Min telefonskärmen är svart Vad gör jag

Saker du behöver

Instruktionsbok för din mobiltelefon

Carrier kontaktnummer

Stäng av enheten och tillbaka på. Om problemet är relaterat till ett program glitch, kan detta lösa det. För att göra detta, håll ned den röda knappen "Avsluta samtal" för några sekunder tills telefonen stängs av. Om detta inte fungerar, se användarhandboken som strömbrytaren kan variera beroende på vilken modell av enheten. När telefonen är avstängd, håller nyckeln igen tills den slås på för att se om displayen åter fungerar.

Min telefonskärmen är svart Vad gör jag

Återställ enheten om möjligt. Vissa telefoner har en möjlighet att utföra en Master Reset med hjälp av en kombination av fysiska nycklar snarare än manövrering via programvaran. Se din manual för att se om enheten är kapabel till detta. Denna typ av återställning återgår operativsystemet tillbaka till sin ursprungliga konfiguration och löser eventuella problem skärm som kan vara relaterade till programfel.

Ta bort batteriet när enheten är påslagen. Detta orsakar våld telefonen för att dumpa sin tillfälliga minne som kan härbärgera programvaran problem som orsakar displayen inte att fungera. Sätt tillbaka batteriet och uppstart enheten.

Om dessa åtgärder inte löser problemet, kan kretsarna i knappsatsen har brunnit ut och enheten kommer att behöva repareras eller exchanged.Call mobil bärare.

Hur fixar svart skärm på HTC One

Om den svarta skärmen av död orsakar dig sorg, vi har dig täckt. / © AndroidPIT

Några av de metoder som flyter runt på internet för denna svart skärm problemet inkluderar smällde telefonen mot en hård yta (rekommenderas inte), trycker hårt runt kameralinsen eller ge hela anordningen en mild twist. I tidigare One-enheter, verkar frågan ha varit att den interna kabelkontakten veks och kompressions av vecket skulle orsaka att enhetens skärm för att gå svart. Några av dessa korrigeringar arbetade, några inte, och de flesta var tillfälligt i bästa fall.

En lång historia kort är att detta inte är en enkel fråga att fixa, men följande steg bör hjälpa dig att ha den bästa chansen att sortera ut det. Första första, prova en fabriksåterställning. Om skärmen kommer aldrig på, bara titta på en YouTube-video av förfarandet och följa antalet knapptryckningar. För att göra detta, gå till hboot menyn genom att stänga av enheten och trycka på Volym ned och Power tills hboot menyn visas. Härifrån kan du komma åt Boot / återhämtning och klara cachar etc, men alternativet mest sannolikt att göra en skillnad är en fabriksåterställning. Innan du gör detta dock, se till att du har gjort en fullständig säkerhetskopia av allt du vill behålla på enheten.

Min telefonskärmen är svart Vad gör jag

Hboot på HTC One kan du återställa din enhet och mer. / © AndroidPIT

Om detta inte löser problemet (det tar ibland en stund att dyka upp igen), är nästa steg att installera den senaste firmware. Ibland buggar krypa in med firmware-uppdateringar och orsaka alla typer av förödelse. Göra en fabriksåterställning och clearing cachar efter en uppdatering åtgärdas vanligtvis någon programvara frågor, men du kan alltid göra det igen bara för att utesluta eventuella problem som kan ha uppstått under den senaste uppdateringsprocessen. Återigen, säkerhetskopiera data innan du installerar den senaste firmware för enheten.

Om du vill göra en fullständig återställning och återställning av din firmware måste du köra RUU (ROM Update Utility). Om du vill nedgradera till en tidigare firmware bygga om, måste du ha S-Off (Security-Off) först. Det är en helt annan påse med skruvar, så jag måste skriva en separat handledning för det. Men om du redan har S-Off eller vill uppdatera din befintliga firmware så allt du behöver göra är att bege dig till en tillförlitlig förvar av Ruu nedladdningar som HTC1Guru och blinkar RUU exe du vill.

Min telefonskärmen är svart Vad gör jag

HTC gör några bra telefoner, men svart skärm problemet är en stor fråga. / © AndroidPIT

Om även en ersättnings firmware inte fungerar nästa steg är att du kanske vill se till att den inte är ett hårdvaruproblem, som i många fall, särskilt med HTC One X, är det. Om enheten är fortfarande under garanti bör du ta den till din butik eller servicecenter och låt dem ta itu med det. Underrättas dock att de troligen helt enkelt kommer att göra stegen ovan.

Har du drabbats av svart skärm av döden? Hur lyckades du fixa det?

Relaterade inlägg

  • Hur har jag Fix My Nokia Lumia 920 Gear och Blank skärm Problem My Nokia Lumia 920 har varit en stor enhet sedan jag köpte den i november förra året. Men det började missköter lite på sistone. Det första ...

  • Jag hade ett problem som liknar din med Skype 4.5. Återgå till denna mer tillförlitlig äldre Skype 4.0.0.22082 version, löst problemet för många av oss med smarta telefoner. Andra, vanligtvis med ...

  • Telefon fastnat på en svart skärm under eller efter ett samtal? Här är Fix Skrivet av James Bond ons, 2012/12/26 - 06:32 Har du befunnit dig fastnar på dina telefonsamtal? Är din...

  • Genomsnittligt Användarbetyg 4 stjärnor 181 omdömen från användare De goda massor av skärmyta gör Samsung Galaxy Note 2 fantastiskt videor, spel och läsning; och dess förbättrade penna hjälpmedel ...

  • Android skärmen helt svart Sep 28, 2011 03:47:53 via webbplatsen Sep 28, 2011 03:47:53 via webbplatsen Hej, jag har ett problem på en MID tablett som använder Android, slog jag av misstag .. .


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/min-telefonskrmen-r-svart-vad-gr-jag.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/min-telefonskrmen-r-svart-vad-gr-jag.php on line 120