Vad app kan ändra tangentbordet färg

iDownloadBlog

25 mars, 2014 ↔ 16 kommentarer

Hur man lägger till en färg tangentbord till iOS 7

Jeff Benjamin

Ibland kan du bara vill byta upp utseendet och känslan av saker, och det är vad Färg tangentbord för iOS 7 tillåter dig att göra. Som ni kanske har trott, färg Tangentbord är inte nytt för jailbreak scenen. Det är en tweak som har varit tillgängliga för mindre firmware, men var nyligen uppdaterats för att samarbeta med iOS 7.

Vad app kan ändra tangentbordet färg

Uppdatering: med lanseringen av iOS 8 tillåter Apple nu tredjeparts tangentbord i App Store. Om du letar efter ett annat tangentbord till din iPhone eller iPad, se till att kolla in vår lista över iOS 8 tangentbord.

ads

Om du har använt Färg tangentbord i det förflutna, då kommer du att väl förtrogen med innehållet i iOS 7-versionen av tweak. Om du vill ändra upp utseendet på tangentbordet, är sedan Färg Tangentbord för iOS 7 en av de bästa tweaks som du kan använda. Ta en titt inuti som vi gräva i färg Tangentbord för iOS 7: s uppsättning funktioner på video.

När du har installerat tweak, måste du gå in sina preferenser som finns i appen lager inställningar. När du har angett inställningarna, ser du flera paneler som hänför sig till de olika aspekterna av färg Keyboard. Högst upp på preferenser ligger en kill-switch. Detta gör att du enkelt inaktivera eller aktivera tweak, men se upp, en respring krävs på alla förändringar.

Nedanför kill-switch är en panel som låter dig välja teman och en panel som låter användare anpassa bakgrunder. Den teman Panelen innehåller en anständig portion förkonfigurerade teman för din läsning. Du hittar tangentbord såsom Black-Original, rosa naken, iMatte, och ibland flera kombinationer av varje. Det finns inte en ton av inbyggda teman, men det finns mer än tillräckligt för att få en ny användare började.

Var och en av de ingående ämnen har en blå "i" indikator som gör det möjligt att samla mer information om temat. Den inforuta kan du se information om skaparen och visa en förhandsvisning av hur tangentbordet ser med temat tillämpas.

Under teman panelen ligger ett avsnitt som låter användare anpassa tangentbords bakgrunder. Som standard hittar du några bakgrunder finns här, och jag måste erkänna, de är alla ganska hemskt ser. Till exempel, ta en titt på fula rosa halm mönster ovan. Det där är avskyvärda, och jag bara inte kan svepa mitt huvud runt varför utvecklaren skulle innehålla en sådan motbjudande arbete i hans tweak. Lyckligtvis kan du ställa in din egen bakgrund om du väljer att göra så, men jag tror att du skulle vara bättre att bara lämna de anpassade bakgrunder stängts helt och hållet.

Vad app kan ändra tangentbordet färg

När du gör några ändringar eller välj ett nytt tema, måste du gå tillbaka Color Keyboard huvudsida, och klicka på knappen spara ligger i den övre högra hörnet av dess inställningar. Du kommer då att uppmanas att respring enheten. Efter respringing åberopa tangentbordet och du bör se ändringarna.

Den sista panelen som du hittar inne i färg Keyboard önskemål är ett tema galleri. Detta galleri kan du se några av de tredjepartsteman tillgängliga för Color Keyboard. Ibland kommer du att få en nedladdningslänk, och i andra fall du veta var att hitta temat på Cydia. Galleriet-funktionen är en bra add-on, men det känns lite kastas tillsammans och förhastad.

Sammanfattningsvis tror jag att Color Keyboard är en solid jailbreak tweak, men det saknar nödvändig polska att göra det skina. Det är en av de bättre sätt att anpassa ditt tangentbord på iOS, bara inte förvänta sig någonstans nära nivån på polska som du hittar i elit tweaks som Auxo eller ProWidgets.

Vad app kan ändra tangentbordet färg

Om du vill prova ColorKeyboard, sedan våga över till Cydia s BigBoss repo och hämta den i dag för $ 1,99. När du gör det, ljudet i kommentarerna nedan med dina tankar och åsikter.

Relaterade inlägg

  • 4 sätt att göra din Rotade Android telefon köra snabbare går vi såg 5 användbara sätt på vilka en användare kan påskynda sin icke-rotade Android-telefon. Som vi redan nämnt att en rotad Android ...

  • Vad gör du när du bryter din telefon tisdag 19 mars, 2013 av Caitlin Corsetti Under helgen, jag bröt min telefon. Och bröt min telefon Jag menar jag krossade det i nästan icke-existens till ...

  • 20 Creative Apps för din iPhone av Natasha Wescoat 2009-08-29 06:53:38 UTC Vi vet alla att iPhone gör mycket mer än bara ringa dina vänner. Som applikationsplattform, iPhone har ...

  • Ny app ger bilder ett kalejdoskop spegeleffekt granskat en screencap från Mirrorgram för iOS En screencap från Mirrorgram för iOS mindre Om du någonsin velat kalejdoskop stil spegeleffekter ...

  • Datortextsymboler Hjärta text symbols❣ jag kan satsa du har sett # X2665; hjärta symbol massor av gånger innan på Facebook och Youtube. Det finns också många andra hjärt symboler du förmodligen ...