är väl utrustad för musikälskare bland oss, men en funktion som du kan klåda för är möjligheten att lagra och ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-app-store-gr-nokia-lumia-520-anvndning.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/vad-app-store-gr-nokia-lumia-520-anvndning.php on line 129