Vad android app gör din telefon snabbare

4 sätt att göra din Rotade Android telefon köra snabbare

Igår såg vi 5 användbara sätt på vilka en användare kan påskynda sin icke-rotade Android-telefon. Som vi redan nämnt att en rotad Android-enhet har alltid en extra fördel gentemot de enheter som inte är rotade, fd är skyldig att ha några extra tips med vilken du kan göra enheten ännu snabbare.

Vad android app gör din telefon snabbare

Så låt oss ta en titt på ytterligare 4 sätt på vilka en användare kan påskynda sin rotade Android-enhet.

Notera: Alla dessa tips kräver skickliga händer. Om du har ingen aning om böka Android-telefoner och installera anpassade patchar, är det bättre att hålla fast vid de tips vi nämnde för de icke-rotade telefoner. Skyll inte på oss om något går fel med enheten i processen.

ads

läsarna älskar

4 Lätt Android-appar för Reddit som förbrukar mindre minne

1. Använd App2SD app med rotstöd.

Som standard många appar kommer med funktionen av App2SD som standard. Vad den här funktionen gör är att det rör sig några filer i en app till telefonens SD-kort och skapar en symbolisk länk till filerna på skivan. Med den här funktionen kan du frigöra minne på skivan för att öka telefonens prestanda men tyvärr är inte tillgänglig på alla program som standard den här funktionen av App2SD.

Annonser från Google

Men om du har en rotad telefon, kan du flytta någon app till och från SD-kortet med hjälp av särskilda program för ändamålet. DroidSail Super App2SD (ROT) är en sådan app som kan hjälpa dig med uppgiften.

2. Använd Overclocked Kernel

Som standard är en Android-telefon inställd på att arbeta på en specifik CPU klockfrekvens, och det styrs av kärnan enheten. Det finns många Android-utvecklare som utvecklar sin anpassad kärna som stöder överklockning.

Om du installerar en kärna som kan överklockas, kan du öka din enhet CPU-klockan från ett par megahertz och göra enheten kan köras snabbare.

3. Använd Custom ROM och hålla dem uppdaterade.

När du öppnar och kör en fabrik förseglad telefon, det kommer med en aktie ROM. Dessa lager rom utvecklas i åtanke massorna, och därmed de alltid har en hel del i dem som du aldrig använder. Anpassade rom, å andra sidan, utvecklas av en person eller en grupp som använder aktie ROM ramen optimerar det och gör det snabbare och mer skalbar.

Du hittar dessa kärnor och anpassade rom för din telefon på Android XDA forumet om alls telefonen faller i denna kategori.

4. Uninstall Bloatware

Som standard, vissa program förinstallerade med ditt lager skiva som du inte behöver. Nu i ICS, har en användare förmånen att inaktivera dessa program. men om du har en Android-telefon som inte kör ICS ännu, kan du fortfarande avinstallera dessa system program och frigöra utrymme på telefonens minne med hjälp av en tredje part app.

Titan Backup är en av de bästa program som kan hjälpa dig med det.

Slutsats

Så prova dessa tips, inklusive de fem som vi nämnde tidigare för icke rotade telefoner för att göra din Android-telefon kan köras snabbare. Om du har några ytterligare tips som du vill dela med oss, är kommentarerna det bästa sättet att starta en diskussion.

Relaterade inlägg

  • 5 iOS 7 Cydia Tweaks för en snabbare iPhone 4 Det är inte förvånande att det fortfarande finns gott om användare där ute som använder en iPhone 4, oavsett om de har fastnat med det här hela tiden eller köpa ...

  • Bråttom? Så här ladda din iPhone eller Android batteri så fort som möjligt måndag 19 maj, 2014, 01:06 Det finns en anledning till att batteriets livslängd har blivit den största avgörande faktorn ...

  • 5 Bästa Videoredigering för Android flesta nya smartphones dessa dagar kommer med möjlighet att spela in video i 1080p, vilket innebär att många av oss går omkring med ganska anständigt videokameror i vår ...

  • Riskerna för böka din Android-telefon du har din smartphone. Det är nytt, glänsande och snyggt. Du kan gå online från den när du är ute och omkring och ladda coola appar för att hålla dig sällskap ...

  • Teorin är enkel: att få en snabbare hårddisk och din stationära dator stövlar snabbare, går snabbare, sparar snabbare och öppnar filer snabbare. Det är en av de främsta skälen människor köper enheter som ...